Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Prolazi im to, može im se što bi se reklo.
Zašto bi mijenjali te navike.
Zašto bi mijenjali te navike.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trebate biti svjesni toga da na komentarima na klixovom portalu dominiraju prekodrinski botovi, 90%.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Po nečijem nahođenju, ili iz navike?
Ponekad me potrefi na aktuelnu temu koja me interesuje da otvorim komentare i brže bolje nazad. Šta je ono
Prosjecan nositelj eUropskih vrijednosti.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:38https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251208198
Dan te neyebo, lik otvoreno prijeti ubistvom, ponizava policajce na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i prođe bez kazne...
I sve to gledamo kako nas kršćani maltretiraju i ponižavaju u našoj državi samo jer smo muslimani ili Bosnjaci nebitno i opet sav novac ode u Hercegovinu. Ne kod nasih nego kod kršćana.
Kroz kladionice, kroz vlast i podjelu budzeta, kroz trgovinu, kroz zastupništva uvoza..u SBK Bosnjaci većina a HDZ ima 12 ministara a probosanska strana 5. U Stocu aparthejd..Zvanicna presuda suda u Hagu, država Hrvatska je agresiju izvršila na BiH. Ljudi idu trenutno po svijetu i lobiraju na način da svima objasnjavaju da ih u Bosni Islamisti proganjaju i da su kršćani zadnji bedem odbrane..Evo sutili smo 30 godina pokušavali sve da postanu normalni da gradimo Bosnu ali vidis da ne žele ni četnici ni ustaše. Ima ih 10 % DRZE 40 % vlasti. Uzeli sve najvažnije resore od cesta do ministarstva finansija. Uzeli milijardu KM eno počinje se graditi autocesta od Mostara preko Širokog Posusja do Hr granice. Gradici po 20 000 ljudi.
Zenica i Tuzla bez ikakve veze saobraćajne. Gradovi sa preko 100 000 stanovnika i ogromnim kantonima. Sa oko 400 000 ljudi. Tu se uzima lova u FBIH i rasporedjuje po kamenjaru. Ljudi nas bukvalno siluju ekonomski. Mi kao probosanska strana nikakvog odgovora ni strategije ni politike nemamo. Nema nista od suzivota jer ne žele ma koliko im mi pušili qrac, ne mozes ih natjerati, vidite da ustastvo divlja kao nikada, napadaju ljude po ulici, gledaju te kao nizu rasu, ponižavaju po Briselu i Vašingtonu. Mora se obrnuti situacija da mi njih blokiramo i da ih osiromašujemo ekonomijom i vodimo hibridni ili hladni rat na sve načine kao sto oni trenutno rade.
Previše je toga podnešeno i dato za ovu zemlju od desetine hiljada ubijenih, rijeka krvi, hiljade silovanih majki, stotine srušenih bogomolja da bi gledali ovo iživljavanje sada ponovo.
Kroz kladionice, kroz vlast i podjelu budzeta, kroz trgovinu, kroz zastupništva uvoza..u SBK Bosnjaci većina a HDZ ima 12 ministara a probosanska strana 5. U Stocu aparthejd..Zvanicna presuda suda u Hagu, država Hrvatska je agresiju izvršila na BiH. Ljudi idu trenutno po svijetu i lobiraju na način da svima objasnjavaju da ih u Bosni Islamisti proganjaju i da su kršćani zadnji bedem odbrane..Evo sutili smo 30 godina pokušavali sve da postanu normalni da gradimo Bosnu ali vidis da ne žele ni četnici ni ustaše. Ima ih 10 % DRZE 40 % vlasti. Uzeli sve najvažnije resore od cesta do ministarstva finansija. Uzeli milijardu KM eno počinje se graditi autocesta od Mostara preko Širokog Posusja do Hr granice. Gradici po 20 000 ljudi.
