Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zato nije papanluk nabijanje pa sedzda..
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.
Nemoćzeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:13Steta je za Alihodzica sto nije smrada oborio s nogu samarom
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Evo izašlo da ovi iz Borca nisu primili plate od septembra, izgleda zaboljesutra vam najavio odlazak fudbalera.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Zbog ovog sam i pitaoAjlah je napisao/la: ↑10 dec 2025, 01:09Danas su ga zvali i molili da promjjeni zahtjev u vezi morzaBegovicRamiz je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:54da li je ovo slucajno
Mirvic nas preuzeo
zabranjeni Varesanovic imenovan za trenera
kone preuzima drugi Mirvic
zabranjeni Osim bude imenovan za trenera
kako je generalno misljenje o Amaru danas zeljovci
hajka bi na njega a na kraju nije covjek kriv nizasta bar prema onim tuzbama (ustvari ako ih je i bilo)
duska zna hoce li se vracati sjede u Argeliniju na Malti kahvenisu![]()
![]()
al izgleda da su ni tamo ni vamo
ne znaju sta da misle
@zaboljeustra svaka cast na sredjivanju sudija a evo i na tacnim informacijama
nastavi edukovati ove historicare iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta
koji je naredni korak ako nije tajna
Nece biti kontaktiran, nije nikom u glavi da se vrati.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:27Zbog ovog sam i pitaoAjlah je napisao/la: ↑10 dec 2025, 01:09Danas su ga zvali i molili da promjjeni zahtjev u vezi morzaBegovicRamiz je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:54da li je ovo slucajno
Mirvic nas preuzeo
zabranjeni Varesanovic imenovan za trenera
kone preuzima drugi Mirvic
zabranjeni Osim bude imenovan za trenera
kako je generalno misljenje o Amaru danas zeljovci
hajka bi na njega a na kraju nije covjek kriv nizasta bar prema onim tuzbama (ustvari ako ih je i bilo)
duska zna hoce li se vracati sjede u Argeliniju na Malti kahvenisu![]()
![]()
ne znaju sta da misle
Sad ce bojac optuziti federaciju da plasiraju lazne clanke.
Fk Željezničar.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ahaPablo11 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:31Nece biti kontaktiran, nije nikom u glavi da se vrati.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:27Zbog ovog sam i pitao
ne znaju sta da misle
Sad ce bojac optuziti federaciju da plasiraju lazne clanke.
optuzili bi al je njihov izvor
Bogami ste se zapalili za to što kasne plate 
Da, istina jeste, ali ništa novo, maltene u svakom klubu u WWIN ligi kasne plate, tako da, te priče o raspadu, okačite mačku o rep
Da, istina jeste, ali ništa novo, maltene u svakom klubu u WWIN ligi kasne plate, tako da, te priče o raspadu, okačite mačku o rep
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Hordas1990
- Kontakt:
Sta imaju sumnjat potvrdio direktor Borca da nisu primili plate od 5. septembra. Kaze bice u utorak
https://sport.srpskainfo.com/fudbal/fk- ... septembra/
Koja je muka tebe natjerala da pratiš portal srpskainfoHordas1990 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:40Sta imaju sumnjat potvrdio direktor Borca da nisu primili plate od 5. septembra. Kaze bice u utorak![]()
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Hordas1990
- Kontakt:
Prenio klix vijest s tog portala ako te bas zanima. Dje su pare?AvantiBL je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:48Koja je muka tebe natjerala da pratiš portal srpskainfoHordas1990 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:40Sta imaju sumnjat potvrdio direktor Borca da nisu primili plate od 5. septembra. Kaze bice u utorak![]()
https://sport.srpskainfo.com/fudbal/fk- ... septembra/![]()
Hordas1990 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:49Prenio klix vijest s tog portala ako te bas zanima. Dje su pare?AvantiBL je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:48Koja je muka tebe natjerala da pratiš portal srpskainfoHordas1990 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:40Sta imaju sumnjat potvrdio direktor Borca da nisu primili plate od 5. septembra. Kaze bice u utorak![]()
https://sport.srpskainfo.com/fudbal/fk- ... septembra/![]()
![]()
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Realno gledajuci, dokle ste dogurali u konferencijskoj smijesno je da kasne i dan.
Fk Željezničar.
ovo sta se desava u Bprcu ke samo dokaz da je to politicki klub i da su pare od Europe prosle sezone otisle u privatne djepove.
Onpg trenutka kad snsd padne, a blizi se trenutak rada Borac ispada brzinom munje, mislim steta da su im sportski motivi mogli su napraviti finu pricu al ovako uz kostantno gursnje od strane saveza i politicke elite RS nece dugo, mozda ce biti sampioni ali raspad je neminovan
Onpg trenutka kad snsd padne, a blizi se trenutak rada Borac ispada brzinom munje, mislim steta da su im sportski motivi mogli su napraviti finu pricu al ovako uz kostantno gursnje od strane saveza i politicke elite RS nece dugo, mozda ce biti sampioni ali raspad je neminovan
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nije nemoc nego je odgovorio na pravi nacin na provokacijuZutti je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Nemoćzeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:13Steta je za Alihodzica sto nije smrada oborio s nogu samarom![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Mora se priznati da se Ljajić ružno ponio potezom nakon te situacije.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
nemoć, očaj, frustracija i seljakluk. Ja jes vas lijepo gledat kako plačetezeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:02Nije nemoc nego je odgovorio na pravi nacin na provokacijuZutti je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Nemoćzeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:13Steta je za Alihodzica sto nije smrada oborio s nogu samarom![]()

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:16Mora se priznati da se Ljajić ružno ponio potezom nakon te situacije.
Zaboravljaju se brzo neke stvari:DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.
Prosle sedmice ste grudavama gađali igrace i yebavali im sve po spisku, sad ih fol slavite. Poprilicna ciganija.Nezadovoljni navijači Sarajeva grudvama gađali igrače dok su odlazili prema svlačionici
- Combattente87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.