Premijer liga BiH - aktuelno

kolezeljovac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la kolezeljovac » 09 dec 2025, 01:06

HordasOdMalena je napisao/la:
08 dec 2025, 21:06
On repeat. :ljepota:

slika
Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
Mislim da zaslužujem normalan, objektivan i razuman odgovor.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 09 dec 2025, 01:08

I opet fudbal je fudbal. Prosli derbi Adzem heroj, ovaj tragicar.. to je ogledalo nasih klubova, harakiri slijedi.
Do klubova je da osjete momentum kad i kome dati sansu. Mnogo je trenere tako potroseno bespotrebno

Mozda je izostanak sosica to sto im fali u tolikoj mjeri. to je za analize.

Ostalo sta reci, pobjeda vrijedna 30 godina
Uzdravlje

@kolezeljovac haman da nam je kul :oops: :D
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 09 dec 2025, 01:18

NoProfit je napisao/la:
09 dec 2025, 01:02
nastrojeni21 je napisao/la:
09 dec 2025, 00:41
NoProfit je napisao/la:
09 dec 2025, 00:20

To je i dobro. Imaš situacija kod nekih na gostovanjima gdje se vuče spid, pa se onda ide klanjati. Provjereno. :kafa: To bi ti trebao znati. :twisted:

slika

Nek' se peče i okreće... :ljepota:
Znam ja da je tebi to dobro, zato te i pitam, kad si vec replicirao i kad ti se vec svidja, trebao si i odgovoriti. Podijeli svoje rituale sa forumom.

Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?
Nisam ti ja neki vjernik legendo, to nekoga drugog trebaš pitati. :lol:

Samo ne treba biti lažni moralista u životu. A licemjer pogotovo. :beba:
Nema ovo veze sa time da li si vjernik ili ne, nego da li si papak. Ti bi kao pripadnik grupe koja prezire papke, to trebao znati.

Kad bi poceli o laznom moralisanju i licemjerstvu pricati, tu tek ne bi imao odgovora.. al nema potrebe. Manje papanluka majstori parola, do iduceg susreta.

Jer od zla vam samo laganje polazi za rukom.

Ajlah
Kontakt:

Post Postao/la Ajlah » 09 dec 2025, 01:37

slika

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 dec 2025, 01:43

kolezeljovac je napisao/la:
09 dec 2025, 01:06

slika
Nije samo tebi ovo upućeno pitanje već svima vama. Da li vam je stvarno cool ova njegova proslava i cijeli performans?
Najnormalnija stvar u svijetu fudbala, zašto bih imao išta protiv, zabio je jedan od najljepših golova u zadnjih x godina i to protiv najvećeg rivala. Nadam se da će sljedeći put ponoviti. :mrgreen:

Usput, čudno mi je da vas je u kratkom periodu ovako zamrzio, bilo je na Grbavici svega izgleda. A kako se priča, čekao je ovaj gol i proslavu. Nadao se da će biti vaših navijača na jugu.

Sjeti se samo Vardyjevih proslava, čuvene Ronaldove proslave gola protiv Simeonovog Atletica. Nemoj zezati bolan. :D

Živ i zd(r)av mi bio. :thumbup:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 dec 2025, 01:47

09 dec 2025, 01:18
NoProfit je napisao/la:
09 dec 2025, 01:02
09 dec 2025, 00:41

Znam ja da je tebi to dobro, zato te i pitam, kad si vec replicirao i kad ti se vec svidja, trebao si i odgovoriti. Podijeli svoje rituale sa forumom.

Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?
Nisam ti ja neki vjernik legendo, to nekoga drugog trebaš pitati. :lol:

Samo ne treba biti lažni moralista u životu. A licemjer pogotovo. :beba:
Nema ovo veze sa time da li si vjernik ili ne, nego da li si papak. Ti bi kao pripadnik grupe koja prezire papke, to trebao znati.