Zenica i Tuzla bez ikakve veze saobraćajne. Gradovi sa preko 100 000 stanovnika i ogromnim kantonima. Sa oko 400 000 ljudi. Tu se uzima lova u FBIH i rasporedjuje po kamenjaru. Ljudi nas bukvalno siluju ekonomski. Mi kao probosanska strana nikakvog odgovora ni strategije ni politike nemamo. Nema nista od suzivota jer ne žele ma koliko im mi pušili qrac, ne mozes ih natjerati, vidite da ustastvo divlja kao nikada, napadaju ljude po ulici, gledaju te kao nizu rasu, ponižavaju po Briselu i Vašingtonu. Mora se obrnuti situacija da mi njih blokiramo i da ih osiromašujemo ekonomijom i vodimo hibridni ili hladni rat na sve načine kao sto oni trenutno rade.
Previše je toga podnešeno i dato za ovu zemlju od desetine hiljada ubijenih, rijeka krvi, hiljade silovanih majki, stotine srušenih bogomolja da bi gledali ovo iživljavanje sada ponovo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Centre forward
- Kontakt:
Neka je. Bošnjo se tuši u Jani i Ožujskom pivu. I nismo za boljeg.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kad ne znamo napraviti dobro pivoCentre forward je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:24Neka je. Bošnjo se tuši u Jani i Ožujskom pivu. I nismo za boljeg.
Karlovačka je svakako bolja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- superFrankie
- Kontakt:
Bude preminger ubrzo kako trebaOtelo je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:31Kad ne znamo napraviti dobro pivoCentre forward je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:24Neka je. Bošnjo se tuši u Jani i Ožujskom pivu. I nismo za boljeg.![]()
Drama na Kupresu: Muškarac verbalno napao imama ispred džamije, psovao mu i vrijeđao ga
Ma nisu oni takvi.
Ma nisu oni takvi.
Ok. Znaci dva problema, ili tri.
Prvi :ophodjenje prema službenom licu - mene ne bi fasciniralo da je policija prebila ljude u duhu nekog proslog vremena. Draze mi je vidjeti da nisu dopustili da ih uznemireni stanovnik povuce u nervozu i da situacija eskalira, nego su postigli efekat objasnjenja i smirenja situacije.
Drugi: neka mrznja prema Bosnjacima. Ovdje je covjek nezadovoljan cinjenicom da ovi izgledaju kao migranti dosli u njegovu ulicu. Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.
Treci: ja razumijem revolt koji se budi kod rijeci musliman. I prihvatam je ružno cuti. Ali to se koristi za migrante druge kulture zovota i ponasanja. Ne vjerujem da bi iko ili je ikada neku albansku dosljacku porodicu nazvao muslimanima Ili sandzacku ili da bi bilo nekih problema.
Ovdje ja vidim problem sto se on jako lose izrazava i njegov nivo opste kulture. Nista drugo.
Prvi :ophodjenje prema službenom licu - mene ne bi fasciniralo da je policija prebila ljude u duhu nekog proslog vremena. Draze mi je vidjeti da nisu dopustili da ih uznemireni stanovnik povuce u nervozu i da situacija eskalira, nego su postigli efekat objasnjenja i smirenja situacije.
Drugi: neka mrznja prema Bosnjacima. Ovdje je covjek nezadovoljan cinjenicom da ovi izgledaju kao migranti dosli u njegovu ulicu. Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.
Treci: ja razumijem revolt koji se budi kod rijeci musliman. I prihvatam je ružno cuti. Ali to se koristi za migrante druge kulture zovota i ponasanja. Ne vjerujem da bi iko ili je ikada neku albansku dosljacku porodicu nazvao muslimanima Ili sandzacku ili da bi bilo nekih problema.
Ovdje ja vidim problem sto se on jako lose izrazava i njegov nivo opste kulture. Nista drugo.
Ono je sirće, ne može se pivom nazvati.superFrankie je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:33Bude preminger ubrzo kako trebaOtelo je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:31Kad ne znamo napraviti dobro pivoCentre forward je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:24Neka je. Bošnjo se tuši u Jani i Ožujskom pivu. I nismo za boljeg.![]()
Nekada je malo ličilo na light pive, tipa Bavaria, koje i bebe mogu potegnuti.
Ono ni najveći alkosi ne mogu piti
- superFrankie
- Kontakt:
Jeste dosad bilo, ali je reformulisano pivo u potpunosti, samo treba jos koji mjesec proci da se rijese starih kolicina. A ovaj novi preminger je sasvim korektno i dobro pivoarmando je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ono je sirće, ne može se pivom nazvati.
