Nismo vise gospodski klub
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
RaymondRed
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dovoljno mi gospodu izigravamo.Oni kao klub nikakav respekt ne zasluzuju iz vise razloga
Svaki derbi ih treba provocirati pogotovo poslije golova tad se vidi sva njihova nemoc a za ovo svaka cast.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Varijantas8
- Kontakt:
Svaka cast Ademu na golcini i igri, ali ovo je bila ekipna pobjeda i stavljat jedno lice kao reprezent onog prksanja jucer nije oke prema ostalim. Ovo sve govorim da bi rekao da je tanka linija između genijalnosti i kiča.
Bravo za majice!
-
RaymondRed
- Kontakt:
Dobro provokacije, ali ovo je vulgarno da bi se u shopu prodavaloNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:34Dovoljno mi gospodu izigravamo.Oni kao klub nikakav respekt ne zasluzuju iz vise razloga
Svaki derbi ih treba provocirati pogotovo poslije golova tad se vidi sva njihova nemoc a za ovo svaka cast.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
S time da instagram vodi ista osoba ko i do sad, Hena.Oerde je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:17Jucer pogledah na insta, neka objava gdje naglaseno “olimpijski stadion Asim Ferhatovic Hase” s lokacijom ko odgovor na njihovu provokaciju, plus na kraju stih iz iste pjesme kojom su oni provocirali… maestralno, mozda to sve nema veze bas neke direktno s njim, ali sve se dosta bas popravilo otkad je decko tu, plus evo i ovaj BordoTV bas lijepa stvar. Kad nije bilo nista od toga drvlje i kamenje, te vidi kako ovi tamo rade te ovo, te ono… vala i sad treba pohvalit.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:16I njega su pojedinci docekali na noz i moralo je na dobro izaci kao i uvijek, bas je druga dimenzija i ljepota za gledati.
Zna li neko gdje su kone cijeli dan ?
Kona nema, gase profile i tuku igrace, oni citav vijek tako, srce borba, za navijace hu ha, ne mogu oni shvatit da neko ko je limitiran dzaba mu sto borbi. Vrhunac su im tuca i koškanje neko, provokacije. Al nek se o sebi zabave, sta cu im ja.
PS ja se nadam da necu pogrijesiti, ali mislim da ce Adem bas proigrati ubuduce, juce se bas vidjelo da se nalozio, plus me malo podsjeca na Rahmanovica vaktile, koliko je lik bio radostan na skandiranje “oni ti ga puse…” vise neg na gol svegam.![]()
Svakako se slažem za Denisa da treba biti tu, ali pogrešne mu se zasluge daju
Doduše, mislim da i jedan lik pomaže za ig
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da, da, sad dobro znaju gdje su "fasovali".
Kakva su đubrad provokatorska, napisati u objavi....stigli smo na gradski stadion...i sve najgore slike što je bilo moguće naći objavili.
Smrad jedna smećarska.
Stadion "Asim Ferhatović Hase" da zapamtiš.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ti jos tesko zbog poraza jucerRaymondRed je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:40Dobro provokacije, ali ovo je vulgarno da bi se u shopu prodavaloNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:34Dovoljno mi gospodu izigravamo.Oni kao klub nikakav respekt ne zasluzuju iz vise razloga
Jos teze sto ne mozes na forumu glumit "realistu".
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad smo izgubili prošli derbi, cijelu sedmicu su informativne emisije objavljivale tu vijest. Evo sada gledam niti jedni ništa, isto kao da nismo ni dobili a pogotov poderali štrumfove.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Evo placem, mama mi se kuci smijefeniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:50Je l ti jos tesko zbog poraza jucerRaymondRed je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:40Dobro provokacije, ali ovo je vulgarno da bi se u shopu prodavaloNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:34
Dovoljno mi gospodu izigravamo.Oni kao klub nikakav respekt ne zasluzuju iz vise razloga
Jos teze sto ne mozes na forumu glumit "realistu".![]()
strumfe
- napoleon72
- Kontakt:
Okej majica da se zabiljezi trenutak i pobjeda, al ne treba njegovat kult licnosti ni prema kome. Fanshop nikad nije izbacio majicu ni sa likom Haseta, Kelija, Papeta... samo da je druga slika stavljena al et.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Halo bolan gdje ces to reci. Sace ti reci da si navijac zelje ove starudije sto im je jos zanimljiva vulgarnostnapoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:11Okej majica da se zabiljezi trenutak i pobjeda, al ne treba njegovat kult licnosti ni prema kome. Fanshop nikad nije izbacio majicu ni sa likom Haseta, Kelija, Papeta... samo da je druga slika stavljena al et.
Hase i Keli su imali svoje majice u shopu, trebali bi i ponovo dobiti. Slažem se da je trebala druga slika za ovu majicu, neka slika cijele ekipe.napoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:11Okej majica da se zabiljezi trenutak i pobjeda, al ne treba njegovat kult licnosti ni prema kome. Fanshop nikad nije izbacio majicu ni sa likom Haseta, Kelija, Papeta... samo da je druga slika stavljena al et.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
A provokacije tipa oronulog Koševa su u dure, Koševa koje nije naš stadion .RaymondRed je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:21Halo bolan gdje ces to reci. Sace ti reci da si navijac zelje ove starudije sto im je jos zanimljiva vulgarnostnapoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:11Okej majica da se zabiljezi trenutak i pobjeda, al ne treba njegovat kult licnosti ni prema kome. Fanshop nikad nije izbacio majicu ni sa likom Haseta, Kelija, Papeta... samo da je druga slika stavljena al et.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Majica nije ok.
Retardiran potez retardiranih ljudi.
Nemojte se poredit s njima , oni su zaostali.
Retardiran potez retardiranih ljudi.
Nemojte se poredit s njima , oni su zaostali.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam kako jedan navijač može reći za bilo koji gol Sarajeva da je šteta?RaymondRed je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:21Halo bolan gdje ces to reci. Sace ti reci da si navijac zelje ove starudije sto im je jos zanimljiva vulgarnostnapoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:11Okej majica da se zabiljezi trenutak i pobjeda, al ne treba njegovat kult licnosti ni prema kome. Fanshop nikad nije izbacio majicu ni sa likom Haseta, Kelija, Papeta... samo da je druga slika stavljena al et.
Jel to bitnije izgubit derbi, ali da ne zabije Adem?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sa kanticarima, kuferasima seljacinama, ovo je seljacki nacin da papcima suknes, drugacije ne razumiju 
- Maroon1946
- Kontakt:
Pitar je jedina osoba na svijetu koja ce naci nesto da kudi kad njegov tim dobije njihovog najveceg rivala 4-0 - pa makar i bila majica u faking fan shopu. 
Valjda vam je jasno da je majica striktno da znaju kao se stadion zove, sami su poceli nasi im fino sad vratili.
Sad dobro znas kako se stadion zove, i treba ovako sa njima.
Sad dobro znas kako se stadion zove, i treba ovako sa njima.
Isto uplakane tetkice, neka klub iza saopstenje i ograde se od Ljajica i njegove proslave, ipak sa druge strane su bili svs akademci koji prije utakmice provociraju a za vrijeme utakmice samaraju nam igrace
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.png)