galia95 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 07:23
General505 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 11:35
Beduin je napisao/la: ↑07 dec 2025, 10:20
Politika je sastavni dio nasih zivota pa se eto i ovdje to provuce ponekad.
Sta je SDA izdala?
Pa evo tuzbu protiv Srbije, a zna se sta bi to znacilo u buducnosti.
Simptomaticnoje i to da je Dodick bio nedodirljiv za vrijeme vladavine Bakira, da je u posljednje vrijeme zahtijevao razgovor sa Bakirom oko rjesavanja politicke krize iako ovaj nije na vlasti, a toliko puta se u medijima saznali za njihova tajna sastancenja i druzenja, jer nacionalne stranke i opstaju zahvaljujuci drugih, opozicionih nacionalnih stranaka.
Duga je lista nerada i nezavrsenih ili promasenih projekata SDA, to je lahko provjeriti na internetu.
Joj jake izdaje ja mislio tu ima neki spisak vele izdaja, a ono tek neka prica za djecu iz vrtića o izdaji presude i medju bosnjama to opceprihvacena izdaja a niko ustvari ne zna sta se tu desilo.
Etoo ovi su nesto bolji sad...grlili se i ljubili dodikom po kafanama u banjaluci a dodik hoce da povrati kad mu se pribiize, lizali covicu...dolje po mostaru, nikad veca bruka i sramota i ponizenje naroda u drzavi kao za ove 3 godine.
A ustvari dodik je sad nikad jaci ko malo bolje razmisli i zna
sve su to ista **** treba ima sve po spisku, ali sigurnoo sda ima bar neke granice ispod kojih ne ide kada je u pitanju drzava iako se i tu nakupilo svega i svasta.
Apsolutno se slažem!
Smorili ste više boga i oca sa pričom o "reviziji tužbe", a nemate pojma ni kako se zove jer je u pitanju revizija presude protiv Srbije za genocid koju su lično sabotirali Igor Crnadak (tadašnji ministar vanjskih poslova BiH), Mladen Ivanić i Dragan Čović (tadašnji članovi Predsjedništva BiH), uz ogromnu podršku Beograda i Zagreba. Nemate pojma o životu, jedino što znate je palamuditi o SDA i botovati do besvijesti.
Šta kažu Dodik više nije nedodirljiv a otkupio zatvorsku kaznu hahahahahah frajer 5 mjeseci bio bjegunac na centralnoj potjernici zbog državnog udara, a niko nije smio ni da mu priđe a kamoli da ga uhapsi hahahaha

Ovaj gore spominje nekakve izdaje, a nikad se niko nije toliko duboko uvukao u šupak Dragana Čovića kao ovi bijedni beskičmenjaci iz trojke.
Vratimo se Nikoli Katiću i ne smarajte nas više s vašom botovskom propagandom!
I ako tako ponovis vise puta laz, ona ce postati istina? E nece vala, vjeruj mi.
Nemamo pojma jer nismo na sportskoj temi pisali puni naziv "revizija tuzbe" i detaljisali, a ti imas pojma lupetati o Covicu, Ivanicu i ostalima, a izuzimas nelegitimnog Softica i Tim eksperata zbog cega se i zasrali sa revizijom tuzbe?
Sto ne spomenes njih, a na sto je kasnije i Bakir bio kivan i priznao da je tu pogrijesio jer je cuvao sve te informacije od ociju javnosti i politicara koji su bili tu, a nisu znali sve. Imali su rok od 10 godina, zasto su cekali "zadnji dan" da predaju zahtjev, i to ne direktno iz Predsjednistva BiH, i tako izgubili svaki moguci nacin manevrisanja i korigovanja gresaka i pravovremenog djelovanja?
Zar nije i Bake izjavio, citiram:
- S tom revizijom, bilo mi je rečeno, tamo je jedna ozbiljna grupa pravnika, mojih savjetnika, advokata i tako dalje, koji su mi kazali: “Čujete, nemamo legitimaciju, ali se ne treba na to obazirati. Mi moramo ovo završiti, idemo nastaviti. Nemojte uopće spominjati u javnosti da nemamo legitimaciju za tu stvar, da nemamo agenta.” I ja sam ih poslušao, tu ih nisam trebao poslušati, trebao sam tu stvar otvoriti javnosti - kazao je Izetbegović
Ne znam jesi li stvarno '95. godiste, jer si onda stvarno zelen po tom pitanju (a ocito i stranacki zelen

), ali 2 godine nakon tvog rodjenja su se stvorili uslovi i dat rok od 10 godina da se pokrene revizija tuzbe protiv Srbije (krajnji rok 2017.), a sve se to prokockalo. Tad je Trojka bila na vlasti?
Odustajem, jer fakat nije mjesto za ove teme, ali prestanite pametovati i braniti neobranjivo i odmah spinovati kakvi su drugi, jer nije rijec o tome. Svi mi znamo da nije ni Trojka plaho bolja, ali ni pogubna kao SDA. Pa Bakir bi istog dana platio za Vijadukt da se dodvori Dodiku, to i ptice na grani znaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