Premijer liga BiH - aktuelno

LondonBlues
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la LondonBlues » 09 dec 2025, 12:08

Combattente87 je napisao/la:
09 dec 2025, 11:57
LondonBlues je napisao/la:
09 dec 2025, 11:56
Combattente87 je napisao/la:
09 dec 2025, 11:53

Niko ne kaže da se trebaju predati ali isto tako ne treba ni da očekuju ispod 3 komada u svojoj mreži, minimalno ;)
Plus sto vi sad imate prostor za odmorit igrace za Zrinju koji ne bi imali da je Rudar u punom sastavu.
Neće se ta utakmica ni odigrati u ovoj godini izgleda, ali otom potom...
E to ne znam stvarno..
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 dec 2025, 12:08

BarbareZeljin je napisao/la:
09 dec 2025, 11:36
nokee je napisao/la:
09 dec 2025, 08:30
Sami ih je Peljto spasio petarde.. Ko veli, mogu makar toliko pomoći mom Zeljkanu.

Ps Najava utakmice i samaranje Harisa Alihodžića nije papanluk i seljakluk.. Nije!
Nisam ti zaboravio ono psovanje i kurcenje na forumu bez ikakvog razloga,opet ti naglasavam uzivo bi bio nokautiran. To ti garantujem.
Ali malo prateci sta pises,bez obzira sto sto" smrdis" na pitarluk,mislim da si korektan momak genralno ,iako imas neki kurcevit stav. Sto donekle i postujem. Evo ja tebi i svim navijacima cestitam na zasluzenoj pobijedi. I nisam pristalica bilo kakvog ponizavanja protivnika. Kurcili smo se objavama nakon 2-0,sad nas kulturno **** i imate pravo na to.
Ispisali ste se po nasoj ekipi i dokazali kakvi debili igraju za Zelju.
Cestitam
Kurcio si se i ti, al hajd, nije bitbo. Ne zamjeri ako sam pretjerao. Nije mi namjera da se kurcim. Daleko od toga.
Evo korektan post, prevelika tenzija se podigla sto se tiče derbija generalno. Od tribina do uprava. U normalnoj situaciji da nije bilo pretjeranih objava cak i statusa vaseg trenera rekao bi da je slavlje Adema pretjerano i nepotrebno, ali takva se atmosfera stvorila poslije 2-0 na grbavici da je ovo očekivano.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 dec 2025, 12:19

nokee je napisao/la:
09 dec 2025, 12:08
nokee je napisao/la:
09 dec 2025, 08:30
Sami ih je Peljto spasio petarde.. Ko veli, mogu makar toliko pomoći mom Zeljkanu.

Ps Najava utakmice i samaranje Harisa Alihodžića nije papanluk i seljakluk.. Nije!
Nisam ti zaboravio ono psovanje i kurcenje na forumu bez ikakvog razloga,opet ti naglasavam uzivo bi bio nokautiran. To ti garantujem.
Ali malo prateci sta pises,bez obzira sto sto" smrdis" na pitarluk,mislim da si korektan momak genralno ,iako imas neki kurcevit stav. Sto donekle i postujem. Evo ja tebi i svim navijacima cestitam na zasluzenoj pobijedi. I nisam pristalica bilo kakvog ponizavanja protivnika. Kurcili smo se objavama nakon 2-0,sad nas kulturno **** i imate pravo na to.
Cestitam
Kurcio si se i ti, al hajd, nije bitbo. Ne zamjeri ako sam pretjerao. Nije mi namjera da se kurcim. Daleko od toga.
Evo korektan post, prevelika tenzija se podigla sto se tiče derbija generalno. Od tribina do uprava. U normalnoj situaciji da nije bilo pretjeranih objava cak i statusa vaseg trenera rekao bi da je slavlje Adema pretjerano i nepotrebno, ali takva se atmosfera stvorila poslije 2-0 na grbavici da je ovo očekivano.
@Noke, pogresna adresa, Barba je uz Koleta najkorektniji Zeljin forumas, a vjeruj i navijac...

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 09 dec 2025, 12:23

opalaopala je napisao/la:
09 dec 2025, 12:06
IMResurrected je napisao/la:
09 dec 2025, 11:52
Kakav seljober.

slika
Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svako dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat ovoliko referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
Hahahahahahahahahahahahahahaha
Mislio sam da ovo necu nikad dozivit

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 09 dec 2025, 12:24

Noke995 je napisao/la:
08 dec 2025, 16:16
Janjoš, Hadžibegić, Pašić, Ferhatović, Švrakić , Kapetanović, Ušćuplić, Berberović.. doseljenici :ljepota:
pa Lav Mantula, Biogradlić, Keli, Marko Bilić, Tešan, Ulak, Milak, Avdić, Šaran, Antić, Šiljkut...

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 09 dec 2025, 12:25

Kakav seljober.

slika
Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
Sve to na stranu, meni opet nije jasno, gdje ima da se trener svadja na drustvenim mrezama i psuje druge klubove? Ne mogu zamisliti nijednog drugog trenera u ligi da ovo radi. Za instant otkaza, a i za zestoku kaznu od saveza jer Facebook je ipak javni prostor. Nevjerovatno kakvo brukanje.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 09 dec 2025, 12:28

09 dec 2025, 12:23
Kakav seljober.

slika
Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svako dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat ovoliko referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
A opala suti svega ti, idi bakljadu pravite zbog osvojenog boda

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 09 dec 2025, 12:31

Ako im vec njihovi igraci ne zele vratiti salove mozda bi bilo lijepo da im Sarajevo pokloni ove nove majice

