Smjesniji su oni koji misle da Dzeko ima otvoren FB profil i da kao neki moron prica na engleskom sa Balotelliem koji ne zna rijec tog jezika, ali i ovaj je dobar.Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Iskreno se nadam da se zajebava, al dosad pokazanim sumnjamCartman je napisao/la:Smjesniji su oni koji misle da Dzeko ima otvoren FB profil i da kao neki moron prica na engleskom sa Balotelliem koji ne zna rijec tog jezika, ali i ovaj je dobar.Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
HAHAHAHAHAH! Evo kralja,gospodin,titula legende ide los blancosu ! ! ! Popravio mi ovaj teski radni dan !Los_Blanos2 je napisao/la:ارسنال هو عادة صفر في كرة القدمdrinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
P.S. nemojte me samo napadati da sam nepismen ili slicno,pisao sam cirilicom od 1osnovne do 4 srednje ,znam i pricat na cirilici ako treba
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
DdIiNnOo je napisao/la:Izzo guzove nam lizo
Rođen s tobom da budem
Frutek je napisao/la:Jes smješno, ali je glupo do bola, jer SLAVEN koji ne zna ćirlicu je NEPISMEN
ne znaju ljudi da je ćirilica bila naše prvo pismo u Bosni i Hercegovini i da je tek dolaskom fratara došla latinica... no hajd
-Paja je napisao/la:Jesi me isprovocirao i provalio, to su ti humoristi iz istocne bosne, ismet horo, drinamen itd...
Treba realno i nekoj vukojebini priustiti neku vrhunsku fudbalsku utakmicu recimo gosp. Wenger je insistirao da se utakmica odigra iako u toj nekoj vukojebini gdje se igrala utakmica nije bilo struje na svim reflektorima pa je mogla vrlo lako zavrsiti pobjedom Arsenala bez izlaska na teren. Da takodjer je rekao da postuje Beograd i da bi se rado ponovo vratio kao turist u tu Albansku prijestolnicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- drinin vuk
- Kontakt:
& ? " $,? & " је срцу ?,' % је $ у " ?,а $ $ ' " " постао $,па % $ $ " " % ' ? " за & $ & - рају " $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
admir0711 nr.2
- Kontakt:
moze nize ali ne zelim. Nadao sam se da sa ovim mogu dobiti iskljucenje sa ovog foruma. Ali vidim vi ovdje svasta tolerisete
Postao/la Chelsea_CBH dana 26 apr 2011, 16:48
don_burza je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Vi mislite ako su oni poznati i slavni da ne mogu imati profile na fb. Pa ja imam u prijateljima papu Benedikta XVI. Normalan lik, uvijek odgovori na pp.
eto super mozes ugovoriti eksorcisam
Papa navija za Bayern kao i ti. Uvijek se svađamo oko toga...Evo pročitaj prva tri reda:
http://socceroverload.com/pope-benedict ... occer-fan/
i ovdje pri dnu;
http://en.wikipedia.org/wiki/Vatican_Ci ... tball_team
A što se tiče egzorcizma, no thanks. Ne navijam za ManUtd.
BTW Da ne bježimo puno s teme, LEGEA je sponzor dresa kojeg nosi Džeko kad igra za repku, a LEGEU je Bena Šesnesti, inače moj dobar prijatelj, službeno blagoslovio.
FORZA MARŠAL !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hvala brate
To je to o čemu pričam moj "drh"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- legenda reala
- Kontakt:
1921 je napisao/la:
NE ZNAM SAMO KUDA IDE OVAJ FUDBAL. KAD VIDIM KAKO SE VARA I LAZE, BOLJE MI SE DROGIRATI NEGO SPORTOM BAVITI.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Denis Ispušlić je napisao/la:Pa normalno da bi Dodik navijao za Hrvatsku kad mu je tamo bio jeftiniji Ronhil za svercovanje od vase Aure ili Drine koje ste mu zacijenili kao da je u pitanju Marllboro!!
Čelik Zenica 1945
- Megamon
- Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:a kakav je Adidas sa tom fuzijom, hebiga, mozda su oni bolji od Nike-a i Legea-e al nemamo mi para za Adidas ...Chelsea_CBH je napisao/la:Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ironija, moj hairlijaMegamon je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:a kakav je Adidas sa tom fuzijom, hebiga, mozda su oni bolji od Nike-a i Legea-e al nemamo mi para za Adidas ...Chelsea_CBH je napisao/la:Legea koristi "shirt-hitech" tehnologiju. Dresove proizvodi fuzijom plastičnih boca, poput Nikea te je uz tu američku marku jedini proizvođač koji je ušao u drugo desetljeće 21. stoljeća.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Sarkazam je to kolega 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
hahahha...e ebiga, pomijesao samFrutek je napisao/la:Sarkazam je to kolega
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
aleksandar_veliki je napisao/la:Edo_Hz87 je napisao/la:trebas otvorit prozor udahnuti malo zraka ili popij neku tabletu za smirenje,kad god udjem na ovaj forum(2-3 puta sedmicno)ti si stalno online i nekom prijetis da ces ga banovat,banuj mene prvog ako ce ti biti lakse duse,realno previse si ozbiljno shvatio funkciju moderatora.aleksandar_veliki je napisao/la:Tema su Robijasi, Horde, Manijaci ili... Pa dajte vise ljudi, sta trebam uraditi, banovati cijeli forum.
Ispunio zelju.
Aco je legenda, najjači moderator na pdfu-ovima našeg fudbala.
u predhodnih 125 stranica ima pa makar 10 ovakvih fazonaLudLo 4 je napisao/la:HAHAHAHAHAH! Evo kralja,gospodin,titula legende ide los blancosu ! ! ! Popravio mi ovaj teski radni dan !Los_Blanos2 je napisao/la:ارسنال هو عادة صفر في كرة القدمdrinin vuk je napisao/la:? - " " " % ' &,наравно " " $ ? - се $ о " ? & ? $,? $ $ ".
P.S. nemojte me samo napadati da sam nepismen ili slicno,pisao sam cirilicom od 1osnovne do 4 srednje ,znam i pricat na cirilici ako treba
los_blancos brainer lafo uspio skontati neki opaki fazon
ser del barça es el millor que hi ha !
Evo ja sam iz Zenice i lafo navijam za Celik... Kad bi ja bgt proslavio stagod ? Pa nije titula prismrdila Zenici 100 godina, evo tek sadRKO je napisao/la:Scof1eld je napisao/la: I ja sam fkt navikao da ljudi poslije titule odu negdje proslavit.. ocito ovdje mnogo gubara doslo odmah po forumima slavit i provocirat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kao da je npr. Zeljo,Sarajevo,Celik,Sloboda,Borac...... osvojio titulu pa da se ide proslaviti
![]()
![]()
ser del barça es el millor que hi ha !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.