Nekada je malo ličilo na light pive, tipa Bavaria, koje i bebe mogu potegnuti.
Ono ni najveći alkosi ne mogu piti![]()
Javi bratu kad se riješe stare zalihe i počne puniti to novosuperFrankie je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:57Jeste dosad bilo, ali je reformulisano pivo u potpunosti, samo treba jos koji mjesec proci da se rijese starih kolicina. A ovaj novi preminger je sasvim korektno i dobro pivo
Hmmmm a ja ovdje vidim fašizam i ustaštvo sa dna kace. Ko zna, možda si i ti jedan od njih čim relativiziraš i braniš ovu poganu ustašku gamad.huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ok. Znaci dva problema, ili tri.
A vidim i da si se neki dan zgražavao nad "divljanjem navijača" u Skenderiji. Znači da si i ti garant neki ujko, četo ili fgr jugonostalgičar.
Uostalom šta me čudi od lika koji je neki dan napisao: Srbija je ozbiljan sistem i drzava, za razliku od Bosne.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
apsolutno, bošnjački mosad nam je potrebanH8Z7 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:59Bošnjaci moraju imati svoju tajnu službu koja će znati ove stvari završiti kako treba. Bošnjački radikalizam mora zaživjeti.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:38https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251208198
Dan te neyebo, lik otvoreno prijeti ubistvom, ponizava policajce na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, i prođe bez kazne...
kako je samo udba kvalitetno rješavala ove kamenjarce
it's football day
Lik je cetnik. Zar te stvarno cudi od takvih da pravdaju fašizam ?galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:06Hmmmm a ja ovdje vidim fašizam i ustaštvo sa dna kace. Ko zna, možda si i ti jedan od njih čim relativiziraš i braniš ovu poganu ustašku gamad.huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ok. Znaci dva problema, ili tri.
A vidim i da si se neki dan zgražavao nad "divljanjem navijača" u Skenderiji. Znači da si i ti garant neki ujko, četo ili fgr jugonostalgičar.
Uostalom šta me čudi od lika koji je neki dan napisao: Srbija je ozbiljan sistem i drzava, za razliku od Bosne.![]()
Kaze lik kao da je sasvim normalno:

Da vidimo malo, po tom sistemu… sta predlaze nasa mala zajednica, kako da se regulise odredjeno pitanje tvojih postova na forumu?
U prevodu, rulje koje linčuju onog ko se ne uklapa njihova lokalna pravila su sasvim OK. Kakav zakon drzavni, kakvo medjunardno pravo, kakvi bakraci, mala zajednica ima pravo da ‘grupno regulise odredjena pitanja’. Kako on to strucno postavi i normalizuje, svaka marka je halal.Svaka mala zajednica ima svoja pravila i ima pravo da u svojoj zajednici grupno reguliše odredjena pitanja.
Da vidimo malo, po tom sistemu… sta predlaze nasa mala zajednica, kako da se regulise odredjeno pitanje tvojih postova na forumu?
Doduše, i ja svašta pitam hahahaha. Pun je forum ovakvih provokatora.jasmin10 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:20Lik je cetnik. Zar te stvarno cudi od takvih da pravdaju fašizam ?galia95 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:06Hmmmm a ja ovdje vidim fašizam i ustaštvo sa dna kace. Ko zna, možda si i ti jedan od njih čim relativiziraš i braniš ovu poganu ustašku gamad.huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ok. Znaci dva problema, ili tri.
Uostalom šta me čudi od lika koji je neki dan napisao: Srbija je ozbiljan sistem i drzava, za razliku od Bosne.![]()
Nista, onda je najbolje da svi koji zive u manjim mjestima napadaju ljude koji ne zive tu, a dodju. To sto su ova dvojica zatucani ujkani njihova stvar. Ljudi dosli nekome drugom i hodali sa tom osobom, a ovi debili ih napali jer lice na muslimane.huupmil je napisao/la: ↑09 dec 2025, 20:53Ok. Znaci dva problema, ili tri.
Eto oni lokalni policajci da ih se pita ko ce hodati tim mjestom. Nigdje veze sa vezom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 87 gostiju.