Kad bi poceli o laznom moralisanju i licemjerstvu pricati, tu tek ne bi imao odgovora.. al nema potrebe. Manje papanluka majstori parola, do iduceg susreta.

Jer od zla vam samo laganje polazi za rukom.
:rol: :rol: :rol:

Ti si nekad imao mozga. Šta se desilo u međuvremenu? :wtf:

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 09 dec 2025, 06:11

slika
A šta ti očekuješ od fudbalera da pokaze? Index?

Fasovao ti je Željo 4 kom., a igrači Sarajeva su trebali izvesti sekvencu iz Labuđeg jezera da bi zadovoljili istančani ukus probrane Željine publike.

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 09 dec 2025, 06:22

HeavyBassBlues je napisao/la:
09 dec 2025, 06:11

slika
A šta ti očekuješ od fudbalera da pokaze? Index?

Fasovao ti je Željo 4 kom., a igrači Sarajeva su trebali izvesti sekvencu iz Labuđeg jezera da bi zadovoljili istančani ukus probrane Željine publike.
Covjek igrao ligu petice, na gradskom u BL se svadja sa publikom i govori “ajd sidji”, pa sad ova gestikulacija…sta reci nego mali seljačić, nema tu ni p od profesionalca! Zato i igra tu gdje igra :kafa:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 dec 2025, 06:36

Jest, a Cholo Simeone :D
Koševo Zapad

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 dec 2025, 07:23

Svima sretan treći dan kmečanja prosjaka zbog Ljajićeve proslave pobjede na derbiju. Sve najbolje. :kuknjava: :kuknjava:
slika

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 09 dec 2025, 07:29

NoProfit je napisao/la:
08 dec 2025, 23:57
Kmeče zbog gestikulacije Ljajića, ali im ne smeta što im papak s klupe udara šamar našem igraču. Ko vas ne zna licemjeri, skupo bi vas platio.
Ova sramota je toliko medijski neispraćena da sam na ovaj momenat i zaboravio. Šamaraš igrača koji ti može dijete biti, u normalnim klubovima i ligama njegov klub bi ga suspendirao, ogradio se i izvinio drugom klubu, a savez zabranio pristup stadionu pola godine. Malo je onih koji daju papire u ruke igraču/uposlenika kluba koji narušava ugled (op.a. ubacivanje lopte u teren Tarika Ramića na derbiju).

A o kvazi gospodi sa druge strane je suvišno i diskutirati, uvijek fini i odani klubu, al malo ganjaju svoje igrače po garažama hotela, malo im predstavnici kluba šamaraju protivničke igrače...al opet oni nekako gospoda na kraju i kraljevi fair playa.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 09 dec 2025, 07:33

Lijepa nedjelja,dva derbija.
Sarajevo deklasiralo Želju, Željo je baš u teškom nokautu, grozno su odigrali ovaj ciklus utakmica i on neke velike euforije su baš prizemljeni. Sarajevo se malo kasno probudilo u ligi,teško da mogu uzeti prvo ili drugo mjesto ali dojam je da će zauzeti treće sigurno + moguće kup.

Zrinjski i Velež, prvo poluvrijeme pripalo Zrinjskom,drugo Veležu. Bravo za Velež i drugo poluvrijeme,igrači Zrinjskog nisu izašli na teren nikako. Doduše lako je moglo otići na stranu Zrinje,pogotovo ona dva zicera Bilbije u drugom baš kada je Velež napadao. Svima po bod, Velež zadovoljan,Zrinjski ne. Pogotovo navijači a bome i igrači što se vidi iz izjava.
Šteta što i gostujući navijači nisu mogli, Zrinjski i Velež moraju sjesti sa svojim navijačkim skupinama & policijom i tražiti da se omoguće gostovanja. Jednostavno nema smisla bez navijača oba tima igrati utakmice. Gubi smisao derbija.

