Sasvim je okej da mislis tako. Utakmica sa Sirokim je u drugom mjesecu i da dobiju koju suspenziju u Banja Luci stignu se uigrat bez tih igraca, ali u BL doci bez 6 igraca.. Evo da ja i ti ne raspravljamo ako zeli ZigaZaga nek nam sam kaze jel im bolje u BL bez 6 pa kompletni za Siroki ili da je bilo drugacije…Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:03Još jedan dokaz da je bitno samo da se laprda i da se Borac ocrni....Care utakmica se igra u BL i usluga im je da ih je očistio pred domaću utakmicu koju igraju kolo iza ovoga protiv Širokog kući....LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 10:12Pa vidi, Vicin sudija od zadatka podijeli im 9 zutih kartona pa evo ne znam kakva im je to usluga. Cak 6 igraca im suspendovano zbog zutih kartona… I da, Rudar jeste u Prijedoru ekipa koju ne treba shvatiti olako, vidis i sam koliko pripreme da se nista ne prepusti slucaju.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 09:32
Da, Rudar je baš ekipa od koje treba da se strahuje![]()
![]()
prije da je učinio uslugu Rudaru ovdje nego Borcu, al hajd, navikli smo da je Borac uvijek kriv šta god da se desilo, nebitno bila to utakmica negdje u hercegovini, srednjoj bosni ili u Sarajevu
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Pa jesi papak na kvadrat kada pises i lafo moralises “ Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?”nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:18Nema ovo veze sa time da li si vjernik ili ne, nego da li si papak. Ti bi kao pripadnik grupe koja prezire papke, to trebao znati.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:02Nisam ti ja neki vjernik legendo, to nekoga drugog trebaš pitati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:41
Znam ja da je tebi to dobro, zato te i pitam, kad si vec replicirao i kad ti se vec svidja, trebao si i odgovoriti. Podijeli svoje rituale sa forumom.
Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?![]()
Samo ne treba biti lažni moralista u životu. A licemjer pogotovo.![]()
Kad bi poceli o laznom moralisanju i licemjerstvu pricati, tu tek ne bi imao odgovora.. al nema potrebe. Manje papanluka majstori parola, do iduceg susreta.
Jer od zla vam samo laganje polazi za rukom.
TheMoralisti u pm, lafo kakav je vjernik a vidi sta pokazuje, jok eto trebao vam je halalit **** majke i ostatak familije na sugavici pa vas jenakon sto je probiusio trebao otkljanjati sta? Hahahahah pa Brata mi fuj kolko ste jadni.
Nabijem svakog themoralistu vjernika na k.cinu i selam saljem, i pomoz bog i hvaljen Isus.
Moralna patnja 1,2,3,4 sex
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Najsmješnije i najzalosnije je da ONI prozovaju za stadion i to na zvanicnoj stranici. Oni gdje su zmije hodale po tribini, izlazili medvjedici iz one sume iznad juga, gdje se raspadalo sve na stadionu. I dodje ti OPSTINA, GRAD i uloze pare SVIH gradjana da se to renovira da lici ba nesto i sad se ONO kurci sa tim, da stvar bude gora ponizava druge? Jadno da jadnije ne može.Shategabri je napisao/la: ↑09 dec 2025, 08:45Trebali su i Grbavicu slikati.
Teren sigurno nije bolji, i sami kukaju kako stolice nisu oprane od zadnjeg maršalovog kupa, znači nisu u stanju održavati ono što je u njihovoj moći, dok nas prozivaju za nešto što je odgovoran CSR (osim terena)![]()
Pa ko vas proziva kad vi niste odgovorni? Pisao sam gore, nek se stide oni u foteljama vlasti.nokee je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:27Najsmješnije i najzalosnije je da ONI prozovaju za stadion i to na zvanicnoj stranici. Oni gdje su zmije hodale po tribini, izlazili medvjedici iz one sume iznad juga, gdje se raspadalo sve na stadionu. I dodje ti OPSTINA, GRAD i uloze pare SVIH gradjana da se to renovira da lici ba nesto i sad se ONO kurci sa tim, da stvar bude gora ponizava druge? Jadno da jadnije ne može.Shategabri je napisao/la: ↑09 dec 2025, 08:45Trebali su i Grbavicu slikati.