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 dec 2025, 12:34

nokee je napisao/la:
09 dec 2025, 11:27
Shategabri je napisao/la:
09 dec 2025, 08:45
Trebali su i Grbavicu slikati.
Teren sigurno nije bolji, i sami kukaju kako stolice nisu oprane od zadnjeg maršalovog kupa, znači nisu u stanju održavati ono što je u njihovoj moći, dok nas prozivaju za nešto što je odgovoran CSR (osim terena) :oops:
Najsmješnije i najzalosnije je da ONI prozovaju za stadion i to na zvanicnoj stranici. Oni gdje su zmije hodale po tribini, izlazili medvjedici iz one sume iznad juga, gdje se raspadalo sve na stadionu. I dodje ti OPSTINA, GRAD i uloze pare SVIH gradjana da se to renovira da lici ba nesto i sad se ONO kurci sa tim, da stvar bude gora ponizava druge? Jadno da jadnije ne može.
Tražili smo i mi lokaciju, al nisu htjeli ni opštin(e) a ni grad da izađu u susret.
Nije fino prozivati dok nisu isti aršini.
Koševo Zapad

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 09 dec 2025, 12:38

Kad ce vise skupstina ta
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 09 dec 2025, 12:41

tutankamon1905 je napisao/la:
09 dec 2025, 12:28

Sta je pogresno receno ? Kakva je najava metalnog patuljka bila pred derbi ? Uz hinjavi osmijeh i Slatko ce biti. Izgleda pomjesao je okuse pa osjetio nesto gorko poslije, treba zato vadit mast na sve nacine samo da se koljete medjusobno nije da nismo naviknuli sa ovim patuljkom da vas ponižava mnogo ranije. Piše čovjek referate mogao bi vam na filozofskom predavat.
Od slatko će biti do referata i kopanja očiju svojima, malo je dana prošlo.
Bakljada? Ibro drži baklju jer se popisao po mentalnom patuljku iz Metkovića. Ako će ibro htjet bakljadu onda će gorit Mostar
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 dec 2025, 12:46

Je li Adzem podnio ostavku ili je sporazumni raskid ugovora ?

Na pocetku teksta " Adzem podnio ostavku", a u saopstenju Zelje " Admir Adzem i Fk Zeljeznicar su postigli sporazumni raskid ugovora..." ?

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 dec 2025, 12:49

Uvali im brat 10 oyebina od igrača, uze pare za svakog od njih, uze pare od želje. Bolje da je samo digao onaj milionski kredit i nestao 😂
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 09 dec 2025, 12:51

09 dec 2025, 12:41

Sta je pogresno receno ? Kakva je najava metalnog patuljka bila pred derbi ? Uz hinjavi osmijeh i Slatko ce biti. Izgleda pomjesao je okuse pa osjetio nesto gorko poslije, treba zato vadit mast na sve nacine samo da se koljete medjusobno nije da nismo naviknuli sa ovim patuljkom da vas ponižava mnogo ranije. Piše čovjek referate mogao bi vam na filozofskom predavat.
Bakljada? Ibro drži baklju jer se popisao po mentalnom patuljku iz Metkovića. Ako će ibro htjet bakljadu onda će gorit Mostar
Vrapcici, mislim da si zelio napisat onda ce gorit Vrapcici.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 dec 2025, 12:53

mnon46 je napisao/la:
09 dec 2025, 12:49
Uvali im brat 10 oyebina od igrača, uze pare za svakog od njih, uze pare od želje. Bolje da je samo digao onaj milionski kredit i nestao 😂
A ono im u Mostaru poslije Veleza bio ponudio ostavku,kad dobise tu tekmu, pa kud je tad ne prihvatise...

Joj Ade lisice... :rol: :rol:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 dec 2025, 12:56

Vanja8 je napisao/la:
09 dec 2025, 12:53
mnon46 je napisao/la:
A ono im u Mostaru poslije Veleza bio ponudio ostavku,kad dobise tu tekmu, pa kud je tad ne prihvatise...

Najgori su vojnici kluba i prodaja priče nikom te ne damo.
Koševo Zapad

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 09 dec 2025, 12:56

09 dec 2025, 12:51
09 dec 2025, 12:41

Vrapcici, mislim da si zelio napisat onda ce gorit Vrapcici.
Ako treba i vase mjesto osnivanja tzv Medjugorje da ti bude lakse.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 09 dec 2025, 12:59

Vanja8 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:

Trebao se praviti lud pa ko di mateo sto je dvije godine primao platu od celzija nakon otkaza :rol:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 09 dec 2025, 13:10

Vanja8 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:

Normalno kad je i sam ljudska oyebina, lafo dobije tekmu i ponudi ostavku. Šteta što ode.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 09 dec 2025, 13:11

Vanja8 je napisao/la:
09 dec 2025, 12:19
nokee je napisao/la:
09 dec 2025, 12:08

Cestitam
@Noke, pogresna adresa, Barba je uz Koleta najkorektniji Zeljin forumas, a vjeruj i navijac...
Nisam covjeku ruzne rijeci napisao. Hocu ja reci ovim budalama svasta,ali korektnim ljudima nikad. Ne stigoh ti cestitat u pp.
Tezak nakav period iza mene,i uzela mi zena neke kao kapi za nervozu i smirenje i daje mi 2 dana . Ja popjjem da.je ne slusam.
Ulazi u sobu vidi 1-0 ja nista,2-0 nista ja,3-0... kaze vidis bolan da djeluje. Reko haj nosi mi se sa ociju,nisa .ja miran zbog kapi nego sto znam kakvi su ovo invalidi,pa me vise ne iznenadjuje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Krajina1999, laszlo i 36 gostiju.