Sto se sikiras za nas. Imate vi precih stvari od toga da gledate jel nas trese euforija il ne.BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:00Samo da pitam ove debile sa "one" strane Miljacke. Da li je moguće da se ponovo diže neka euforija kada znamo kako je završila prethodnih dvadeset puta, zar ste baš toliko glupi pa bezbroj puta poslije jedne utakmice najavljujete titule i sve živo, ovaj put preko tri gola Zrinjskom u Mostaru. Ja razumijem da smo mi "peckali" i provocirali poslije derbija, kao Dino što je dizao semafor, ali nikada nismo pretjerali i otišli na nivo bezobrazluka i seljakluka. Da li je normalno da Ljaljić pokazuje kur ac prema Jugu dok nas nema, a vi onda te majice stavljate u Fan Sho? Mehmedović poslije derbija u Aprilu onu zastavu "You sadness is guarannted" nabija na kur ac ponovo. Mi bar sportski peckamo i provociramo, a vi to dižete na novi nivo seljakluka i prostakluka. Kada ponovo stanemo na noge, kada dođu bolji dani opet će te biti jeb ani i tako je bilo godinama unazad i tako će biti sve dok je vašeg kluba. Bar znamo poslije ovog derbija ko je starosjedioc, a ko došljo. U porazu se ne ponizi, a u pobjedi se ne uzvisi. Sportski pozdrav, prijatelji.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne razumijem kako se gospodski provocira a rijec gospodski i taj igrac nikako ne mogu u istu recenicu19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:21Samo sto Krpic gospodski provocira, a ovaj vas u stilu najveceg primitivca...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:09Ko o cemu....
Ademe mangupe halal ti svaka marka bila doktore!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobro vi ste šampioni, prijetnja, favorit iz sjene, tajna borba za titulu, jest ćete kavijar, imat ćete para da kupite cijelu ligu, prepisat ćete ligu, pripreme u Barceloni, privatni avioni, sta je njima 20-30 miliona bacit na vas, ulazi Salman licno, imate najbolju školu fudbala, igraci najvise vole igrat tu, nemate dugova, tužbi, doći će vam Kek da vas trenira, izgradit ćete kamp, stadion, sve sami , na vas al na stranku, uprava su vam sve sami sposobni biznismeni bez dana rada na budžetu, ostvareni, skupštinari su vam sve intelektualci.
Jest sve ste upravu. E zamisli ovo gore ste vi pisali. Sve.
Da zaključimo današnji dan. **** ti Gigoviću sve što imaš. Nek sav grijeh ide na mene. Ako već nemaš obraza,kako se Boga nebojiš.
Kakav je ovo napad panike i agresije? Jesi dobro?jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:32Dobro vi ste šampioni, prijetnja, favorit iz sjene, tajna borba za titulu, jest ćete kavijar, imat ćete para da kupite cijelu ligu, prepisat ćete ligu, pripreme u Barceloni, privatni avioni, sta je njima 20-30 miliona bacit na vas, ulazi Salman licno, imate najbolju školu fudbala, igraci najvise vole igrat tu, nemate dugova, tužbi, doći će vam Kek da vas trenira, izgradit ćete kamp, stadion, sve sami , na vas al na stranku, uprava su vam sve sami sposobni biznismeni bez dana rada na budžetu, ostvareni, skupštinari su vam sve intelektualci.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Uopste nije podigao srednji prst, nego gestikulirao brojanje para, pogledaj malo bolje...PapakIzSa je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:26gospodski srednji prstom, pajser19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:21Samo sto Krpic gospodski provocira, a ovaj vas u stilu najveceg primitivca...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:09
Ko o cemu....
Ademe mangupe halal ti svaka marka bila doktore!!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ne pricam o ovoj slici19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:49Uopste nije podigao srednji prst, nego gestikulirao brojanje para, pogledaj malo bolje...PapakIzSa je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:26gospodski srednji prstom, pajser19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:21
Samo sto Krpic gospodski provocira, a ovaj vas u stilu najveceg primitivca...
Za bordobijele boje
Gledam ovaj pregled i razmisljam kako nam trube kako VAR ne povlaci linije nego samo stavljaju referentne tacke.
Cista situacija, ni govora o ofsajdu, ali evo da vidimo kako mogu ukrast pola metra kad hoce. Ili mi na Kosevu ne znamo crtat linije pa nam sesnaesterac nije u vinklo? A opet ko Guliju stavi referentnu tacku kroz noge da mu linija prolazi?

Cista situacija, ni govora o ofsajdu, ali evo da vidimo kako mogu ukrast pola metra kad hoce. Ili mi na Kosevu ne znamo crtat linije pa nam sesnaesterac nije u vinklo? A opet ko Guliju stavi referentnu tacku kroz noge da mu linija prolazi?

