Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Jesmo li ovo trenutno svi navijaci Atletica? 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ne kontam, ako je 5-6 izbor, sto ne ode negdje makar godinu dana da igra svaki vikend pa onda se vrati u PSV?
Tretiraju ga kao da su mu konkurencija Messi i Yamal.
Htio je ja mislim ove sezone ili proslu zimu, zaboravio sam kada tacno. Uglavnom ovi iz PSV-a odbili pod izgovorom da im je potreban, kako vec. Bas im treba, ma nema...Edincapitano je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:41Ne kontam, ako je 5-6 izbor, sto ne ode negdje makar godinu dana da igra svaki vikend pa onda se vrati u PSV?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali ako išta ima naučiti od nekoga, to je od Perišića. A ociglednk imaju bas lijep odnos, bolje dan s njim nego tri prozora s ovim našim baklavašima.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma ovo nisu cista posla,pa de evo ako mi neko objasni po čemu je Wanner zasluzio da 3 utakmice zaredom starta,ja ću mu kuću prepisat.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Vala trebao je još i Esmira ubaciti, sve snage u napad ionako im treba go.
Grli Mana yebo te on
Grli Mana yebo te on
Nek su izgubili **** im sve
Ma on moze sansu dobiti jedino kad se trojica ofanzivaca povrijedi. Jos kad se vrati Van Bommel...
Ako je pametan, izganjat ce makar posudbu neku. Ocito ga smatraju nekom petom opcijom kad su kompletni. A i on je u fazi kad su mu utakmice najpotrebnije.
Ako je pametan, izganjat ce makar posudbu neku. Ocito ga smatraju nekom petom opcijom kad su kompletni. A i on je u fazi kad su mu utakmice najpotrebnije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Wanner je placen 5 puta vise od Esmira i automatski je sa tim pod moranje da mu se dadne prilika prije Esmira jer ybg nije isto bacit 15 i 3 miliona.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:50Ma ovo nisu cista posla,pa de evo ako mi neko objasni po čemu je Wanner zasluzio da 3 utakmice zaredom starta,ja ću mu kuću prepisat.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ma jasno je meni da je on vise plaćen,al ako je neko bolji pa taman da je i za marku doso mora igrat.fanatik19 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:14Wanner je placen 5 puta vise od Esmira i automatski je sa tim pod moranje da mu se dadne prilika prije Esmira jer ybg nije isto bacit 15 i 3 miliona.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:50Ma ovo nisu cista posla,pa de evo ako mi neko objasni po čemu je Wanner zasluzio da 3 utakmice zaredom starta,ja ću mu kuću prepisat.
Jedino ako ona ćelava ubleha od trenera ima svoju neku retardiranu filozofiju.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nek ide iz PSVa sad za 5 6 miliona, a onda neka za 2 3 godine kad bude igro u barci realu milanu cityu i vrijedio 100 neka se ćelavi vuče za kosu.
Neće on nikad doći na taj nivo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:31Nek ide iz PSVa sad za 5 6 miliona, a onda neka za 2 3 godine kad bude igro u barci realu milanu cityu i vrijedio 100 neka se ćelavi vuče za kosu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Vidjet cemo, a ja vam sad kazem da cemo imat 2 krila koja ce bit u top 10 krila svijeta.Mokes je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:39Neće on nikad doći na taj nivo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:31Nek ide iz PSVa sad za 5 6 miliona, a onda neka za 2 3 godine kad bude igro u barci realu milanu cityu i vrijedio 100 neka se ćelavi vuče za kosu.
ovo pretjerivanja je valjda rezultat toga da nam je sport propao, nemamo skoro nista ni pratiti na vrhunskom nivou, pa pravimo nerealna nadanja oko fudbalera.
ovaj saibari je provukao kroz noge van dijku prije par sedmica, da je to esmir uradio, imali bismo vec rasprave kad ce dobiti zlatnu loptu.
esmir dribla u mjestu i laganom trku, sposobnost driblanja u punom sprintu nisam vidio kod njega. ostala krila psv-a su puno bolja u tom segmentu.
trenutno krila i ofanzivni vezni koji su mladji i bolji od esmira (dakle on ni trenutno nije u prvih 10 krila svijeta do svog godista): yamal, doue, yildiz, estevao, guler, mastantuono, nusa, uzun, mora iz porta, quenda sporting, tel.
ovaj saibari je provukao kroz noge van dijku prije par sedmica, da je to esmir uradio, imali bismo vec rasprave kad ce dobiti zlatnu loptu.
esmir dribla u mjestu i laganom trku, sposobnost driblanja u punom sprintu nisam vidio kod njega. ostala krila psv-a su puno bolja u tom segmentu.
