To bi mogao biti neki Italijan npr. VerattiCassano2024 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:582. Tačnije nikad nije igrao prvoligaški fudbal u domovini, za koju ima preko 50 nastupa, jedno SP i jedan Euro. Sve prvoligaške trofeje je osvojio sa jednim klubom.
Znate ovo...
Pogodi fudbalera ??
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Pogodi fudbalera ??
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja cu probat sa Lewandowski
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
veratiCassano2024 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:582. Tačnije nikad nije igrao prvoligaški fudbal u domovini, za koju ima preko 50 nastupa, jedno SP i jedan Euro. Sve prvoligaške trofeje je osvojio sa jednim klubom.
Znate ovo...
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Cassano2024
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Cassano2024, dana/u 08 dec 2025, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
- Cassano2024
- Kontakt:
1. Stasao u svijetlo plavom dresu malog kluba u domovini. Prelazi u malo jači klub pa jedan još malo jači i tu je eksplodirao. Postaje treći strijelac lige i u klub stiže ponuda od preko 60 miliona od engleskog velikana koju odbijaju jer žele više. Uslijedila je povreda. Danas vrijedi 40 puta manje.
Ovo vam je tzv. poklon kvota
.
Ovo vam je tzv. poklon kvota
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
2. Nije više uspio da povrati formu i umjesto velikog novca klub ga gubi na kraju ugovora. Prelazi u sledeći veći klub koji ima istu boju dresova, samo drugu nijansu, koji dugo godina već "visi" za ulazak u LŠ. Nije se snašao ni tu, ni na sledećoj pozajmici, pa čak ni u gigantu druge lige (nije petica). Sad je opet u domovini u klubu čiji domet godinama je borba za opstanak. Nevjerovatan pad karijere. Ima nadimak sličan nadimku jedne velike reprezentacije.
Commando Ultrà Curva Sud
Andrea Belotti?Cassano2024 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 07:552. Nije više uspio da povrati formu i umjesto velikog novca klub ga gubi na kraju ugovora. Prelazi u sledeći veći klub koji ima istu boju dresova, samo drugu nijansu, koji dugo godina već "visi" za ulazak u LŠ. Nije se snašao ni tu, ni na sledećoj pozajmici, pa čak ni u gigantu druge lige (nije petica). Sad je opet u domovini u klubu čiji domet godinama je borba za opstanak. Nevjerovatan pad karijere. Ima nadimak sličan nadimku jedne velike reprezentacije.
- Cassano2024
- Kontakt:
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
Ništa znači, moram opet ja
.
1. Rođen u jednoj državi a nastupao za drugu. Ista teritorija je u pitanju. Visoki napadač vrlo produktivan. Za repku preko 50 nastupa, a učestvovao u skoro 50 golova. Za klubove učestvovao u 360 golova. Osim krtakog izleta u Turskoj, cijela karijera u domovini. Osam trofeja u plavom dresu.
1. Rođen u jednoj državi a nastupao za drugu. Ista teritorija je u pitanju. Visoki napadač vrlo produktivan. Za repku preko 50 nastupa, a učestvovao u skoro 50 golova. Za klubove učestvovao u 360 golova. Osim krtakog izleta u Turskoj, cijela karijera u domovini. Osam trofeja u plavom dresu.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
2. 2x najbolji strijelac lige, 2x najbolji fudbaler godine, 3x najbolji fudbaler lige. Na jednom SP napravili veliko iznenađenje u knock-out fazi. Sedam klubova u domovini. Najviše igrao u svijetlo plavom dresu.
Commando Ultrà Curva Sud
- Cassano2024
- Kontakt:
3. Reprezentacija mu nije iz petice. Boje zastave ima iste kao i mnoge slavenske zemlje. Trenutno je u centru pažnje zbog nesportskih tema. On je još aktivan u malom klubu. Prezime mu se malo teže izgovara i nije baš često u njegovom narodu.
Commando Ultrà Curva Sud
- Austinpowers
- Kontakt:
Artem dzyubaCassano2024 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:183. Reprezentacija mu nije iz petice. Boje zastave ima iste kao i mnoge slavenske zemlje. Trenutno je u centru pažnje zbog nesportskih tema. On je još aktivan u malom klubu. Prezime mu se malo teže izgovara i nije baš često u njegovom narodu.
VTZ
Artem Dzyuba? Reci molim te da je onCassano2024 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 21:183. Reprezentacija mu nije iz petice. Boje zastave ima iste kao i mnoge slavenske zemlje. Trenutno je u centru pažnje zbog nesportskih tema. On je još aktivan u malom klubu. Prezime mu se malo teže izgovara i nije baš često u njegovom narodu.
- Cassano2024
- Kontakt:
Naravno. Top igrač
.
Austinpowers je bio brzi. Pa se dogovorite ko će postaviti.
Commando Ultrà Curva Sud
Nek on postavi, bio je brziCassano2024 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:19Naravno. Top igrač.
- Cassano2024
- Kontakt:
1. Po meni jedan od najkompletnijih fudbalera danas. Vezni ofanzivni koji može igrati i odbranu. Tehnika, kontrola, pas, šut...sve ima. Vođa svoje reprezentacije koja nije uspjela da se kvalifikuje na SP. Fudbal počeo igrati u susjedstvu, u poznatoj fudbalskoj "franšizi". Među najboljim je u svom trenutnom klubu.
Mislim da sam vam dao dovoljno da ne trebam stavljati drugu asocijaciju.
Mislim da sam vam dao dovoljno da ne trebam stavljati drugu asocijaciju.
Commando Ultrà Curva Sud
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Jel dao gol iz penala sinoć ?Cassano2024 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:141. Po meni jedan od najkompletnijih fudbalera danas. Vezni ofanzivni koji može igrati i odbranu. Tehnika, kontrola, pas, šut...sve ima. Vođa svoje reprezentacije koja nije uspjela da se kvalifikuje na SP. Fudbal počeo igrati u susjedstvu, u poznatoj fudbalskoj "franšizi". Među najboljim je u svom trenutnom klubu.
Mislim da sam vam dao dovoljno da ne trebam stavljati drugu asocijaciju.![]()
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Truba je bio brzi ali eto da napisem ime pa da idemo u novi zadatak
Dominik Szoboszlai
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 2 gosta.