Kmeče zbog gestikulacije Ljajića, ali im ne smeta što im papak s klupe udara šamar našem igraču. Ko vas ne zna licemjeri, skupo bi vas platio.
Osam tisuća ljudi se iskupilo da vam se ruga, a ne pet. I prežali više jednom gašenje, raduj se historijskom bodu. Čestitke na njemu, teško će te ovo više ikad ponoviti.opalaopala je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:51Pa najavljujete historijsku europsku utakmkcu i kolko ljudi dodje ? 3200. Igrate protiv jedinog mostarskog kluba koji je vama ne bitan i kolko ljudi dodje ? Nakon najave ultra fasiste da ce slatko biti, treba na svaki nacin mast vadit i nabijat pritisak a i dovoljan je ovaj status gdje jos nije okrivio Veneru za dogadjanja, kolko kukljavine i pravdanja u jednom postu. Apsolutno me ne zanima ko je taj cin provale u 3h ujutro je nesto najjadnije vidjeno na ovim prostorima. Mozda u rangu ovih debila sto fantomkama otimaju zastavu futsal kluba. I dalje enigma kako je iz Medjugorja, citluka, ortijesa, suskova,bobanova i ostalih migrantskih naselja bliže doći do Mainza nego do bijelog brijega.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:27Ono prica o migrantima i o skupljanju na utakmicamaopalaopala je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:10
Gledam ove garibe sa fantomkama kako kradu klupsku zastavu na futsal utakmici i ne mogu da vjerujem.
Razumijem da vam nabijamo kompleks pa na najvaznijoj europskoj utakmici vas dodje 3200 a protiv jedinog mostarskog kluba vas migranata skupi se 5000. Nakon provale u kuce u 3h ujutro poceli ste i ovo raditi, jadovi glupi![]()
Bakljada, slavlje i docek nakon 1:1 u jednoj kako volite reci, obicnoj utakmici, jer samo nama je dozivljaj igrati protiv veleza
![]()
Nego ovaj vas najglasniji nije odgovorio pa da i tebe upitam, sazna li se ikad ko su i odakle su placenici sto su odradili transparente
A gledaj Ljajica i "vjernika"..malo nabijanja na neku stvar pa malo vjere par sekundi kasnije
-
nastrojeni21
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
To je i dobro. Imaš situacija kod nekih na gostovanjima gdje se vuče spid, pa se onda ide klanjati. Provjereno.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:11Jel i ti prvo nabijas na kur.ac pa padas na sedždu ili obrnuto?

Nek' se peče i okreće...
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Znam ja da je tebi to dobro, zato te i pitam, kad si vec replicirao i kad ti se vec svidja, trebao si i odgovoriti. Podijeli svoje rituale sa forumom.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:20To je i dobro. Imaš situacija kod nekih na gostovanjima gdje se vuče spid, pa se onda ide klanjati. Provjereno.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:11Jel i ti prvo nabijas na kur.ac pa padas na sedždu ili obrnuto?To bi ti trebao znati.
![]()
Nek' se peče i okreće...![]()
Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 09 dec 2025, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Onaj zalizani krmak 3 minute prica sa var sobom i pokusavaju izmisliti nesto da ponisti gol koji se vidi iz aviona da je cist.broj6 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:56Gledam ovaj pregled i razmisljam kako nam trube kako VAR ne povlaci linije nego samo stavljaju referentne tacke.
![]()
Onom majmunu koji je bio zadnji covjek i plus namjerno udario gulasa po faci daje samo zuti i nema nikakve intervencije od vara. Ali zato nama 7 zutih kartona jebbo mu vico najmilije 77 puta
Boze moj, pokajao se i trazio oprost odmanastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:11Jel i ti prvo nabijas na kur.ac pa padas na sedždu ili obrnuto?
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nije im smetalo kad su sa Adzemom pjevali mu.da malena zajedno, Ljaljic im samo polazao da su muda malena kod kona,sta se sad ljute,odgovor na njohove seljacke fore sa semaforom,pjesmama.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:20To je i dobro. Imaš situacija kod nekih na gostovanjima gdje se vuče spid, pa se onda ide klanjati. Provjereno.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:11Jel i ti prvo nabijas na kur.ac pa padas na sedždu ili obrnuto?To bi ti trebao znati.
![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ovo je nakarada od lige, zali Boze nas koji ovo gledamo. Ovog Rudara danas izmasakrirali sto li?broj6 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:56Gledam ovaj pregled i razmisljam kako nam trube kako VAR ne povlaci linije nego samo stavljaju referentne tacke.
![]()
Nisam ti ja neki vjernik legendo, to nekoga drugog trebaš pitati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:41Znam ja da je tebi to dobro, zato te i pitam, kad si vec replicirao i kad ti se vec svidja, trebao si i odgovoriti. Podijeli svoje rituale sa forumom.NoProfit je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:20To je i dobro. Imaš situacija kod nekih na gostovanjima gdje se vuče spid, pa se onda ide klanjati. Provjereno.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 00:11
Jel i ti prvo nabijas na kur.ac pa padas na sedždu ili obrnuto?To bi ti trebao znati.
![]()
Sedžda sa ili bez nabijanja na kur.ac?
Samo ne treba biti lažni moralista u životu. A licemjer pogotovo.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, LondonBlues, PapakIzSa, successminator i 32 gosta.