trenutno krila i ofanzivni vezni koji su mladji i bolji od esmira (dakle on ni trenutno nije u prvih 10 krila svijeta do svog godista): yamal, doue, yildiz, estevao, guler, mastantuono, nusa, uzun, mora iz porta, quenda sporting, tel.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Neka vam bude sad da ne ulazim u rasprave ali me citirajte za 5 godina, a znamo svi da bi Esmir da igra za Holandiju Englesku Spaniju ili neku Evropsku reprezentaciju sada vrijedio bar 20 30 miliona ako ne i vise.gollum je napisao/la: ↑10 dec 2025, 08:55ovo pretjerivanja je valjda rezultat toga da nam je sport propao, nemamo skoro nista ni pratiti na vrhunskom nivou, pa pravimo nerealna nadanja oko fudbalera.
Mesari iz Madrida nisu za njega i dobro je da nije igrao.
Da je njega iznio Ruggeri kao sto je Mana vjerovatno bi se oporavljao narednih 15 dana.
Mi smo često subjektivni i pretjerujemo u hvalospjevima naših igrača i omalovažavanju njihove konkurencije.
S obzirom da je promijenjena postavka protiv Atletica, a smatram da je to bio kukavički potez trener PSV-a tim prije jer igraš na domaćem terenu, bilo je očekivano da će Esmir ostati bez bilo kakve minutaze jer će u ovakvoj utakmici prednost s klupe dobiti Man.
Kao sto se ranije pisalo, Man je vec formiran igrač. Esmir je i dalje u tom procesu. Da li ce ga i u kolikoj mjeri nadmašiti, to ćemo da vidimo.
Mi imamo velika očekivanja od njega, ali sve to može preko noći pasti u vodu zbog ovih ili onih stvari. I veći talenti su znali propasti.
I to pitanje posudbe je jako diskutabilno. I ako dodje do nje, od krucijalne važnosti je pametan izbor kluba i stil igre. Odlazak u Heracles, Telstar, Volendam i sl.timove se ne čini kao pametan izbor. Moze biti i da grijesim.
Gledam onaj Noa Lang ubijao brašno u PSV-u prošle sezone, a sada u Napoliju u veoma nezahvalnoj poziciji. Nova sredina, novi nivo. Potrebno je strpljenje.
Ovo je u biti prva sezona za Esmira u PSV-u. Ono proljetos je bilo klasično padanje s Marsa gdje se više nije ni očekivalo, objektivno gledano, pogotovo kada uzmemo u obzir rasplet prvenstva i rezultate, krizu u koju je PSV upao pa se na kraju posve sretno iščupao, zahvaljujući Ajaxu prije svega.
Vidjet ćemo u januaru kakve su opcije na stolu.
Protiv Rumunije je pokazao da itekako moze, protiv Austrije da ima jos mnogo posla pred njim.
Da je njega iznio Ruggeri kao sto je Mana vjerovatno bi se oporavljao narednih 15 dana.
Mi smo često subjektivni i pretjerujemo u hvalospjevima naših igrača i omalovažavanju njihove konkurencije.
S obzirom da je promijenjena postavka protiv Atletica, a smatram da je to bio kukavički potez trener PSV-a tim prije jer igraš na domaćem terenu, bilo je očekivano da će Esmir ostati bez bilo kakve minutaze jer će u ovakvoj utakmici prednost s klupe dobiti Man.
Kao sto se ranije pisalo, Man je vec formiran igrač. Esmir je i dalje u tom procesu. Da li ce ga i u kolikoj mjeri nadmašiti, to ćemo da vidimo.
Mi imamo velika očekivanja od njega, ali sve to može preko noći pasti u vodu zbog ovih ili onih stvari. I veći talenti su znali propasti.
I to pitanje posudbe je jako diskutabilno. I ako dodje do nje, od krucijalne važnosti je pametan izbor kluba i stil igre. Odlazak u Heracles, Telstar, Volendam i sl.timove se ne čini kao pametan izbor. Moze biti i da grijesim.
Gledam onaj Noa Lang ubijao brašno u PSV-u prošle sezone, a sada u Napoliju u veoma nezahvalnoj poziciji. Nova sredina, novi nivo. Potrebno je strpljenje.
Ovo je u biti prva sezona za Esmira u PSV-u. Ono proljetos je bilo klasično padanje s Marsa gdje se više nije ni očekivalo, objektivno gledano, pogotovo kada uzmemo u obzir rasplet prvenstva i rezultate, krizu u koju je PSV upao pa se na kraju posve sretno iščupao, zahvaljujući Ajaxu prije svega.
Vidjet ćemo u januaru kakve su opcije na stolu.
Protiv Rumunije je pokazao da itekako moze, protiv Austrije da ima jos mnogo posla pred njim.