Onaj penal borac u nasoj ligi ne bi dobio
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kakva pobjeda za autisticnog celavca

Nemoguće mi je za objasniti da mi ne igramo brzu igru kao prije. Razumijem da su se bekovi promjenili, nisu to više Trent i Prime Andy ali sigurno da Kerkez i Bradley (nadam se Frimpong) mogu odgovoriti tom zadatku u brzoj tranziciji. Nikako ne mogu shvatiti da u cijeloj sezoni nismo istrčali 5 poštenih kontri (sigurno smo manje istrčali). Imaš Ekitikea, Isaka, Salaha, Gakpa, Wirtza, Kerkeza, Szoboszlaia i kompaniju koji su u tranziciji duplo bolji nego kad se igra usporeni napad i mi svaku utakmicu usporavamo naš svaki napad.
Edit: Salah se žali što ga Slot klupira zadnjih nekoliko utakmica, šefe koliko hod da si legenda kluba možeš sam shvatiti da ti jednostavno ne ide a mogao si u dosta situacija asistirati saigraču ali si ti odlučio poslati loptu na tribine. Svakako smo se toga nagledali u ovih 9 sezona tako da smo se već navikli na to ali barem budi pošten pa reci kad te neko pita "To je trenerova odluka i ja se sa njom potpuno slažem jer kako se može i vidjeti preko statistike da mi je ovo najgora sezona od ovih 9 u Liverpoolu!".
Prošle sezone nam je igra krenula padati poslije 25-og ove nadam se da će igra krenuti na bolje mada nema puno faktora koji bi mi ulijevali tu nadu.
Edit: Salah se žali što ga Slot klupira zadnjih nekoliko utakmica, šefe koliko hod da si legenda kluba možeš sam shvatiti da ti jednostavno ne ide a mogao si u dosta situacija asistirati saigraču ali si ti odlučio poslati loptu na tribine. Svakako smo se toga nagledali u ovih 9 sezona tako da smo se već navikli na to ali barem budi pošten pa reci kad te neko pita "To je trenerova odluka i ja se sa njom potpuno slažem jer kako se može i vidjeti preko statistike da mi je ovo najgora sezona od ovih 9 u Liverpoolu!".
Prošle sezone nam je igra krenula padati poslije 25-og ove nadam se da će igra krenuti na bolje mada nema puno faktora koji bi mi ulijevali tu nadu.
Ma prodao je to Wirtz dobro. Glupost Bastonija, vuces Igrača za dres koji ne može doci do lopte i ovaj pada. Realno je to faul, ali često se ne gleda, ali je Wirtz kvalitetno pao i dobio ono što jest, faul.
Nije da nismo godinama gledali kako se ne sude cisti prekrsaji jer Salah npr ne padne u kaznenom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ljudi, fkt se nesto desava
Nisam znao da nas Pep treniraOTNYS_YNWA je napisao/la: ↑10 dec 2025, 00:58Boga mi sa tim nickom, da Bog da da se sjecas i Rodgersa.
@Arvid
Naravno da nece, pogotovo pod vodstvom najvece prevare u historiji trenerskog posla.
Drugo, Firmino se jednom rađa.![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma pogledaj nam samo protivnike u tim utakmica, jedino Inter hajde nesto, al i tu je Chivu kriv i navijaci Inter ocekuju njegovu smjenu tako da su i oni u kurcu. Zivi bili pa vidjeli vec protiv Brightona taj xG.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma kao da Konate i ranije nije bio kriv za velike prilike protivnika. Slave ljudi sto smo izdrzali 73 minute protiv Leedsa, a mentalni raspad nakon jedne greske niko nece ni spomenuti.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slavimo remije protiv Sunderlanda i Leedsa, mašallah, zar mozemo dublje potonuti 
Sudeci po onom razgovoru Slota i Seedorfa dabogda da cemo Salaha vise vidjeti u crvenom dresu. Nije ni jednog trenutka nagovijestio da nam treba igrac njegovog kvaliteta, da ce se pronaci rjesenje ama bas nista.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Taman će nam leći u ovaj novi vezni red od 4.
Ide Xabi do Nove

2 poraza i Xabi pred otkazom meanwhile Slot ko Hodgson i nista 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Xabi Alonso je lakrdija, nikakav upgrade u odnosu na kralja izjava nakon poraza.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma meni je samo bitno da ćelo ode kako se kiselo smije sto je uprava na njegovoj strani,a nije svjestan da ce i njega lahko zamjenit cim Xabi bude slobodan ili neki ozbiljniji trener.Ovaj dvojac sa vrha ne **** cini se ni 1% nikog i nista imaju neki svoj plan i samo se njega drze bez obzira kakve su posljedice i ko je sa druge straneOTNYS_YNWA je napisao/la: ↑11 dec 2025, 00:32Xabi Alonso je lakrdija, nikakav upgrade u odnosu na kralja izjava nakon poraza.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Da se ne lažemo, tamo samo Zidane ima autoritet da nekom ne popusti, svi ostali moraju igrati kako igrači hoće i puštati im sve. Toksična, bolesna sredina i to nema puno veze sa Xabijem.
Ovo što mi radimo sa Salahom je na duže staze ispravan potez jer u startu stavljaš granice i držiš se istim. Popusti danas Salahu, sutra ćeš morati nekom drugom i tako stvaraš užasnu kulturu unutar kluba.
- JayCatwright
- Kontakt:
Samo je razlika sto je Salah sigurno jedna od najvecih legendi ovog kluba, covjek ima i brojke, a i trofeje kojima je te brojke naplatio.
Definitivno bi bila steta da na ovakav nacin ode iz kluba, nakon svega.
Definitivno bi bila steta da na ovakav nacin ode iz kluba, nakon svega.
Srce, čast i ponos!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Onda se neko cudi kad se pojavi neki Coutinho ili Trent.Sljedeci "veliki" igrac kad bude na vrhuncu dobro ce razmislit dal ici za snovima i napredovanju u karijeri ili ostat u klubu koji kad ga ne bude islo ce da ga baci pod autobus sto kaze Salah.
Salah je zasluzio klupu onim sebicnin potezima u vise navrata,al brate mili svaljivat svu trenutnu situaciju na njega i klupirat ga 3 tekme u nizu a ostavit da igraju Konate,Gakpo,Van Dajk sve minute nije fer koji su blago je receno ocajni u 8 od 10 zadnjih utakmica.Ima materijala i na drugim pozicijama malo rotirat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.