Uz duzno postovanje tebi ali ne slazem se, nisu oni 1995. Igrali PL pa da se ne sjecamo, sve je to u pet deka i toliko nesto potenciraju a nije realno tako. Kakve veze imaju pudlice i ko su pudlice ne znam kakva ti je to prica, ako se ne mrzimo sa Velezovim navijacima ne znaci da su necije pudlice to je ruzno reci nekome.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:57Nije to istina i to zna ko god prati fudbal.skullcrusher je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:51Ali zasto robijasi komentarisu na ovoj temi ? Mislim da celik nije u PL BiH a i ako udje nakon par losih tekmi ide standarndo 500-1000 ljudi kao i prije. Ne znam ko koga ovdje budalom pravi ovo je BiH i to ce tako uvijek biti cim krenu porazi odmah drasticno posjeta opada, ovo busanje u prsa bezveze al eto. Sportski pozdrav
Celik uz Zeljeznicar ima najvjerniju i najbolju podrsku od kad se igra liga. Svi ostali idu u bojkote u picke materine dok ne procepi. Sad imauu veci prosjek od svih klubova u PlBiH osim Zeljeznicara. Ne treba to ismijavati..
Robijasima i respekt bez obzira koliko ne vole Zeljeznicar nisu nikada bili vase pudlice kao navijaci Veleza i Slobode.
Samo su gledali Celik.
Jedina je zamjerka sto nisu osudili nikada ubistvo rahmetli Anera kojeg je ubila policija Ze-Do kantona.
To su ljudi stvarno koji vole svoh klub i drzavu Bosnu i Hercegovinu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Neka Robijaša imaju oni staza u premijer ligi i trofeja.
Ostavština.
Sta vam smetaju
Ostavština.
Sta vam smetaju
neka robijasa, najjace gostovanje, sat vremena autom, pun stadion, agresivna policija, nikad ne znas hoces li boda uzet pa i da su treceligas 
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Robijaši ne postoje. Oni su davno ugašeni od strane mrskih nam komšija.
Necu reci da cu navijati za sarajevo u kupu, ali prvi put da cu zeljeti da prodju.jurisicduska je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:14Neka Robijaša imaju oni staza u premijer ligi i trofeja.
Ostavština.
Sta vam smetaju
Fk Željezničar.
Celikovi navijaci su doktori bojkota. Da, imaju dobru posjetu ove polusezone, zadnji put prije toga su je imali prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:57Nije to istina i to zna ko god prati fudbal.skullcrusher je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:51Ali zasto robijasi komentarisu na ovoj temi ? Mislim da celik nije u PL BiH a i ako udje nakon par losih tekmi ide standarndo 500-1000 ljudi kao i prije. Ne znam ko koga ovdje budalom pravi ovo je BiH i to ce tako uvijek biti cim krenu porazi odmah drasticno posjeta opada, ovo busanje u prsa bezveze al eto. Sportski pozdrav
Celik uz Zeljeznicar ima najvjerniju i najbolju podrsku od kad se igra liga. Svi ostali idu u bojkote u picke materine dok ne procepi. Sad imauu veci prosjek od svih klubova u PlBiH osim Zeljeznicara. Ne treba to ismijavati..
Robijasima i respekt bez obzira koliko ne vole Zeljeznicar nisu nikada bili vase pudlice kao navijaci Veleza i Slobode.
Samo su gledali Celik.
Jedina je zamjerka sto nisu osudili nikada ubistvo rahmetli Anera kojeg je ubila policija Ze-Do kantona.
Bolje i doktori bojkota nego sluge politike.
Ovo im je najuspješnija sezona u zadnjih desetak godina. Očekivano je i da posjeta bude nešto iznad prosjeka. Kad iz četvrte lige dođeš na korak do Premijer lige, deblokiraš račun nakon ko zna koliko godina, postignes finansijske dogovore sa gradom i kantonom, najnormalnije je da to i uzrokuje povećanje posjete na tribinama. Ekvivalent tome bi bio da Sarajevo uđe u grupe Liga Evrope nakon nekoliko tmurnih sezona. Ali, toliko potenciranje priče o posjeti je suludo, pa sjećamo se mi Čelika iz doba kad su igrali PLBIH i te vjernosti navijača. Velež će opet biti ispred njih po posjeti koliko god njima to ne odgovoralo.Vorovus je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:49Celikovi navijaci su doktori bojkota. Da, imaju dobru posjetu ove polusezone, zadnji put prije toga su je imali prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:57Nije to istina i to zna ko god prati fudbal.skullcrusher je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:51Ali zasto robijasi komentarisu na ovoj temi ? Mislim da celik nije u PL BiH a i ako udje nakon par losih tekmi ide standarndo 500-1000 ljudi kao i prije. Ne znam ko koga ovdje budalom pravi ovo je BiH i to ce tako uvijek biti cim krenu porazi odmah drasticno posjeta opada, ovo busanje u prsa bezveze al eto. Sportski pozdrav
Samo su gledali Celik.
