Premijer liga BiH - aktuelno

Rodjeni81
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Rodjeni81 » 09 dec 2025, 14:29

Convicts1988 je napisao/la:
09 dec 2025, 14:14
opalaopala je napisao/la:
09 dec 2025, 12:06
IMResurrected je napisao/la:
09 dec 2025, 11:52
Kakav seljober.

slika
Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
Samo se blamiras za te posjete. Vas protiv Sarajeva u "velikom derbiju" bude bijedne 3 k na stadionu i ti nesto pametujes o posjetama bilo koga drugog :bow:
Evo i njega iz Pripjata, ubleho sta se ti petljas. Pa igrali ste i vi u PL pa vam je na utakmicama mimo Zelje i Sarajeva dolazilo po 500-1000 ljudi redovno.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 dec 2025, 14:32

IMResurrected je napisao/la:
09 dec 2025, 11:52
Kakav seljober.

slika
Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
Samo se blamiras za te posjete. Vas protiv Sarajeva u "velikom derbiju" bude bijedne 3 k na stadionu i ti nesto pametujes o posjetama bilo koga drugog :bow:
Niste ni vi ništa bolji bili dok ste igrali Premijer ligu, čak naprotiv. Jedino eto što su vam Željezničar i Sarajevo punili stadion. Sad vas puca euforija jer (vjerovatno) ulazite ponovo nazad i ne može čovjek živjeti od vas i vaše priče o posjeti. Uozbiljite se.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 09 dec 2025, 14:32

Rodjeni81 je napisao/la:
09 dec 2025, 14:29

Evo i njega iz Pripjata, ubleho sta se ti petljas. Pa igrali ste i vi u PL pa vam je na utakmicama mimo Zelje i Sarajeva dolazilo po 500-1000 ljudi redovno.
Cuj ove pametnice :rol: Pa imao je i Zeljeznicar takve sezone :rol:
Pricamo o trenutnom stanju.
Uostalom, hocu reci da ste velika rinaka sto se tice odlaska na utakmice svog kluba, sto brojke same govore, a volite mnogo pricati i drzati neka predavanja o tome :wave:
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 09 dec 2025, 14:36, ukupno mijenjano 2 puta.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 09 dec 2025, 14:34

Truhlo je napisao/la:
09 dec 2025, 14:26
09 dec 2025, 14:21

Pogledaš Velezove domaće utakmice u Europi, koje se igraju 100tinjak kilometara od Mostara i začepiš brnjicu. Kakav veliki derbi jadan nisi bio daleko je to od toga, nama je losa sezona i “borba za opstanak”.
Zadnjih 5 sezona, računajući i ovu trenutnu, samo u jednoj sezoni ste bili posjećeniji od zrinjskog, ostale 4 su oni posjećeniji.

Pustite se evropskih utakmica, tu je i tuzla city punila grbavicu 100 kilometara od tuzle, što vas nema na utakmicama na stadionu 5 kilometara od centra Mostara?
Nemoj zivotati brukat se, njihove prazne tribine i zvanicne posjete od saveza po 3,4.000 su objavljivane svugdje cak i na ovom portalu to kao prvo, imaš članaka bruka rezultata ima gledatelja nema i taj fazon. Valjda znas da uz rezultate svugdje pa i u nas dolazi veca broj ljudi i privlacnije je svima nego borba za opstanak i sredina tabele. Pa pogledaj tu gdje su oni a gdje smo mi. Sama cinjenica da u najvaznijoj domacoj europskoj utakmici skupis 3200 ljudi govori za sebe, uz sve rezultate koje imas. Klasični primjer rezultata je i čelik imaš rezultate i IN si u Zenici odma imas vise publike, gdje su bili prošlih godina 400-500 sa sudijama
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 09 dec 2025, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 09 dec 2025, 14:37

Pendulum je napisao/la:
09 dec 2025, 14:22
U nedjelju Vaso Crni bude ponižen na stadionu Asim Ferhatović Hase 4:0 i ni jedan članak o historijskom demoliranju Vase Crnog, ni jedan članak da Vaso Crni nije pobjedio na tom istom stadionu od 2019-te godine, ni jedan članak o papku koji šamara Ristovskog - nigdje ništa. Nigdje članka (ili površno jedan-dva) o "belaju u Bosmalovoj garaži". Mrak totalni.