Teren sigurno nije bolji, i sami kukaju kako stolice nisu oprane od zadnjeg maršalovog kupa, znači nisu u stanju održavati ono što je u njihovoj moći, dok nas prozivaju za nešto što je odgovoran CSR (osim terena)![]()
Ne dodje ti opstina i grad, nego je dolsa uprava koja je ima ideju i bila sposobna za iznijeti projekat. Poslije izgradjenog Juga, zamijeniti travu i bice najljepsi stadion u drzavi. Poslije njega arena rodjeni.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Nisam ti zaboravio ono psovanje i kurcenje na forumu bez ikakvog razloga,opet ti naglasavam uzivo bi bio nokautiran. To ti garantujem.
Ali malo prateci sta pises,bez obzira sto sto" smrdis" na pitarluk,mislim da si korektan momak genralno ,iako imas neki kurcevit stav. Sto donekle i postujem. Evo ja tebi i svim navijacima cestitam na zasluzenoj pobijedi. I nisam pristalica bilo kakvog ponizavanja protivnika. Kurcili smo se objavama nakon 2-0,sad nas kulturno **** i imate pravo na to.
Ispisali ste se po nasoj ekipi i dokazali kakvi debili igraju za Zelju.
Cestitam
- Combattente87
- Kontakt:
Pa evo ti reci da li je bolje da si kompletan za Široki kući i da se boriš za neki bod ili da ideš u BL polukompletan a prošlu utakmicu si primio 6 komada i pobjedio si zadnji put u BL prije tačno 10 godina !?LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:21Sasvim je okej da mislis tako. Utakmica sa Sirokim je u drugom mjesecu i da dobiju koju suspenziju u Banja Luci stignu se uigrat bez tih igraca, ali u BL doci bez 6 igraca.. Evo da ja i ti ne raspravljamo ako zeli ZigaZaga nek nam sam kaze jel im bolje u BL bez 6 pa kompletni za Siroki ili da je bilo drugacije…Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:03Još jedan dokaz da je bitno samo da se laprda i da se Borac ocrni....Care utakmica se igra u BL i usluga im je da ih je očistio pred domaću utakmicu koju igraju kolo iza ovoga protiv Širokog kući....LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 10:12
Pa vidi, Vicin sudija od zadatka podijeli im 9 zutih kartona pa evo ne znam kakva im je to usluga. Cak 6 igraca im suspendovano zbog zutih kartona… I da, Rudar jeste u Prijedoru ekipa koju ne treba shvatiti olako, vidis i sam koliko pripreme da se nista ne prepusti slucaju.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Teorija zavjere je da vam vodstvo grupe vodi Vicine placene BH huliganse? Gdje je tu teorija zavjere? To i sami svi znate..let3 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:23I kako covjek da ti odgovori na to "samo jedno pitanje", kad si prije toga napisao gomilu gluposti. Te takozvana grupa, te neka mafija, pa 80% podrzava. Ne znam samo odakle vadis te postotke.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:12
Pa najgore sto ovdje 80% ovih sto pisu iz tabora plavih podrzava mafijanje takozvane grupe TM, jer to je sve osim navijacke grupe. Da se razumijemo i da je na drugoj strani tako, isto bi bilo.
Postavljam samo jedno pitanje: kako podrzati grupu koju vode likovi koji su prodali državu, prodali bi mater bukvalno za pare? Ja znam da sam na sjever isao do trenutka dizanja transparenta Edinu Vuku. Vidio da to nisu moja uvjerenja, cao vozdrica. Ima zapad.
A onda neka prodaja državeljudino, pogledaj malo sta pises. Ti bas zaglavio u nekim teorijama zavjere.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad su poljednju utakmicu bili kompletni vidjeli smo na koji nsčin je Borac pobjedio.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:36Pa evo ti reci da li je bolje da si kompletan za Široki kući i da se boriš za neki bod ili da ideš u BL polukompletan a prošlu utakmicu si primio 6 komada i pobjedio si zadnji put u BL prije tačno 10 godina !?LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:21Sasvim je okej da mislis tako. Utakmica sa Sirokim je u drugom mjesecu i da dobiju koju suspenziju u Banja Luci stignu se uigrat bez tih igraca, ali u BL doci bez 6 igraca.. Evo da ja i ti ne raspravljamo ako zeli ZigaZaga nek nam sam kaze jel im bolje u BL bez 6 pa kompletni za Siroki ili da je bilo drugacije…Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:03
Još jedan dokaz da je bitno samo da se laprda i da se Borac ocrni....Care utakmica se igra u BL i usluga im je da ih je očistio pred domaću utakmicu koju igraju kolo iza ovoga protiv Širokog kući....