@željoplodimte hvala na cestitkama 
A sta ti smetaju robijasi ovdje, bogati. Nek pisu ljudi, sta fali.skullcrusher je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:51Ali zasto robijasi komentarisu na ovoj temi ? Mislim da celik nije u PL BiH a i ako udje nakon par losih tekmi ide standarndo 500-1000 ljudi kao i prije. Ne znam ko koga ovdje budalom pravi ovo je BiH i to ce tako uvijek biti cim krenu porazi odmah drasticno posjeta opada, ovo busanje u prsa bezveze al eto. Sportski pozdrav
Manijaci ili horde se nisu nikad pazili sa robijasima, naprotiv oni nama jebu familije i mi njima isto i to tako ide vec decenijama. Ali bolje da se vrati Celik i da imas gostovanje u Zenici, nego u raznim vukojebinama po RS gdje se velicaju ratni zlocinci ili po hercegovini.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 dec 2025, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je. Puno potencijaraju pricu da su druga liga, a zaboravljaju da im je ovo najuspjesnija sezona u zadnjih desetak godina i da se prvi put bore za nesto konkretno - trofej 1. lige FBiH. U PL se nisu borili ni za sta, 20 godina tavorenja u sredini/dnu tabele.Herson je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:13Ovo im je najuspješnija sezona u zadnjih desetak godina. Očekivano je i da posjeta bude nešto iznad prosjeka. Kad iz četvrte lige dođeš na korak do Premijer lige, deblokiraš račun nakon ko zna koliko godina, postignes finansijske dogovore sa gradom i kantonom, najnormalnije je da to i uzrokuje povećanje posjete na tribinama. Ekvivalent tome bi bio da Sarajevo uđe u grupe Liga Evrope nakon nekoliko tmurnih sezona. Ali, toliko potenciranje priče o posjeti je suludo, pa sjećamo se mi Čelika iz doba kad su igrali PLBIH i te vjernosti navijača. Velež će opet biti ispred njih po posjeti koliko god njima to ne odgovoralo.Vorovus je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:49Celikovi navijaci su doktori bojkota. Da, imaju dobru posjetu ove polusezone, zadnji put prije toga su je imali prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:57
Nije to istina i to zna ko god prati fudbal.
Samo su gledali Celik.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Jel ono željezničari drže rekord lige, 21 utakmica bez pobjede?
Pitam za jarana.
Pitam za jarana.
Smiješna priča, Čelik je igrao najjači rang skoro tri decenije i osvajao titule, Sarajevo nije nikad igralo grupe bilo kakvog Evropskog takmičenja od rata. Znači nebo i zemlja usporedba, trese nas euforija ko vama kad vam Željo gostuje je možda bolji primjer, brojke sve govore, u zadnjih pet domaćih skupilo vas se skupa manje nego protiv gradskog rivala.Herson je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:13Ovo im je najuspješnija sezona u zadnjih desetak godina. Očekivano je i da posjeta bude nešto iznad prosjeka. Kad iz četvrte lige dođeš na korak do Premijer lige, deblokiraš račun nakon ko zna koliko godina, postignes finansijske dogovore sa gradom i kantonom, najnormalnije je da to i uzrokuje povećanje posjete na tribinama. Ekvivalent tome bi bio da Sarajevo uđe u grupe Liga Evrope nakon nekoliko tmurnih sezona. Ali, toliko potenciranje priče o posjeti je suludo, pa sjećamo se mi Čelika iz doba kad su igrali PLBIH i te vjernosti navijača. Velež će opet biti ispred njih po posjeti koliko god njima to ne odgovoralo.Vorovus je napisao/la: ↑09 dec 2025, 16:49Celikovi navijaci su doktori bojkota. Da, imaju dobru posjetu ove polusezone, zadnji put prije toga su je imali prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑09 dec 2025, 15:57
Nije to istina i to zna ko god prati fudbal.
Samo su gledali Celik.
Čelik dok je bio neki faktor u najjačem rangu bile su i pune tribine, pun stadion protiv Turbine iz Jablanice ili redovnih 10 + hiljada sa tada gradskim rivalom Zenicom. Sarajevo da ispadne u niži rang i ugasilo bi se, i ovako vas se jedva dvi milje skupi najčešće.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jel Ado sta objavio? Znal se sto ode ??
Svakom normalno bi trebalo biti drago što Čelik ulazi u ligu
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
Nulatridva
- Kontakt:
A šta zna hrđa kako se kalio Čelik, to je jedini odgovor, al et njima na obraz.
Mi navijači kroz što smo prošli većina navijačkih grupa bi davno okrenula leđa svome klubu.
Mi smo primjer SDA politike kako te unakaze, kao što su većinu stvari u državi unakazili.
Mogli smo mi tavoriti po ligi Federacije od 2020 god do dana današnjeg uz političke pare, mi smo upravo kontru istim udarili, pa smo imali i problema kako na ulici, tako i na poslovima, al tako smo odlučili istrajali i sad nam je predobro.
Ušli smo u klub nakon uličnih i političkih borbi, otišli svojom voljom u zadnju ligu, vratili dugove, odblokirali račun i sad uživamo, i tek ćemo da uživamo.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Toliko negativnosti i niskih udaraca na ovoj temi. Pitam se ima li ista pozitivno reci onako generalno o fudbalu.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
ImaMostarNeretva je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:50Toliko negativnosti i niskih udaraca na ovoj temi. Pitam se ima li ista pozitivno reci onako generalno o fudbalu.

"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Jel' istina da žele da ponište rezultat?OldTownDistrict je napisao/la: ↑09 dec 2025, 18:18ImaMostarNeretva je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:50Toliko negativnosti i niskih udaraca na ovoj temi. Pitam se ima li ista pozitivno reci onako generalno o fudbalu.
![]()
26 utakmica bez poraza je Zeljin rekord i samo Zrinjski nam parira po rekordimaPitaristok je napisao/la: ↑09 dec 2025, 17:19Jel ono željezničari drže rekord lige, 21 utakmica bez pobjede?
Pitam za jarana.
2001 Zeljo tripleta taj rekord jos niko nije oborio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 dec 2025, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, kogmagie46, Nemanja99, robertkosar i 27 gostiju.