Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Da, Buljubasic.
Nije narastao ništa.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Pa jedino ako su mu s majcine strane bas patuljasti ostat ce na ovoj visini. Uz onaj skillset koji ima, mekanu rucicu, nama je dovoljno da izraste na nivo sase vasiljevica i bice kandidat za repku. Nekad djeca znaju dobit 10-15 cm za jedno ljeto... pa vidjecemo.
-
costacurta08
- Kontakt:
Sinoć igrana utakmica ABA lige, Zadar-Vienna. Rezultat 51-41, Zadar gubi loptu Mahalbašić ide u kontru, osvrće se i vidi iza njega ide suigrač br 8 (mislim Runjić ili tako nešt), on se okreće, zaustavlja i prosljeđuje loptu malcu koji poentira. Iako je mogao svoju statistiku učiniti ljepšom Mahalbašić je nesebično dao loptu klincu.
Mene lično dugo nije neko pozitivnije iznenadio. Bravo za Mahalbašića a i za nauk ovim našim nadolazećim "zvijezdama", menađžerima im, naučite se/ih šta je pojam "tim" i kad počnete igrati sa timom počećete i da osjećate slatkoću i te statistike koju ganjate.
Mene lično dugo nije neko pozitivnije iznenadio. Bravo za Mahalbašića a i za nauk ovim našim nadolazećim "zvijezdama", menađžerima im, naučite se/ih šta je pojam "tim" i kad počnete igrati sa timom počećete i da osjećate slatkoću i te statistike koju ganjate.
Sa ocem Hasibom smo pohađali istu srednju skolu. On je dvije godine mlađi od mene i tada je bio visok oko 185 cm. Mozda je dogurao do 190. I bio je fino građen. Kada sam cuo za malca i nesto ga gledao, uprkos godinama bas mi zgoljav i sitan bio. Jeste da mu je tek 15 godina, al daj boze da on rastom bukne za 25-30 cm. Mozda, ali samo mozda da taj minus nadoknadi manijakalnim radom zbog Hasiba jer je isti bio takmicarski nastrojen, prepotentan. Zbog toga smo ga mi stariji jedne prilike dobro izbuhali jastucima da je zavrsio u bolnici zbog potresa mozga. U tom slucaju mozda bude iznimka u svijetu kosarke i postigne vise od Campare, recimo.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Sve okej, samo što "malac" Runjić ima 25 godina.costacurta08 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:00Sinoć igrana utakmica ABA lige, Zadar-Vienna. Rezultat 51-41, Zadar gubi loptu Mahalbašić ide u kontru, osvrće se i vidi iza njega ide suigrač br 8 (mislim Runjić ili tako nešt), on se okreće, zaustavlja i prosljeđuje loptu malcu koji poentira. Iako je mogao svoju statistiku učiniti ljepšom Mahalbašić je nesebično dao loptu klincu.
Mene lično dugo nije neko pozitivnije iznenadio. Bravo za Mahalbašića a i za nauk ovim našim nadolazećim "zvijezdama", menađžerima im, naučite se/ih šta je pojam "tim" i kad počnete igrati sa timom počećete i da osjećate slatkoću i te statistike koju ganjate.![]()
-
costacurta08
- Kontakt:
Za ovog je malac, 10 god je stariji od njega.marlostanf1eld je napisao/la: ↑08 dec 2025, 07:09Sve okej, samo što "malac" Runjić ima 25 godina.costacurta08 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:00Sinoć igrana utakmica ABA lige, Zadar-Vienna. Rezultat 51-41, Zadar gubi loptu Mahalbašić ide u kontru, osvrće se i vidi iza njega ide suigrač br 8 (mislim Runjić ili tako nešt), on se okreće, zaustavlja i prosljeđuje loptu malcu koji poentira. Iako je mogao svoju statistiku učiniti ljepšom Mahalbašić je nesebično dao loptu klincu.
Mene lično dugo nije neko pozitivnije iznenadio. Bravo za Mahalbašića a i za nauk ovim našim nadolazećim "zvijezdama", menađžerima im, naučite se/ih šta je pojam "tim" i kad počnete igrati sa timom počećete i da osjećate slatkoću i te statistike koju ganjate.![]()