Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U Zelji ne treba puno mijenjati za sad Konings, obradov, pejic,
Ostali mogu proci i njih postepeno mijenjati, bitno je pojacat se samo igracima kao sto su Bajic, Zolotic, Sehic
Ostali mogu proci i njih postepeno mijenjati, bitno je pojacat se samo igracima kao sto su Bajic, Zolotic, Sehic
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 dec 2025, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ne znam ja da je Adzem ikad ponudio ostavku? Lik kaze u kameru dajem mandat na raspolaganje sto ne znaci nista u sustini. Kao sto ne znaci ni sporazumni. Cuj potpisali sporazumni. Sporazumni moze znaciti svasta i zavisi kakve su klauzule u ugovoru. Mozda je dobio tri plate mozda 20. Jeftina suplja za navijace. Ako se ne varam 3 god je imao ugovor. Plus igraci koje je uvalio i za koje se rastalio i to je jako ozbiljna cifra s tim da sigurno nije on jedini koji je tu dobar.
2 godine je imao ugovor i nije nista uvalio nikomHordas1990 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:14Ne znam ja da je Adzem ikad ponudio ostavku? Lik kaze u kameru dajem mandat na raspolaganje sto ne znaci nista u sustini. Kao sto ne znaci ni sporazumni. Cuj potpisali sporazumni. Sporazumni moze znaciti svasta i zavisi kakve su klauzule u ugovoru. Mozda je dobio tri plate mozda 20. Jeftina suplja za navijace. Ako se ne varam 3 god je imao ugovor. Plus igraci koje je uvalio i za koje se rastalio i to je jako ozbiljna cifra s tim da sigurno nije on jedini koji je tu dobar.
Doveli smo igrace shodne s nasim u budzetom i islo se na eksperiment i rizig
Tu je jedini konings bas promasaj, neki su nesto pokazali, ali nedovoljno, a vecina moze ostati i me vidim razloga da sve tjeramo
Tri, cetiri igraca maksimalno na polusesoni i to je to
Pobjedilo smo zrinjski 2:0, borac 3:2, sarajevo 2:0
Da nista ne valja je glupa prica onih koji pojma nemaju o fudbalu
Dosta mladih igraca imamo koji se po prvi put upoznavaju sa kriminalom i nepravdom
Nasa ekipa je pala psihicki otkad su nas zakinuli i tesko je sad igrati i protiv vrbanjuse, a igraca sigurno dobrih imamo
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Tako je NoDi! Samo nastavite niz.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
Hordas1990
- Kontakt:
Nije to rizik i eksperiment nego tal po dobro oprobanoj PLBiH recepturi. Nemoj bit naivan. Sta nije uvalio sviju ti?NoDi80 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:182 godine je imao ugovor i nije nista uvalio nikomHordas1990 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:14Ne znam ja da je Adzem ikad ponudio ostavku? Lik kaze u kameru dajem mandat na raspolaganje sto ne znaci nista u sustini. Kao sto ne znaci ni sporazumni. Cuj potpisali sporazumni. Sporazumni moze znaciti svasta i zavisi kakve su klauzule u ugovoru. Mozda je dobio tri plate mozda 20. Jeftina suplja za navijace. Ako se ne varam 3 god je imao ugovor. Plus igraci koje je uvalio i za koje se rastalio i to je jako ozbiljna cifra s tim da sigurno nije on jedini koji je tu dobar.
Tu je jedini konings bas promasaj, neki su nesto pokazali, ali nedovoljno, a vecina moze ostati i me vidim razloga da sve tjeramo
Dosta mladih igraca imamo koji se po prvi put upoznavaju sa kriminalom i nepravdom
Nasa ekipa je pala psihicki otkad su nas zakinuli i tesko je sad igrati i protiv vrbanjuse, a igraca sigurno dobrih imamo
Znaci potpisete nekakvog Obradova iz Jedinstva koje je ispadalo iz federalne i gle cuda Adzem ga tamo vodio. Mislis da to nije tal ili fkt kontas da je taj momak kvalitet za klub koji se eto bori za Europu? Mislis da nisu ovi Holandjani tal? Haj eto nije bas svaki totalna taraba ali valjda ti nesto govori kad svi dodju na isti fazon. Iz aviona se vidi da je to tal Adzem-menadzeri plus neko iz uprave. Sad isplacujte i njega i te igrace sto vam je uvalio na platu i cijeli njegov SS.
Pronadjeno kod bosmala!
