KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Steta za Shepard ovaj Lautaro je bas los
Plummer bezveze 2 licne
West ponovo 2 fantasticna poteza 2 uzasna
Plummer bezveze 2 licne
West ponovo 2 fantasticna poteza 2 uzasna
i zato sto imaju skuplju ekipu treba spustati Salicu da glumi Kobea?bordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:17Sta pametujete ?? Ljudi imaju duplo bolju i skuplju ekipu. Bosna za sad solidna.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Živim za dan kad će Muha Westu zalijepiti šamarčinu za ove zadnje napade. Ovo je deseti put da ovo tenkr radi.
Neće on nikada dirati svog miljenika.PeppermintSA je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:22Živim za dan kad će Muha Westu zalijepiti šamarčinu za ove zadnje napade. Ovo je deseti put da ovo tenkr radi.
Pored toga što fali centar ovoj ekipi je najveća mana igranje Westa. On je igrač za 10-15 minuta maksimalno igranja sa jednom ulogom na terenu.
Šteta stvarno za Sheparda...
Ovdje niko ne očekuje pobjedu, ali bar da bude zanimljiva utakmica.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pametuje lik na 16:14 ljudima koji su komentarisali na 0:10JHam je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:22i zato sto imaju skuplju ekipu treba spustati Salicu da glumi Kobea?bordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:17Sta pametujete ?? Ljudi imaju duplo bolju i skuplju ekipu. Bosna za sad solidna.
Naknadna pamet
Don't believe the hype.
ma nije ovo vise ni pametovanje u vezi rezultata, od kad se ovde pise za salica i da treba centar, al kazu bio je dobar jednu utakmicu u ABA 2, treba ga ostavitakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:23Pametuje lik na 16:14 ljudima koji su komentarisali na 0:10JHam je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:22i zato sto imaju skuplju ekipu treba spustati Salicu da glumi Kobea?bordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:17Sta pametujete ?? Ljudi imaju duplo bolju i skuplju ekipu. Bosna za sad solidna.
Naknadna pamet
Nerealno koliko je ova sirena iritantna
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pero Kovacevic je neironicno najbolji centar Bosne
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo treba ismijavati i pljuvati .akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:23Pametuje lik na 16:14 ljudima koji su komentarisali na 0:10JHam je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:22i zato sto imaju skuplju ekipu treba spustati Salicu da glumi Kobea?bordobijeli je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:17Sta pametujete ?? Ljudi imaju duplo bolju i skuplju ekipu. Bosna za sad solidna.
Naknadna pamet
Dobra Bosna, hajmo momci
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vrijeme je da se razilazi i s Estoncem
Jbt Nwora da je Dzikica bacio uslo bi i to
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Joj nemoze zvezda biti toliko dobra koliko Bosna moze sama sebe pokopati…… sve kosevr zvezde su bili izgubljenr lopte Bosne boze sacuvaj znaci
Izgubljene lopte i preglupi faulovi
Ovaj West je baš čudan sklop
Drag mi je Joesaar al mislim da ni ja ne bi imao slabije procente i bio nevidljiviji u napadu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
West danas sve pogrešno radi. Nije on ovaj nivo, svaki deseti meč liči na košarkaša koji može da ovo igra. Šalić i West najslabiji i mora se neko novi dovesti na njihovim pozicijama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Niko iz Bosne nije za ovaj nivo niti ce ikad biti, i to je skroz okej.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:40West danas sve pogrešno radi. Nije on ovaj nivo, svaki deseti meč liči na košarkaša koji može da ovo igra. Šalić i West najslabiji i mora se neko novi dovesti na njihovim pozicijama.
Zvezvda ima budzet od 30ak miliona eura, ovo je drugi svijet. Uzivajmo dok traje
ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Jarodwest, RoadRunner85 i 9 gostiju.