Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
Mislim da zaslužujem normalan, objektivan i razuman odgovor.
Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
Nema ovo veze sa time da li si vjernik ili ne, nego da li si papak. Ti bi kao pripadnik grupe koja prezire papke, to trebao znati.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:02Nisam ti ja neki vjernik legendo, to nekoga drugog trebaš pitati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:41Znam ja da je tebi to dobro, zato te i pitam, kad si vec replicirao i kad ti se vec svidja, trebao si i odgovoriti. Podijeli svoje rituale sa forumom.
Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?![]()
Samo ne treba biti lažni moralista u životu. A licemjer pogotovo.![]()
Najnormalnija stvar u svijetu fudbala, zašto bih imao išta protiv, zabio je jedan od najljepših golova u zadnjih x godina i to protiv najvećeg rivala. Nadam se da će sljedeći put ponoviti.kolezeljovac je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:06Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:18Nema ovo veze sa time da li si vjernik ili ne, nego da li si papak. Ti bi kao pripadnik grupe koja prezire papke, to trebao znati.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:02Nisam ti ja neki vjernik legendo, to nekoga drugog trebaš pitati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:41
Znam ja da je tebi to dobro, zato te i pitam, kad si vec replicirao i kad ti se vec svidja, trebao si i odgovoriti. Podijeli svoje rituale sa forumom.
Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?![]()
Samo ne treba biti lažni moralista u životu. A licemjer pogotovo.![]()
Kad bi poceli o laznom moralisanju i licemjerstvu pricati, tu tek ne bi imao odgovora.. al nema potrebe. Manje papanluka majstori parola, do iduceg susreta.
Jer od zla vam samo laganje polazi za rukom.
A šta ti očekuješ od fudbalera da pokaze? Index?kolezeljovac je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:06Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
Covjek igrao ligu petice, na gradskom u BL se svadja sa publikom i govori “ajd sidji”, pa sad ova gestikulacija…sta reci nego mali seljačić, nema tu ni p od profesionalca! Zato i igra tu gdje igraHeavyBassBlues je napisao/la: ↑09 dec 2025, 06:11A šta ti očekuješ od fudbalera da pokaze? Index?kolezeljovac je napisao/la: ↑09 dec 2025, 01:06Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
Fasovao ti je Željo 4 kom., a igrači Sarajeva su trebali izvesti sekvencu iz Labuđeg jezera da bi zadovoljili istančani ukus probrane Željine publike.
Ova sramota je toliko medijski neispraćena da sam na ovaj momenat i zaboravio. Šamaraš igrača koji ti može dijete biti, u normalnim klubovima i ligama njegov klub bi ga suspendirao, ogradio se i izvinio drugom klubu, a savez zabranio pristup stadionu pola godine. Malo je onih koji daju papire u ruke igraču/uposlenika kluba koji narušava ugled (op.a. ubacivanje lopte u teren Tarika Ramića na derbiju).
Gospoda, al' samoprozvana.Zeko87 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 07:29Ova sramota je toliko medijski neispraćena da sam na ovaj momenat i zaboravio. Šamaraš igrača koji ti može dijete biti, u normalnim klubovima i ligama njegov klub bi ga suspendirao, ogradio se i izvinio drugom klubu, a savez zabranio pristup stadionu pola godine. Malo je onih koji daju papire u ruke igraču/uposlenika kluba koji narušava ugled (op.a. ubacivanje lopte u teren Tarika Ramića na derbiju).
A o kvazi gospodi sa druge strane je suvišno i diskutirati, uvijek fini i odani klubu, al malo ganjaju svoje igrače po garažama hotela, malo im predstavnici kluba šamaraju protivničke igrače...al opet oni nekako gospoda na kraju i kraljevi fair playa.
Prijatelju jel se ti boriš za bolje sutra samo jednog kluba ili za sve klubove i BH nogomet općenito?Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:11Kako god vi kažete.
Mi vam vjerujemo.
Usput odlična igra u drugom poluvremenu.Vidi se veliki napredak pod Ibrom .
Ignorisanje (u pozitivnom smislu) predstavlja svjesno odlučivanje da se ne reaguje na određene negativne, nevažne ili ometajuće pojave, riječi ili ponašanja, s ciljem očuvanja mira, fokusa ili emocionalne stabilnosti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 dec 2025, 07:36Na stranu i slavlje al praviti majice istog za zvanicni fan shop. Papanijada koja bas ide uz vas![]()
I dalje kmecisKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 dec 2025, 07:36Na stranu i slavlje al praviti majice istog za zvanicni fan shop. Papanijada koja bas ide uz vas![]()
Boli očitoKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 dec 2025, 07:36Na stranu i slavlje al praviti majice istog za zvanicni fan shop. Papanijada koja bas ide uz vas![]()