Nije Vico od jučer, osigurati se na vrijeme
Hahahah ma ja pare su tu najmanje bitne, bitan je projekat uprave. Haha e sto me nasmijaTempero je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:34Pa ko vas proziva kad vi niste odgovorni? Pisao sam gore, nek se stide oni u foteljama vlasti.nokee je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:27Najsmješnije i najzalosnije je da ONI prozovaju za stadion i to na zvanicnoj stranici. Oni gdje su zmije hodale po tribini, izlazili medvjedici iz one sume iznad juga, gdje se raspadalo sve na stadionu. I dodje ti OPSTINA, GRAD i uloze pare SVIH gradjana da se to renovira da lici ba nesto i sad se ONO kurci sa tim, da stvar bude gora ponizava druge? Jadno da jadnije ne može.Shategabri je napisao/la: ↑09 dec 2025, 08:45Trebali su i Grbavicu slikati.
Ne dodje ti opstina i grad, nego je dolsa uprava koja je ima ideju i bila sposobna za iznijeti projekat. Poslije izgradjenog Juga, zamijeniti travu i bice najljepsi stadion u drzavi. Poslije njega arena rodjeni.
Nek se pravi da me pogresno neko ne protumači. Samo ne ponizavaj druge pa cak ni da ste sami to sve pravili.
Klub uz pomoc ostalih. Toliko vas boli gradnja, da dizete i parole za to.nokee je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:42Hahahah ma ja pare su tu najmanje bitne, bitan je projekat uprave. Haha e sto me nasmijaTempero je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:34Pa ko vas proziva kad vi niste odgovorni? Pisao sam gore, nek se stide oni u foteljama vlasti.nokee je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:27
Najsmješnije i najzalosnije je da ONI prozovaju za stadion i to na zvanicnoj stranici. Oni gdje su zmije hodale po tribini, izlazili medvjedici iz one sume iznad juga, gdje se raspadalo sve na stadionu. I dodje ti OPSTINA, GRAD i uloze pare SVIH gradjana da se to renovira da lici ba nesto i sad se ONO kurci sa tim, da stvar bude gora ponizava druge? Jadno da jadnije ne može.
Nek se pravi da me pogresno neko ne protumači. Samo ne ponizavaj druge pa cak ni da ste sami to sve pravili.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ova moralna budaletina stimac ludi od morlnog adzema, mrtva trka.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- LondonBlues
- Kontakt:
Moje misljenje je da se oni u februaru mogu borit sa Sirokim za sva 3 boda i sa drugom ekipom jer imaju dovoljno vremena da pripreme utakmicu i da nadomjeste suspenzije a vjerovatno ce biti i promjena u kadru.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:36Pa evo ti reci da li je bolje da si kompletan za Široki kući i da se boriš za neki bod ili da ideš u BL polukompletan a prošlu utakmicu si primio 6 komada i pobjedio si zadnji put u BL prije tačno 10 godina !?LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:21Sasvim je okej da mislis tako. Utakmica sa Sirokim je u drugom mjesecu i da dobiju koju suspenziju u Banja Luci stignu se uigrat bez tih igraca, ali u BL doci bez 6 igraca.. Evo da ja i ti ne raspravljamo ako zeli ZigaZaga nek nam sam kaze jel im bolje u BL bez 6 pa kompletni za Siroki ili da je bilo drugacije…Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:03
Još jedan dokaz da je bitno samo da se laprda i da se Borac ocrni....Care utakmica se igra u BL i usluga im je da ih je očistio pred domaću utakmicu koju igraju kolo iza ovoga protiv Širokog kući....
To sto nisu pobijedili 10 god ne znaci da se trebaju predat odma.
A da se ne spominje usluga za Borac sto moze odmorit igrace za Zrinjski jer protiv Rudara u punom sastavu ne bi bas imao prostora kao sto ces imat sad.
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 09 dec 2025, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Combattente87
- Kontakt:
Knjigu napišite....DoktorXabaras je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:40Kad su poljednju utakmicu bili kompletni vidjeli smo na koji nsčin je Borac pobjedio.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:36Pa evo ti reci da li je bolje da si kompletan za Široki kući i da se boriš za neki bod ili da ideš u BL polukompletan a prošlu utakmicu si primio 6 komada i pobjedio si zadnji put u BL prije tačno 10 godina !?LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:21
Sasvim je okej da mislis tako. Utakmica sa Sirokim je u drugom mjesecu i da dobiju koju suspenziju u Banja Luci stignu se uigrat bez tih igraca, ali u BL doci bez 6 igraca.. Evo da ja i ti ne raspravljamo ako zeli ZigaZaga nek nam sam kaze jel im bolje u BL bez 6 pa kompletni za Siroki ili da je bilo drugacije…
Nije Vico od jučer, osigurati se na vrijeme![]()
-
IMResurrected
- Kontakt:
Kakav seljober.