Inače,Giga nam se vratio hahahaha.
"Naime, Gigović je danas na ovom susretu podijelio čak 15 žutih kartona, od čega tri domaćinu i 12 gostima.
Posebno je zanimljivo da su šestorica igrača iz redova Rudara bila pred suspenzijom zbog akumulirana tri žuta kartona pa će ekipa iz Prijedora biti desetkovana u narednom kolu protiv Borca.

Protiv lidera na tabeli tako neće igrati Tarik Ramić, Andreas Garcia, Alvaro Roncal, Camilo Puentes, Petar Gigić i Fernan Ferreiroa."
Zadnja izmjena: HercegovinaCali, dana/u 09 dec 2025, 07:38, ukupno mijenjano 1 put.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 dec 2025, 07:35

Zeko87 je napisao/la:
09 dec 2025, 07:29
NoProfit je napisao/la:
08 dec 2025, 23:57
Kmeče zbog gestikulacije Ljajića, ali im ne smeta što im papak s klupe udara šamar našem igraču. Ko vas ne zna licemjeri, skupo bi vas platio.
Ova sramota je toliko medijski neispraćena da sam na ovaj momenat i zaboravio. Šamaraš igrača koji ti može dijete biti, u normalnim klubovima i ligama njegov klub bi ga suspendirao, ogradio se i izvinio drugom klubu, a savez zabranio pristup stadionu pola godine. Malo je onih koji daju papire u ruke igraču/uposlenika kluba koji narušava ugled (op.a. ubacivanje lopte u teren Tarika Ramića na derbiju).

A o kvazi gospodi sa druge strane je suvišno i diskutirati, uvijek fini i odani klubu, al malo ganjaju svoje igrače po garažama hotela, malo im predstavnici kluba šamaraju protivničke igrače...al opet oni nekako gospoda na kraju i kraljevi fair playa.
Gospoda, al' samoprozvana.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 09 dec 2025, 07:36

Na stranu i slavlje al praviti majice istog za zvanicni fan shop. Papanijada koja bas ide uz vas :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 09 dec 2025, 07:41

Bjež'te eto Adema.
MNON

Riquelme
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme » 09 dec 2025, 07:45

Zaboljesutra je napisao/la:
08 dec 2025, 23:11
Balorda je napisao/la:
08 dec 2025, 22:56
Zaboljesutra je napisao/la:
08 dec 2025, 22:45

slika

Svakodnevna opuštanja u Vrapčićima :rol:
Veća je fešta poslije Rudara bila :ljepota:

Ali kako mediji nisu objavili, nije se ni desilo, je li tako
Kako god vi kažete.
Mi vam vjerujemo.
Usput odlična igra u drugom poluvremenu.Vidi se veliki napredak pod Ibrom .
Prijatelju jel se ti boriš za bolje sutra samo jednog kluba ili za sve klubove i BH nogomet općenito?

Ako se boriš za sve izvjesti Čeferina i UEFU o sinoćnjim dešavanjima u Doboju.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 09 dec 2025, 07:48

KONTRASVIH je napisao/la:
09 dec 2025, 07:36
Na stranu i slavlje al praviti majice istog za zvanicni fan shop. Papanijada koja bas ide uz vas :ljepota:
Ignorisanje (u pozitivnom smislu) predstavlja svjesno odlučivanje da se ne reaguje na određene negativne, nevažne ili ometajuće pojave, riječi ili ponašanja, s ciljem očuvanja mira, fokusa ili emocionalne stabilnosti.
To je zapravo aktivna strategija zaštite – biranje onoga na šta ćeš potrošiti energiju, a na šta nećeš.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 dec 2025, 07:53

sta je ovo ba, opet lijepo jutro :ljepota:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 dec 2025, 08:02

I dalje kmecis :guz:

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 09 dec 2025, 08:06

Boli očito

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Giuseppe1, Hrammm1921, Jet2Holiday, laszlo, Napapijri, rimljanin90 i 18 gostiju.