Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo da pitam ove debile sa "one" strane Miljacke. Da li je moguće da se ponovo diže neka euforija kada znamo kako je završila prethodnih dvadeset puta, zar ste baš toliko glupi pa bezbroj puta poslije jedne utakmice najavljujete titule i sve živo, ovaj put preko tri gola Zrinjskom u Mostaru. Ja razumijem da smo mi "peckali" i provocirali poslije derbija, kao Dino što je dizao semafor, ali nikada nismo pretjerali i otišli na nivo bezobrazluka i seljakluka. Da li je normalno da Ljaljić pokazuje kur ac prema Jugu dok nas nema, a vi onda te majice stavljate u Fan Sho? Mehmedović poslije derbija u Aprilu onu zastavu "You sadness is guarannted" nabija na kur ac ponovo. Mi bar sportski peckamo i provociramo, a vi to dižete na novi nivo seljakluka i prostakluka. Kada ponovo stanemo na noge, kada dođu bolji dani opet će te biti jeb ani i tako je bilo godinama unazad i tako će biti sve dok je vašeg kluba. Bar znamo poslije ovog derbija ko je starosjedioc, a ko došljo. U porazu se ne ponizi, a u pobjedi se ne uzvisi. Sportski pozdrav, prijatelji.
1921!
Vratite salove ili odlazite iz zeljane!!!!!!!
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:00Samo da pitam ove debile sa "one" strane Miljacke. Da li je moguće da se ponovo diže neka euforija kada znamo kako je završila prethodnih dvadeset puta, zar ste baš toliko glupi pa bezbroj puta poslije jedne utakmice najavljujete titule i sve živo, ovaj put preko tri gola Zrinjskom u Mostaru. Ja razumijem da smo mi "peckali" i provocirali poslije derbija, kao Dino što je dizao semafor, ali nikada nismo pretjerali i otišli na nivo bezobrazluka i seljakluka. Da li je normalno da Ljaljić pokazuje kur ac prema Jugu dok nas nema, a vi onda te majice stavljate u Fan Sho? Mehmedović poslije derbija u Aprilu onu zastavu "You sadness is guarannted" nabija na kur ac ponovo. Mi bar sportski peckamo i provociramo, a vi to dižete na novi nivo seljakluka i prostakluka. Kada ponovo stanemo na noge, kada dođu bolji dani opet će te biti jeb ani i tako je bilo godinama unazad i tako će biti sve dok je vašeg kluba. Bar znamo poslije ovog derbija ko je starosjedioc, a ko došljo. U porazu se ne ponizi, a u pobjedi se ne uzvisi. Sportski pozdrav, prijatelji.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:00Samo da pitam ove debile sa "one" strane Miljacke. Da li je moguće da se ponovo diže neka euforija kada znamo kako je završila prethodnih dvadeset puta, zar ste baš toliko glupi pa bezbroj puta poslije jedne utakmice najavljujete titule i sve živo, ovaj put preko tri gola Zrinjskom u Mostaru. Ja razumijem da smo mi "peckali" i provocirali poslije derbija, kao Dino što je dizao semafor, ali nikada nismo pretjerali i otišli na nivo bezobrazluka i seljakluka. Da li je normalno da Ljaljić pokazuje kur ac prema Jugu dok nas nema, a vi onda te majice stavljate u Fan Sho? Mehmedović poslije derbija u Aprilu onu zastavu "You sadness is guarannted" nabija na kur ac ponovo. Mi bar sportski peckamo i provociramo, a vi to dižete na novi nivo seljakluka i prostakluka. Kada ponovo stanemo na noge, kada dođu bolji dani opet će te biti jeb ani i tako je bilo godinama unazad i tako će biti sve dok je vašeg kluba. Bar znamo poslije ovog derbija ko je starosjedioc, a ko došljo. U porazu se ne ponizi, a u pobjedi se ne uzvisi. Sportski pozdrav, prijatelji.