Zimski Sal natolljen krvlju i znojem. Dobar za oko kuce. Vlasnik neka se javi na pp

Zimski Sal natolljen krvlju i znojem. Dobar za oko kuce. Vlasnik neka se javi na pp
- Burberry46
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
"Hahah"...evo da se neko nasmije, cisto da ne spamujes s glupostima vec dva dana, a niko te ne yebe ni 1%.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bože dragi, pa dokadNoDi80 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:182 godine je imao ugovor i nije nista uvalio nikomHordas1990 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:14Ne znam ja da je Adzem ikad ponudio ostavku? Lik kaze u kameru dajem mandat na raspolaganje sto ne znaci nista u sustini. Kao sto ne znaci ni sporazumni. Cuj potpisali sporazumni. Sporazumni moze znaciti svasta i zavisi kakve su klauzule u ugovoru. Mozda je dobio tri plate mozda 20. Jeftina suplja za navijace. Ako se ne varam 3 god je imao ugovor. Plus igraci koje je uvalio i za koje se rastalio i to je jako ozbiljna cifra s tim da sigurno nije on jedini koji je tu dobar.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Zdavo19vendetta87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 13:46"Hahah"...evo da se neko nasmije, cisto da ne spamujes s glupostima vec dva dana, a niko te ne yebe ni 1%.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Navijači nisu isključivo ljuti zbog toga što je Velež uzeo bod već zbog toga što u zadnje vrijeme slabije igraju,što je Posušje uzelo sva tri boda,Rudar dva, Široki dva i na kraju Velež dva na domaćem terenu. Apsolutno stoji da je Velež nadigrao Zrinjski u drugom poluvremenu. Umjesto da dočekaš utakmicu protiv Sarajeva i Borca u plusu u odnosu na glavnog rivala za osvajanje naslova,u minusu si.opalaopala je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:06Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
Da je Zrinjski dobio Posušje apsolutno sam uvjeren da se ovaj remi s Veležom ne bi uzimao toliko pod zube.
Realno gledajući u zadnjih 20 utakmica između ova dva rivala Zrinjski je slavio 14 puta, Velež 3, remi 3.
Puno više nezadovoljstva mogu imati navijači Veleža koji nisu u gostima pobijedili od 2011. godine.
Iskreno nevjerujem da su slavili i da je bio doček povodom osvajanja boda, to je poražavajuće ako je istina.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Samo se blamiras za te posjete. Vas protiv Sarajeva u "velikom derbiju" bude bijedne 3 k na stadionu i ti nesto pametujes o posjetama bilo koga drugogopalaopala je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:06Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
- PeppermintSA
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Adzeminjo Prc
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
opalaopala
- Kontakt:
Pogledaš Velezove domaće utakmice u Europi, koje se igraju 100tinjak kilometara od Mostara i začepiš brnjicu. Kakav veliki derbi jadan nisi bio daleko je to od toga, nama je losa sezona i “borba za opstanak”.Convicts1988 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 14:14Samo se blamiras za te posjete. Vas protiv Sarajeva u "velikom derbiju" bude bijedne 3 k na stadionu i ti nesto pametujes o posjetama bilo koga drugogopalaopala je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:06Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
U nedjelju Vaso Crni bude ponižen na stadionu Asim Ferhatović Hase 4:0 i ni jedan članak o historijskom demoliranju Vase Crnog, ni jedan članak da Vaso Crni nije pobjedio na tom istom stadionu od 2019-te godine, ni jedan članak o papku koji šamara Ristovskog - nigdje ništa. Nigdje članka (ili površno jedan-dva) o "belaju u Bosmalovoj garaži". Mrak totalni.
Ne do Bog da je Vaso Crni pobjedio 0:4 (ili 0:1 makar čajnoslu) - raspisali bi se "novinari" i "novinarčići" o najvećem BH klubu naširoko.
Zato hiljadu i jedan članak o Adžemu, o nasljednicima, o potencijalnom investitoru ..
Ne do Bog da je Vaso Crni pobjedio 0:4 (ili 0:1 makar čajnoslu) - raspisali bi se "novinari" i "novinarčići" o najvećem BH klubu naširoko.
Zato hiljadu i jedan članak o Adžemu, o nasljednicima, o potencijalnom investitoru ..
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Vučićeva skola i grbaviĆACIPendulum je napisao/la: ↑09 dec 2025, 14:22U nedjelju Vaso Crni bude ponižen na stadionu Asim Ferhatović Hase 4:0 i ni jedan članak o historijskom demoliranju Vase Crnog, ni jedan članak da Vaso Crni nije pobjedio na tom istom stadionu od 2019-te godine, ni jedan članak o papku koji šamara Ristovskog - nigdje ništa. Nigdje članka (ili površno jedan-dva) o "belaju u Bosmalovoj garaži". Mrak totalni.
Zato hiljadu i jedan članak o Adžemu, o nasljednicima, o potencijalnom investitoru ..![]()
Zadnjih 5 sezona, računajući i ovu trenutnu, samo u jednoj sezoni ste bili posjećeniji od zrinjskog, ostale 4 su oni posjećeniji.opalaopala je napisao/la: ↑09 dec 2025, 14:21Pogledaš Velezove domaće utakmice u Europi, koje se igraju 100tinjak kilometara od Mostara i začepiš brnjicu. Kakav veliki derbi jadan nisi bio daleko je to od toga, nama je losa sezona i “borba za opstanak”.Convicts1988 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 14:14Samo se blamiras za te posjete. Vas protiv Sarajeva u "velikom derbiju" bude bijedne 3 k na stadionu i ti nesto pametujes o posjetama bilo koga drugogopalaopala je napisao/la: ↑09 dec 2025, 12:06
Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli![]()
Pustite se evropskih utakmica, tu je i tuzla city punila grbavicu 100 kilometara od tuzle, što vas nema na utakmicama na stadionu 5 kilometara od centra Mostara?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hajdeee, nerkolfc, supervizor, trunks1946, tutankamon1905 i 32 gosta.