FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
27
11%
Drugi
20
8%
Treći
65
26%
Četvrti
66
27%
Peti
24
10%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 249

bvsic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bvsic » 08 dec 2025, 20:37

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 dec 2025, 20:30
RaymondRed je napisao/la:
08 dec 2025, 20:21
napoleon72 je napisao/la:
08 dec 2025, 20:11
Okej majica da se zabiljezi trenutak i pobjeda, al ne treba njegovat kult licnosti ni prema kome. Fanshop nikad nije izbacio majicu ni sa likom Haseta, Kelija, Papeta... samo da je druga slika stavljena al et.
Halo bolan gdje ces to reci. Sace ti reci da si navijac zelje ove starudije sto im je jos zanimljiva vulgarnost
Ne znam kako jedan navijač može reći za bilo koji gol Sarajeva da je šteta?
Jel to bitnije izgubit derbi, ali da ne zabije Adem?
Ma pogledaj tom samo postove, taj ako je nas evo ti sta hoces.

Nema pozitivnog komentara lik

Herson

Post Postao/la Herson » 08 dec 2025, 20:37

Aduka87 je napisao/la:
08 dec 2025, 20:34
Isto uplakane tetkice, neka klub iza saopstenje i ograde se od Ljajica i njegove proslave, ipak sa druge strane su bili svs akademci koji prije utakmice provociraju a za vrijeme utakmice samaraju nam igrace
Samo pogledaš nikove i vidiš da su to isti oni što su naricali i cvilili zbog odluke kluba u vezi broja ulaznica za jug. Vratiš se još malo u prošlost i vidiš da su opet isti nikovi u istoj ulozi samo na drugim temama i okolnostima.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 08 dec 2025, 20:49

Bas dobra furka sa majicom, ovo je ipak bilo historijsko demoliranje koje se dugo nece ponoviti.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 08 dec 2025, 20:50

Jedva cekam kupiti majicu. Svakog ko ne kupi treba banovat sa teme. Do petka da planu. 🥰

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 dec 2025, 20:50

07 dec 2025, 17:20
Maroon1946 je napisao/la:
07 dec 2025, 17:18
07 dec 2025, 17:16

Klasicni pitarluk. Budes razuman i realan optuze te za nesto. Dobro budi zatucan, sutra primi 5 od zrinjskog ali nema veze dobit ce se slabi zeljo. :rol:

slika

Osvojiti cemo Kup a vi cete biti cetvrti, polako... Bit ce Evropa
Bio sam na vise utakmica u jednoj sezoni nego sto si ti u zivotu, sutra kad budes kuko i pljuvo samo se sjeti derbija bit ce ti lakse. Jbg razumijem jednostavan mozdani sklop, nema svako sposobnost razmisljanja
Ja sam simpatizer FKS , a Ti tolike utakmice odgledao i ne znas uzivat. Poenta navijaca na forumu i jeste ta , da kad je dobro
slave, kad je lose kritikuju/psuju/ , svak im kriv.
OVO JE ISTORIJA , ali Ti to neces i ne mozes razumjeti.
Sarajevo iskoristilo slabog zelju.
O ovom ce se pricati 10 god. Ovo napisa simpatizer FKS, nekadasnji vjerni navijac.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 08 dec 2025, 20:50

bvsic je napisao/la:
08 dec 2025, 20:37
08 dec 2025, 20:21

Halo bolan gdje ces to reci. Sace ti reci da si navijac zelje ove starudije sto im je jos zanimljiva vulgarnost

Nemam pozitivnog komentara jer nema nista pozitivno u klubu od prosle sezone. Ali vama ne stima to ako se ne slazes s vama krembilima, odma si mali strumf, a sutra cu vjv biti vicin placenik neki. Bruka i sramota je da se lik adema ljajica sa ovakvom proslavom stavi na majicu prije nekih ljudi u klubu. Svaka cast ljajicu na golcini, nema tu sta i njega manje krivim za ovo. Ne slazem se sa proslavom jer je on igrac koji je tu tek od ove sezone i vec se osjeca domaci da on nekog nabija, ali hajde dobro to je moje subjektivno misljenje. Problem je fan shop sto to na majicu stavlja. Da je stavio sve igrace skupa kako slave pred sjeverom, e to bi kupio i podrzo. A ne ovo

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 dec 2025, 20:55

BRAVO ZA MAJICU!

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 08 dec 2025, 20:57

mirzatele je napisao/la:
08 dec 2025, 20:55
BRAVO ZA MAJICU!
Uporan si nema sta.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 08 dec 2025, 20:57

Maroon1946 je napisao/la:
Pitar je jedina osoba na svijetu koja ce naci nesto da kudi kad njegov tim dobije njihovog najveceg rivala 4-0 - pa makar i bila majica u faking fan shopu. :kralj:
Kakvi navijaci Sarajeva drug ovi sto kude jedva cekaju priliku da pljuju klub jucer poslije tekme nisu postojali.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Herson

Post Postao/la Herson » 08 dec 2025, 20:59

08 dec 2025, 20:50
bvsic je napisao/la:

Nemam pozitivnog komentara jer nema nista pozitivno u klubu od prosle sezone. Ali vama ne stima to ako se ne slazes s vama krembilima, odma si mali strumf, a sutra cu vjv biti vicin placenik neki. Bruka i sramota je da se lik adema ljajica sa ovakvom proslavom stavi na majicu prije nekih ljudi u klubu. Svaka cast ljajicu na golcini, nema tu sta i njega manje krivim za ovo. Ne slazem se sa proslavom jer je on igrac koji je tu tek od ove sezone i vec se osjeca domaci da on nekog nabija, ali hajde dobro to je moje subjektivno misljenje. Problem je fan shop sto to na majicu stavlja. Da je stavio sve igrace skupa kako slave pred sjeverom, e to bi kupio i podrzo. A ne ovo
To se zove marketing. Svaki klub gleda da brendira najveću zvijezdu u klubu. Hajduk je čitavu kolekciju sa likom Livaje izbacio nakon odigrane polusezone. I to nema apsolutno nikakve veze sa legendama kluba niti degradira i poništava bilo koga od njih.