-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma sve gospoda Mulalic po krovu skače , Adzem tik tok objave , Pekic u potkosulji ko mahnit vazda nekog ganja.BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:00Samo da pitam ove debile sa "one" strane Miljacke. Da li je moguće da se ponovo diže neka euforija kada znamo kako je završila prethodnih dvadeset puta, zar ste baš toliko glupi pa bezbroj puta poslije jedne utakmice najavljujete titule i sve živo, ovaj put preko tri gola Zrinjskom u Mostaru. Ja razumijem da smo mi "peckali" i provocirali poslije derbija, kao Dino što je dizao semafor, ali nikada nismo pretjerali i otišli na nivo bezobrazluka i seljakluka. Da li je normalno da Ljaljić pokazuje kur ac prema Jugu dok nas nema, a vi onda te majice stavljate u Fan Sho? Mehmedović poslije derbija u Aprilu onu zastavu "You sadness is guarannted" nabija na kur ac ponovo. Mi bar sportski peckamo i provociramo, a vi to dižete na novi nivo seljakluka i prostakluka. Kada ponovo stanemo na noge, kada dođu bolji dani opet će te biti jeb ani i tako je bilo godinama unazad i tako će biti sve dok je vašeg kluba. Bar znamo poslije ovog derbija ko je starosjedioc, a ko došljo. U porazu se ne ponizi, a u pobjedi se ne uzvisi. Sportski pozdrav, prijatelji.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ko o cemu....Ajlah je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:05BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:00Samo da pitam ove debile sa "one" strane Miljacke. Da li je moguće da se ponovo diže neka euforija kada znamo kako je završila prethodnih dvadeset puta, zar ste baš toliko glupi pa bezbroj puta poslije jedne utakmice najavljujete titule i sve živo, ovaj put preko tri gola Zrinjskom u Mostaru. Ja razumijem da smo mi "peckali" i provocirali poslije derbija, kao Dino što je dizao semafor, ali nikada nismo pretjerali i otišli na nivo bezobrazluka i seljakluka. Da li je normalno da Ljaljić pokazuje kur ac prema Jugu dok nas nema, a vi onda te majice stavljate u Fan Sho? Mehmedović poslije derbija u Aprilu onu zastavu "You sadness is guarannted" nabija na kur ac ponovo. Mi bar sportski peckamo i provociramo, a vi to dižete na novi nivo seljakluka i prostakluka. Kada ponovo stanemo na noge, kada dođu bolji dani opet će te biti jeb ani i tako je bilo godinama unazad i tako će biti sve dok je vašeg kluba. Bar znamo poslije ovog derbija ko je starosjedioc, a ko došljo. U porazu se ne ponizi, a u pobjedi se ne uzvisi. Sportski pozdrav, prijatelji.![]()

Ademe mangupe halal ti svaka marka bila doktore!!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 08 dec 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E čuj nisu pretjerali, trener im objavio x objava po DM šprdajući se na račun našeg kluba. Ne mogu ni zamisliti da to uradi bilo koji trener Sarajeva, čak ni Varešanović.BiHSportman je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:00Samo da pitam ove debile sa "one" strane Miljacke. Da li je moguće da se ponovo diže neka euforija kada znamo kako je završila prethodnih dvadeset puta, zar ste baš toliko glupi pa bezbroj puta poslije jedne utakmice najavljujete titule i sve živo, ovaj put preko tri gola Zrinjskom u Mostaru. Ja razumijem da smo mi "peckali" i provocirali poslije derbija, kao Dino što je dizao semafor, ali nikada nismo pretjerali i otišli na nivo bezobrazluka i seljakluka. Da li je normalno da Ljaljić pokazuje kur ac prema Jugu dok nas nema, a vi onda te majice stavljate u Fan Sho? Mehmedović poslije derbija u Aprilu onu zastavu "You sadness is guarannted" nabija na kur ac ponovo. Mi bar sportski peckamo i provociramo, a vi to dižete na novi nivo seljakluka i prostakluka. Kada ponovo stanemo na noge, kada dođu bolji dani opet će te biti jeb ani i tako je bilo godinama unazad i tako će biti sve dok je vašeg kluba. Bar znamo poslije ovog derbija ko je starosjedioc, a ko došljo. U porazu se ne ponizi, a u pobjedi se ne uzvisi. Sportski pozdrav, prijatelji.
Pokazao vam je Ikić pred punim Jugom na Grbavici isto ko Ljajić pa šta ... Iako su meni te proslave bezveze. Popij kafu ko Bilbija i hajmo dalje.
Uglavnom vratilo vam se i obilo o glavu duplo ono što ste radili poslije zadnjeg derbija na Grbavici, od karata do proslava, samo što vam mediji maze i paze...4:0 nas niste imali prilike dobiti u zajedničkoj ligi
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 08 dec 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Kako god vi kažete.Balorda je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:56Veća je fešta poslije Rudara bila![]()
Ali kako mediji nisu objavili, nije se ni desilo, je li tako
Mi vam vjerujemo.
