E svaka čast brate, dosta više!Vanja8 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:14Dosta je vala i tvog bilo...![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SilaMoc1946
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja 1946
Da nisu oni i trener im slavili kako su slavili nakon 2-0 rekao bi pretjerivanje s nase strane ovo s majicama..ali posto to nije slučaj sve je opravdano.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Tačno. Od ciganije sa kartama, preko rezultata, slavlja, dizanja semafora, sve im se vratilo duplo. Doslovno.
I neka je, s njima nikakvih prijateljskih odnosa, valjda su nam to dokazali u zadnjih par godina saboražama svega što ima veze s našim klubom i navijačima.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pojedinci se raskukali kao zene.
Zasto bi bilo pretjerivanje? Ne kontam sto se prica toliko o majicama i gestikulacijama igraca.
Sasvim je normalno da se rival bocka i podjebava na sve nacine. Ovo je po meni i blago kako bi trebalo biti.
Zasto bi bilo pretjerivanje? Ne kontam sto se prica toliko o majicama i gestikulacijama igraca.
Sasvim je normalno da se rival bocka i podjebava na sve nacine. Ovo je po meni i blago kako bi trebalo biti.
- Burberry46
- Kontakt:
Svi portali sute o udaranju nasega igraca i o jos vecem skandalu-napade na igrace skretnicara ostane njihovih narkomana i dilera. Sta mislite sta bi bilo da je situacija obrnuta?
A njihova masinerija vjesto to skriva i prebacuje lopticu sa pricom o nasoj proslavi.
Oni su cista kopija vucica i njegovih cacija grbaviĆACI!
A njihova masinerija vjesto to skriva i prebacuje lopticu sa pricom o nasoj proslavi.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
bas tako. Da je suprotno naslovi bi bili "sramota za bh fudbal pomocni udara igraca " , " trener dobio batine od igraca i navijaca "Ajlah je napisao/la: ↑09 dec 2025, 14:00Svi portali sute o udaranju nasega igraca i o jos vecem skandalu-napade na igrace skretnicara ostane njihovih narkomana i dilera. Sta mislite sta bi bilo da je situacija obrnuta?
Neka se odmah ta priča o Petkoviću završi.Podsjećaju da je i Zoran Mamić, na čemu se bazira cijela poveznica, kao trener Dinama imao nesuglasice s Petkovićem i njegovim karakterom i pristupom.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Tako je, IsmeteVanja8 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:14Dosta je vala i tvog bilo...![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakav mrtvi Petković, puna nam ekipa "Petkovića".
Konačno imaš ekipu kojoj ne treba nikakav remont nego samo vrijeme i desetak utakmica u kontinuitetu, 3-4 majstora, 3-4 starosjedioca i 3-4 mlada, kvalitetna, perspektivna igrača. Treba rastjerati ovaj škart, uvoditi što više momaka iz akademije.
Podržati ove igrače jer se vidi da mogu i ovaj koncept Mirvić u Americi, Mamić u klubu.
Konačno imaš ekipu kojoj ne treba nikakav remont nego samo vrijeme i desetak utakmica u kontinuitetu, 3-4 majstora, 3-4 starosjedioca i 3-4 mlada, kvalitetna, perspektivna igrača. Treba rastjerati ovaj škart, uvoditi što više momaka iz akademije.
Podržati ove igrače jer se vidi da mogu i ovaj koncept Mirvić u Americi, Mamić u klubu.
Tako je, možda jedno ili dva pojačanja. Uvesti Mehmedovića, Tiru, Vrbana i Cerića na polusezoni u prvi tim i to je to.DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 dec 2025, 14:53Kakav mrtvi Petković, puna nam ekipa "Petkovića".
Zar je neko povjerovao u tu priču? Čovjek 3 miliona KM godišnje ima u Turskoj, ima igru i treba ovdje doći? Malo realnosti treba nam.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nisu problem pare, nego sto se mi nalazimo u Bosni i Hercegovini.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Evo vrati se Colpa Pilav, ocekujem katastrofalno sudjenje protiv lazni
Ovu **** stranku treba kaznit
Ovu **** stranku treba kaznit
Sinoć sam o tome pisao, gledao sam namjerno dnevnik na novoj i još neki, ništa šute kao zaliveni samo vratiše snimak Borac- Posušje, derbi i ne pominju.gh0stHZ je napisao/la: ↑09 dec 2025, 10:43Svima je sad jasno, kada Sarajevo uzima tekme i derbije, mediji šute.
Smetamo i smetali smo. Uvijek.
Zato i plave, i ove što šire i širili su negativu, ne ulazeći u namjere, treba malo u stilu Adema. Nisam za Ismira generalno, jer glupi bi bili da mislimo da nema ljudi koji bi bolje radili posao i od njega i od ove uprave. Trenutno imamo ovo što imamo, radi se, tako da zbiti redove dok traje polusezona. Na pauzama raditi potrebne rezove jer dobro svi znamo da velike promjene u periodu utakmica nikada ne završe dobro.
P.S. Što se majice tiče, nije za Fan Shopa. Mišljenja sam uvijek za onu “sa gospodom gospodski, sa papcima na njihov način”, ali definitivno koliko dobro radimo marketing, trebamo se vratiti na neke vrijednosti otprije. Uvijek smo bili poštovani kao gospoda. Trebali bi biti primjer i na domaćim utakmicama prirediti gostima uvijek fin doček i u svlačionicama i sve. Osim ovim provokatorima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.

.png)