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 08 dec 2025, 21:00

Herson je napisao/la:
08 dec 2025, 20:59
bvsic je napisao/la:

To se zove marketing. Svaki klub gleda da brendira najveću zvijezdu u klubu. Hajduk je čitavu kolekciju sa likom Livaje izbacio nakon odigrane polusezone. I to nema apsolutno nikakve veze sa legendama kluba niti degradira i poništava bilo koga od njih.
Pa ne bi mi smetalo da je slika ljajica bilo koja druga

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 dec 2025, 21:06

08 dec 2025, 21:00
Herson je napisao/la:
08 dec 2025, 20:59

Pa ne bi mi smetalo da je slika ljajica bilo koja druga
:pinokio:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 08 dec 2025, 21:20

Utakmica ce se pamtiti po:
1. Po proslavi gola Ljajica,tako ce se ubuduce proslavljati golovi na derbiju
2. Po nemoci klupe Zelje kad su vidjeli da tonu, po samaranju Ristovskog, pa na to usljedi gol Adema
3. Po het triku asistencija Gruzijca , a i 4-ta za faul na 17 m.
4. Pa po rezultatu 4:0

Nije isto, ali slicno crnom, zubandanu "98 .

Edit: To je sarajevski derbi. Pobjeda lijeci, porazi mjenjaju trenere i raspolozenje navijaca.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 08 dec 2025, 21:23

NoProfit je napisao/la:
07 dec 2025, 19:01
goGlobal je napisao/la:
07 dec 2025, 18:20
Ti si sam sebi dušman jaro.
Ti si očekivao ovo terabljenje? Hajde iskreno...
Nisam! Ocekivao sam mrtvi X s Peljtom na utakmici ali je ispalo i vise nego dobro..i to treba prihvatiti.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Djulboni
Kontakt:

Post Postao/la Djulboni » 08 dec 2025, 21:25

Još jednom hvala ekipi i stručnom štabu na osjećaju ponosa i uljepšanog ponedeljka i kraja godine općenito.

Ne podržavam ovakve ilustracije na majici, ali sa Din dušmanima samo jako u kost. Godinama su zreli da ih zakucamo i evo dočekali smo taj dan. Od bolje lažni mostarci nego cigani, pa do ostalih provokacija. Nekad im i treba vratiti jezikom koji razumiju, ali dugoročno mi smo klub sarajevske raje, gospode i čaršije ili što bi rekao rahmetli poznanik jest nas manje, ali smo sa fesom na glavi. Hoću da kažem provokacije da po zaslugama, ali ipak zadržati duh gradskog i gospodskog kluba.

Dušmane najviše boli naš napredak i činjenica da ih tamburamo u svim uzrastima, pa tako treba i nastaviti dok im se život ne zgadi. Prošla su vremena furki polomi im kosti svileno akademske na radost lažne radne klase. Rad, kvalitet i vizija moraju doći na naplatu i nadam se da naše vrijeme dolazi i da svi dočekamo da ih u skoro budućem vremenu preteknemo po pobijedama u derbijima i da mi budemo Juve u odnosu na Torino. Dosta više mitomanskih laži i prosjačenja na svakom čošku. Srce ko Trebević kad se Čala ukazao u loži.

Čala, dijete grada, bordo legenda i veliki čovjek!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 dec 2025, 21:31

Pojavi se Raymond kao moralna vertikala u ovim tmurnim danima da nam objasni kako i zašto ne valja nijedan potez kluba...

Prosvijetli nas čovjek...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 dec 2025, 21:32

Majica je top jer je odraz stanja na terenu...BRAVO

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 dec 2025, 21:37

Evo i dezurnih seronja, majica je super, prije svega jer smo ih razbili, i pri tom postignut jedan od najljepsih golova ikada na nasem terenima. Ljajic je najjace ime koje je zaigralo u ovoj ligi poslije rata

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 dec 2025, 21:41

Samozdravlje je napisao/la:
08 dec 2025, 21:20
Utakmica ce se pamtiti po:
1. Po proslavi gola Ljajica,tako ce se ubuduce proslavljati golovi na derbiju
2. Po nemoci klupe Zelje kad su vidjeli da tonu, po samaranju Ristovskog, pa na to usljedi gol Adema
3. Po het triku asistencija Gruzijca , a i 4-ta za faul na 17 m.
4. Pa po rezultatu 4:0

Nije isto, ali slicno crnom, zubandanu "98 .

Edit: To je sarajevski derbi. Pobjeda lijeci, porazi mjenjaju trenere i raspolozenje navijaca.
Nek si ti nama svratio malo na temu.
Živ bio.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 08 dec 2025, 21:43

Ne znam što uvijek odgovarate likovima sa istom retorikom. Pustite ih neka ispadnu pametni i sa svojim cijenjenim mišljenjem odu odakle su došli. Ono što me zanima kako ti sa kontra mišljenjem uvijek imaju argument da su svaki drugi vikend na AFH, dajte nešto drugačije da nam bude zanimljivije replicirat.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NeSamSafetee, Pablo11 i 7 gostiju.