Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Imaju ali danas ako ispadnemo iz top8, teško ćemo se poslije opet "ugurati", na te pozicije.
- Pensioner26
- Kontakt:
Badiashile ponovo i Chalobah na beka. Yebemu sve više Maresca
Mozda ce Achempong na bekaPensioner26 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:25Badiashile ponovo i Chalobah na beka. Yebemu sve više Maresca
- Pensioner26
- Kontakt:
Ti vidiš u prvih 20 minuta da je to ništa ni s čim, bit će ovo veliki pad ekipe izgleda
- superFrankie
- Kontakt:
Ukazao se Joao
Vodimo ali ovo je totalno negledljivo,koje mučenje na terenu..pa gore nego protiv Leedsa..svijetla tačka je ovaj mali Ačempong..bez greške..nemamo bokove ,nema sredine,energetski prazni.,ne znam je li Gitens uopšte napravio bilo šta kako treba,pa nije lopte primio da se nije odbila od njega
- Pensioner26
- Kontakt:
Ne znam kojim čudom ono nije offside Jamesa ali dobroaqarius je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:46Vodimo ali ovo je totalno negledljivo,koje mučenje na terenu..pa gore nego protiv Leedsa..svijetla tačka je ovaj mali Ačempong..bez greške..nemamo bokove ,nema sredine,energetski prazni.,ne znam je li Gitens uopšte napravio bilo šta kako treba,pa nije lopte primio da se nije odbila od njega
Acheampong sa 19 godina djeluje bolje od svih naših štopera, koja je to tragedija
-
Majstorinho
- Kontakt:
Jel moguće da je dosad panjina Tosin startao ispred Acheamponga? Ako li još jednom taj kloc dobije šansu ispred Acheamponga momentalno dati otkaz Maresci
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Kod ovog ublehaša desni bekovi postali su zadnji vezni a stoper desni bek.
- superFrankie
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Još sad da nam ovaj Krstović dadne gol i taman
Ko ti je to rekao? Momak je stoper, 1.90, ovo malo utakmica sto je odigrao bilo je na prirodnoj poziciji.
Zasluženo Atalanta, ovo što mi pokazujemo iz utakmice u utakmicu je ispod svakog nivoa.
Cuveni decembar,opet imamo ukopamo sezonu.
Ova ekipa više nikada neće biti ozbiljan faktor za bilo kakav trofej. Osim ako se ne promjeni vlasnik.
- Pensioner26
- Kontakt:
Tako, sad marš u doigravanje i noga. Tamo nam je i mjesto…
Evo gledamo u stanu i ja ko manijak galamim..ode vam čovjek,ode vam čovjek i boga mi ode..zabi nam golčinu..frajer ko pravi uzeo loptu i samo ide sanjom..Kuku i Badi idu nazad a niko ne staje u blok,da nije dao gol naši bi na tribine otišli
- superFrankie
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je 1.90? Najvise utakmica u karijeri je odigrao na desnom beku, u akademiji je najcesce igrao desnog beka. Odlicno pokriva i poziciju stopera, ali je primarno desni bek, uvijek i bioMadafaka je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:42Ko ti je to rekao? Momak je stoper, 1.90, ovo malo utakmica sto je odigrao bilo je na prirodnoj poziciji.
Vlasnik kao vlasnik je dobar...samo treba da se promijeni sportski segment..mislim na skauting ,da se ciljano dovode igrači,znači pozicija koja ti treba i to kvalitetna a ne samo natrpaj igrača...
- Pensioner26
- Kontakt:
Matere vam pič.ke yebem, nesposobne, griješim dušu samo zbog vas…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.