Papak.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Combattente87
- Kontakt:
Niko ne kaže da se trebaju predati ali isto tako ne treba ni da očekuju ispod 3 komada u svojoj mreži, minimalnoLondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:49Moje misljenje je da se oni u februaru mogu borit sa Sirokim za sva 3 boda i sa drugom ekipom jer imaju dovoljno vremena da pripreme utakmicu i da nadomjeste suspenzije a vjerovatno ce biti i promjena u kadru.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:36Pa evo ti reci da li je bolje da si kompletan za Široki kući i da se boriš za neki bod ili da ideš u BL polukompletan a prošlu utakmicu si primio 6 komada i pobjedio si zadnji put u BL prije tačno 10 godina !?LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:21
Sasvim je okej da mislis tako. Utakmica sa Sirokim je u drugom mjesecu i da dobiju koju suspenziju u Banja Luci stignu se uigrat bez tih igraca, ali u BL doci bez 6 igraca.. Evo da ja i ti ne raspravljamo ako zeli ZigaZaga nek nam sam kaze jel im bolje u BL bez 6 pa kompletni za Siroki ili da je bilo drugacije…
To sto nisu pobijedili 10 god ne znaci da se trebaju predat odma.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Papanluk je ziviti u drzavi kojoj psujes.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 09:13Papanluk na najjace. Muze vas Adem zivotom, i kupi jeftine poene tim papanlukom. Ali najtuznije je sto mu to uspjeva. Veliki vjernikJet2Holiday je napisao/la: ↑09 dec 2025, 08:19Čim vas boli i smeta, onda je dobro.kolezeljovac je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:06
Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
Mislim da zaslužujem normalan, objektivan i razuman odgovor.
Uostalom, sta vas boli briga ko nas muze il ne muze. To je nas problem.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- LondonBlues
- Kontakt:
Plus sto vi sad imate prostor za odmorit igrace za Zrinju koji ne bi imali da je Rudar u punom sastavu.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:53Niko ne kaže da se trebaju predati ali isto tako ne treba ni da očekuju ispod 3 komada u svojoj mreži, minimalnoLondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:49Moje misljenje je da se oni u februaru mogu borit sa Sirokim za sva 3 boda i sa drugom ekipom jer imaju dovoljno vremena da pripreme utakmicu i da nadomjeste suspenzije a vjerovatno ce biti i promjena u kadru.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:36
Pa evo ti reci da li je bolje da si kompletan za Široki kući i da se boriš za neki bod ili da ideš u BL polukompletan a prošlu utakmicu si primio 6 komada i pobjedio si zadnji put u BL prije tačno 10 godina !?
To sto nisu pobijedili 10 god ne znaci da se trebaju predat odma.![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Neće se ta utakmica ni odigrati u ovoj godini izgleda, ali otom potom...LondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:56Plus sto vi sad imate prostor za odmorit igrace za Zrinju koji ne bi imali da je Rudar u punom sastavu.Combattente87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:53Niko ne kaže da se trebaju predati ali isto tako ne treba ni da očekuju ispod 3 komada u svojoj mreži, minimalnoLondonBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 11:49
Moje misljenje je da se oni u februaru mogu borit sa Sirokim za sva 3 boda i sa drugom ekipom jer imaju dovoljno vremena da pripreme utakmicu i da nadomjeste suspenzije a vjerovatno ce biti i promjena u kadru.
To sto nisu pobijedili 10 god ne znaci da se trebaju predat odma.![]()
-
opalaopala
- Kontakt:
Mnogi ne mogu shvatit da je njima to utakmica opstanka i razlog njihovog postojanja. Sama cinjenica da na najvaznijoj domacoj europskoj utakmici na uzurpiranom terenu skupis 3200 ljudi a protiv razloga svog postojanja 5000 dovoljno govori. Taj mentalni patuljak iz metkovica odlicno se uklopio u squadru del ustachiu sto pokazuje svaki dan, njegova najava da ce biti slatko na derbiju je motiv da se pogine i zabiberi. Cinjenica da je poslije utakmice morao pisat referat i pravdat se dovoljno govori a i sami igraci kazu da im je Velez sakrio loptu je jos vise porazavajuce. Umjesto da sve snage usmjeris na RAkow ti pises 2h referate i svadjas se sa navijacima. Jednostavno tesko je biti bilo kakav klub poslije Veleza u Mostaru uz sve uspjesne rezultate koje imaju. Boli i treba da boli
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 09 dec 2025, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Krajina1999, laszlo i 36 gostiju.

.png)