Ne do Bog da je Vaso Crni pobjedio 0:4 (ili 0:1 makar čajnoslu) - raspisali bi se "novinari" i "novinarčići" o najvećem BH klubu naširoko.

Zato hiljadu i jedan članak o Adžemu, o nasljednicima, o potencijalnom investitoru .. :yawn:
Filozofija gospode mita
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 09 dec 2025, 14:42

Hajde Zrinja prospi ove debile
1921!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 09 dec 2025, 14:44

jurisicduska je napisao/la:
19 maj 2025, 20:46
Pa jel 1998
Sablja, Adžem , Đurbuzović

Vi hoćete to malo kluba sto vam je ostalo da rasturite

To je u rangu ko da mi sad zaposlimo Fuku Muzurovica
Niste slušali nego mi vadili go razliku.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 09 dec 2025, 14:51

Tačno sam zaboravio koliko su zeničani dosadni.

Lijepo je bilo bez njih.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 09 dec 2025, 14:52

09 dec 2025, 14:32
Rodjeni81 je napisao/la:

Uostalom, hocu reci da ste velika rinaka sto se tice odlaska na utakmice svog kluba, sto brojke same govore, a volite mnogo pricati i drzati neka predavanja o tome :wave:
Ti pricas o trenutnom stanju koji si ovdje mjesecima pisao kako nas drzi euforija u drugoj ligi i da ce se posjeta raspasti kad udjemo u PL nemoj da ti sad vadim postove.
Nesto preko 40 hiljada ljudi u Mostaru je okrenuto Velezu, nasa posjeta nije rinaka nego je vjerovatno najbolja u ligi kad se to uzme u obzir.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 09 dec 2025, 15:03

Rodjeni81 je napisao/la:
09 dec 2025, 14:52
Rodjeni81 je napisao/la:

Ti pricas o trenutnom stanju koji si ovdje mjesecima pisao kako nas drzi euforija u drugoj ligi i da ce se posjeta raspasti kad udjemo u PL nemoj da ti sad vadim postove.
Nesto preko 40 hiljada ljudi u Mostaru je okrenuto Velezu, nasa posjeta nije rinaka nego je vjerovatno najbolja u ligi kad se to uzme u obzir.
Jesi li sam izbrojio svih 40 tisuća?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 09 dec 2025, 15:12

LondonBlues je napisao/la:
09 dec 2025, 15:03
Rodjeni81 je napisao/la:
09 dec 2025, 14:52

Jesi li sam izbrojio svih 40 tisuća?
Nisam sam, znamo samo da je vecina Hrvata 1993 prestala navijati za klub u koji su se kleli pa nije tesko skontati da je otprilike pola stanovnika Mostara danas okrenuto Velezu.
Druga pola je naravno po potrebi Hajduk,Dinamo,Zrinski.

slika

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 09 dec 2025, 15:17

BiHSportman je napisao/la:
09 dec 2025, 14:42
Hajde Zrinja prospi ove debile
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 09 dec 2025, 15:24

A jest vas Stimac zapali kao hepo kocke :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 dec 2025, 15:32

BarbareZeljin je napisao/la:
09 dec 2025, 13:11
Vanja8 je napisao/la:
09 dec 2025, 12:19
nokee je napisao/la:
09 dec 2025, 12:08

