Pitar6785 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:02
MSOZ101 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 19:17
Što se tiče prelaznog roka mislim da u Baniću, Gojkoviću, Ristovskom i Ljajiću imamo dovoljno iskustva i da će Mamić ganjat neke mlađe opcije koji će dati klubu svoj doprinos kroz G/A te će onda praviti transfere.
Moje razmisljanje je sa se mi nesmijemo vodit time da ce RENATO GOJKOVIC bit top igrac od prvog kola, cak ja licno smatram da nanjega treba gledat kao igraca koji opste nece dobivat nikako minutazu (5-10 minuta) i da ce mo ga vise koristit kao savjetnika mladim. Samim tim na njegovo mjesto moramo dovest bas top kvalitet kojem ce se reci JARO TVOJ PROTIV KANDIDAT JE GOJKOVIC, borices se sa njim za minutazu, ako budes bolji igraces ako ne klupa ako ti odgovara podpisi ako ne sretno.
Takodje smatram da Renana butica rockova julardziju raskinut A ristica i vrbana na dvojno registrovar sa hadzicina ili igman. Uz to ako se pojavi ponuda za Gulija prodao bi ga i doveo bi na njegovo mjesto krilo koje je fizicki jace (visocije cvrsci po cjenu da bude dosta spori nego Gulisa)
Od ovih 5 igraca jedino je Gulisa standardan ujedno i najbolji nas igrac (od neceg se mora zivit) i naravno njegovom prodajom cemo izgubit dosta na kvalitetu, e sad koliko cemo izgubit i koliko ce moci njegova zamjena odgovorit vidjecemo
Takodje na mjesto RENANA I BUTICA (plate koje dajemo njima dvoici nazalost moracemo platit i raskid jer nevjerujem da ce iko njih htjet uzet da im daje platu koju kod nas imaju al bilo bi dobro bar na pola da pristanu).
Smatram da mozemo dovest spica koji ce bit u mogucnosti da da 6-7 golova za 17 utakmica za lovu koju dajemo Buticu i Renanu.
Julardziju Rickova probat raskinut za papire, ili za par plata ili neka posudba gdje ce taj klub koji ih posudi placat bar pola plate. Al mislim da njih niko nece i da ce ici na full lovu po cjenu da sjede po zapadu, u tom slucaju raskinut julardziju pa naljeto i rockova..
Pored spica i krila (na gulijevo mjesto)
Dovest stopera i desnog beka i to je to
Ja znan da ce ovde mnogi ovo docekat na noz al ja bi NEMANJU BILBIJU doveo ako bi to bilo izvodljivo, neznam koliko jos ima ugovor sa laznjacima vjerujem kad bi mi mogli ponudit neku cifru koja bi njega zadovoljila smatram da bi njeg zrinjski pustio za neke normalne pare 300-400 k€. Cisto da mu se zahvale za sve sto im je dao a ujedno vodilibi se tim da je istrosen. Ja smatram da on moze igrat jos 2 godine na top nivou i jos jednu malo slabije.. ako bi to kostalo nas oko 1 m€ osteta i njegova plata za 3 godine ja mislim da to nije puno. Uz to da mu dano 100-200 k€ bonusa ako bude najbolji strijelac lige i ako osvoimo titulu.
Ja sam siguran da mi trosimo preko 1M€ na butic julardzija renan (plus osteta koju smo platili za Renana 175 k€)