Usput odlična igra u drugom poluvremenu.Vidi se veliki napredak pod Ibrom .
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-
jurisicduska
- Kontakt:
E cuj oni sportski provociraju. I oni se nisu digli nakon pobjede u prvom derbiju.
Pa vi ste bolan titule spominjali ovdje a znalo se da ćete 7. završiti na kraju sezone. Imali 8 bodova prednosti ja vam govorio još 2-3 kola i ode to. Vi ste najgora ekipa ove lige i to ubjedljivo.
Trenutno nemate trenera
Imate 15 igraca viška koji nisu za premijer ligu
Imate sukob na relaciji navijaci igraci
Imate dugova
Imate poreza
Imate upravu i skupštinu postavljenu po političkoj osnovi
A ovo kad dođe pa pozlati je na dugom štapu. Mislim doći će on ali da li će pozlatiti pitanje je.
Vi ste od nikom te ne damo preko gospodin Cerić uz Arape i kavijar došli do gospodin Mirvic u 2 godine. Nije vam ovo prvi put da najavljujete čuda.
Malo se spustite na zemlju bogami. Ne znam kako vas 4:0 ne spusti. Dokle ta nerealnost ide. Da ste izgubili zbog nosalancije. A ne zbog tog jer je neko bolji.
Pa vi ste bolan titule spominjali ovdje a znalo se da ćete 7. završiti na kraju sezone. Imali 8 bodova prednosti ja vam govorio još 2-3 kola i ode to. Vi ste najgora ekipa ove lige i to ubjedljivo.
Trenutno nemate trenera
Imate dugova
Imate poreza
A ovo kad dođe pa pozlati je na dugom štapu. Mislim doći će on ali da li će pozlatiti pitanje je.
Vi ste od nikom te ne damo preko gospodin Cerić uz Arape i kavijar došli do gospodin Mirvic u 2 godine. Nije vam ovo prvi put da najavljujete čuda.
Malo se spustite na zemlju bogami. Ne znam kako vas 4:0 ne spusti. Dokle ta nerealnost ide. Da ste izgubili zbog nosalancije. A ne zbog tog jer je neko bolji.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 dec 2025, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kako su ono rekli? Postali smo prijetnja?jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:12E cuj oni sportski provociraju. I oni se nisu digli nakon pobjede u prvom derbiju.
Trenutno nemate trenera
Imate dugova
Imate poreza
Pa postaju polako prijetnja, Rudaru i Posušju...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ono sportski provocira, a za derbi napravilo majicu sa Severinom, pa izbacilo “blažu” verziju u prodaju.
Nabij ih sve, Ademe. Pozdav za ekipicu sa zapada.
Nabij ih sve, Ademe. Pozdav za ekipicu sa zapada.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
19vendetta87
- Kontakt:
Samo sto Krpic gospodski provocira, a ovaj vas u stilu najveceg primitivca...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:09Ko o cemu....
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Vi ko curice neke i tetkice. Neka provocira ko kako hoce. Mi prosli derbi njih dobili, mi provocirali. Sada obrnuto. Sljedeci derbi opet ce adem doci na grbavicu i dobit ce sta ce dobtiti, onda imas kosevo. Nek se kuha, zanimljivije je.
gospodski srednji prstom, pajser19vendetta87 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:21Samo sto Krpic gospodski provocira, a ovaj vas u stilu najveceg primitivca...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:09Ko o cemu....
Za bordobijele boje
Pokusavas biti objektivan i onda ubacis lazi ko i ranije. Svakako mi ni ranije nisi odgovoarao na lazi kad te uhvatim. Mani se analize drugih timova, drzi se svog. Spasi nas svog “znanja” i “objektivnosti”.jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:12E cuj oni sportski provociraju. I oni se nisu digli nakon pobjede u prvom derbiju.
Trenutno nemate trenera
Imate dugova
Imate poreza
Nisam ni sumnjao da si u sve upucenjurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 23:12E cuj oni sportski provociraju. I oni se nisu digli nakon pobjede u prvom derbiju.
Trenutno nemate trenera
Imate dugova
Imate poreza
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 58 gostiju.