Kurcio si se i ti, al hajd, nije bitbo. Ne zamjeri ako sam pretjerao. Nije mi namjera da se kurcim. Daleko od toga.
Evo korektan post, prevelika tenzija se podigla sto se tiče derbija generalno. Od tribina do uprava. U normalnoj situaciji da nije bilo pretjeranih objava cak i statusa vaseg trenera rekao bi da je slavlje Adema pretjerano i nepotrebno, ali takva se atmosfera stvorila poslije 2-0 na grbavici da je ovo očekivano.
@Noke, pogresna adresa, Barba je uz Koleta najkorektniji Zeljin forumas, a vjeruj i navijac...
Nisam covjeku ruzne rijeci napisao. Hocu ja reci ovim budalama svasta,ali korektnim ljudima nikad. Ne stigoh ti cestitat u pp.
Tezak nakav period iza mene,i uzela mi zena neke kao kapi za nervozu i smirenje i daje mi 2 dana . Ja popjjem da.je ne slusam.
Ulazi u sobu vidi 1-0 ja nista,2-0 nista ja,3-0... kaze vidis bolan da djeluje. Reko haj nosi mi se sa ociju,nisa .ja miran zbog kapi nego sto znam kakvi su ovo invalidi,pa me vise ne iznenadjuje.
Hvala drug moj...
A ko da ne znam kako ti je, ko da nisam i ja cesto u takvim situacijama...
Tako je i ono moja, jos naglasava , kapi su na biljnoj bazi... :urnebes:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 dec 2025, 15:34

Di san bija, šta san radi, koga sve san jubi
Dobro se zabavlja, nikad glavu gubi
Još san uvik isti, još san onaj stari
Pravi muški ide dalje, nikad se ne kvari
Više ja ne razumin ove cure mlade
Ja sam zadnji od pravih, nisu one za me
Više ja ne razumin ča bi one tile
Kad bi barem ženske bile ono ča su bile....
Volim te bola'!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 09 dec 2025, 15:50

Cestitke svim navijacima Sarajeva osim onima koji nas ne smatraju "reintegrisanim", "sugavcima" "zemuncima" , ""cetnicima"

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 09 dec 2025, 15:51

Ali zasto robijasi komentarisu na ovoj temi ? Mislim da celik nije u PL BiH a i ako udje nakon par losih tekmi ide standarndo 500-1000 ljudi kao i prije. Ne znam ko koga ovdje budalom pravi ovo je BiH i to ce tako uvijek biti cim krenu porazi odmah drasticno posjeta opada, ovo busanje u prsa bezveze al eto. Sportski pozdrav
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 09 dec 2025, 15:55

I šta mi sad da radimo sa onim o’štampanim kartama? Da ih poklonimo željkanu da im uračunaju u posjetu, jer taj parametar je najbitniji mislim?
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 09 dec 2025, 15:57

skullcrusher je napisao/la:
09 dec 2025, 15:51
Ali zasto robijasi komentarisu na ovoj temi ? Mislim da celik nije u PL BiH a i ako udje nakon par losih tekmi ide standarndo 500-1000 ljudi kao i prije. Ne znam ko koga ovdje budalom pravi ovo je BiH i to ce tako uvijek biti cim krenu porazi odmah drasticno posjeta opada, ovo busanje u prsa bezveze al eto. Sportski pozdrav
Nije to istina i to zna ko god prati fudbal.

Celik uz Zeljeznicar ima najvjerniju i najbolju podrsku od kad se igra liga. Svi ostali idu u bojkote u picke materine dok ne procepi. Sad imauu veci prosjek od svih klubova u PlBiH osim Zeljeznicara. Ne treba to ismijavati..

Robijasima i respekt bez obzira koliko ne vole Zeljeznicar nisu nikada bili vase pudlice kao navijaci Veleza i Slobode.
Samo su gledali Celik.

Jedina je zamjerka sto nisu osudili nikada ubistvo rahmetli Anera kojeg je ubila policija Ze-Do kantona.

To su ljudi stvarno koji vole svoh klub i drzavu Bosnu i Hercegovinu.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 09 dec 2025, 15:59

Susjedi su baš pomahnitali nakon ovog remija. Trener im psuje navijačima Hajduka po facebooku. Bar tako pokazuje profilna od onog momka koji mu je postavio komentar, a navija za "Zrinjski" :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, laszlo, LondonBlues, Venom i 280 gostiju.