Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 08 dec 2025, 14:33

jurisicduska je napisao/la:
08 dec 2025, 14:29
Prestani me ba kralju spominjat pogotovo lagati.
Imaju postovi niko psovke nije branio
Nego sam rekao da pozivanje na silovanje kcerke nije u jednakosti sa psovanjem majki igracima.

Uostalom vi ste im gore stvari radili i radite juce ste ih malo istukli, psovali , prijetili, tako da mani me se.

Ja za psovke nisam nikom, nit sam kome sta ikad opsovao.
I nemoj da me stavljaš u te koševe jer jednostavno nije tako.

Pod dojmom si debakla. Sve ti predimenzionirano. Odspavaj dvije tri noći biće bolje
Al kako uvijek naknadno doda po neku glupu recenicu sa kojom zeli nesto suknuti :crazy: i uvijek mu dam malo vremena da doda :mrgreen:

Ti si jos gori od ovih psovaca, jer racionaliziras njihove bljuvotine i branis ih na najljigaviji moguci nacin, al nikako to da skontas.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 08 dec 2025, 14:41

1
2
3
4
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 dec 2025, 14:43

Hordas1990 je napisao/la:
08 dec 2025, 13:20
KONTRASVIH je napisao/la:
08 dec 2025, 13:15

:rol:

Ovaj klip ih bukvalno nabolje opisuje, tu veliku vecinu navijaca FKS. Fascinantno koliko se trude da sami sebi autogol zabiju, nevjerovatno. Koliko sam ih ovakvih kroz zivot upoznao u Sarajevu, ne mozes se s njima raspravljati cija je carsija 😂 Ovakvi slicni su forsirali iste te parole.

Naravno da smo starosjedici nesretnici, osnivac iz Cekaluse, najveci igraci iz Sarajeva, treneri, poznati navijaci sve crpimo iz grada i tako kroz cijelu historiju do danas. Klub ste dosljaka i ljudi sa strane, da se ne zovete Sarajevo za vas ni najbliza rodbina ne bi navijala, a ovako svi koji dodju u Sa prvo polete uzeti sal fks da budu vece sarajlije i na silu zelite da budete ono sto niste.

Kod nas je to prirodno, nije isforsirano. Kod vas je sve na silu, lazi, mitovi i vjecito kopanje samih sebe :tokralju:
Evo ti direktno iz usta Ivice Osima.

slika

Slicno porijeklo vode sve te porodice koje su vezane za vas klub. Kuferasi. Kako su starosjedioci ljudi koji su dosli u Sarajevo ne cak ni iz drugih krajeva BiH nego iz drugih zemalja? Objasni mi molim te.

Bukvalno citavo Sarajevo izgradili. Starosjedioci sa razlogom, rodjeni u Sarajevu. Kod vas je i dan danas rijetkost naci igraca iz Sarajeva, ne samo igraca, nego i ljudi u klubu, ne mora se ici 70 godina unazad, dovoljno je pogledati danas i svjeziju historiju. Isto tako i sa navijacima, pa samo se pogledaj ovaj forum, sve jasno.

A sad pitanje za tvoj tabor koji forsira ove gluposti, koliko ste uopste upoznati sa historijom grada? Da li ste svjesni da su upravo “ta prezimena” o kojima pricamo ostavila najdublji trag u oblikovanju Sarajeva? Da li znas ko je gradio Marijin Dvor, ko je izgradio Ciglane, centar grada i da je npr. tad struktura grada bila gotovo 100% radnicka klasa vezana za zeljeznicku industriju? Tad vas nije bilo ni na mapi. Bukvalno. Niti kao klub, niti kao navijaci. I jos dugo vas nije ni bilo.

Da sumiramo:

Zeljo > osnovali Sarajlije, najvece legende Sarajlije, najveci treneri Sarajlije, najbolji igraci Sarajlije, prva navijacka grupa osnovana u starom gradu.

Sarajevo > osnovali doseljenici, najvece legende iz drugih gradova, najbolji treneri iz drugih gradova, najbolji igraci, 99% iz drugih gradova, prva navijacka grupa osnovana u novom gradu.

Uvijek prvi pocinjete ovu pricu, nije vam ovo 2010 da lazete i da se lizete sa citavom drzavom pa da prolaze spinovi.

Starosjedioci
:ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 dec 2025, 14:45

Dajte nek neko pomogne ovom nesretniku. :oops:

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 08 dec 2025, 14:46

08 dec 2025, 14:43
08 dec 2025, 13:15

:rol:

Ovaj klip ih bukvalno nabolje opisuje, tu veliku vecinu navijaca FKS. Fascinantno koliko se trude da sami sebi autogol zabiju, nevjerovatno. Koliko sam ih ovakvih kroz zivot upoznao u Sarajevu, ne mozes se s njima raspravljati cija je carsija 😂 Ovakvi slicni su forsirali iste te parole.

Naravno da smo starosjedici nesretnici, osnivac iz Cekaluse, najveci igraci iz Sarajeva, treneri, poznati navijaci sve crpimo iz grada i tako kroz cijelu historiju do danas. Klub ste dosljaka i ljudi sa strane, da se ne zovete Sarajevo za vas ni najbliza rodbina ne bi navijala, a ovako svi koji dodju u Sa prvo polete uzeti sal fks da budu vece sarajlije i na silu zelite da budete ono sto niste.

Kod nas je to prirodno, nije isforsirano. Kod vas je sve na silu, lazi, mitovi i vjecito kopanje samih sebe :tokralju:

slika

Slicno porijeklo vode sve te porodice koje su vezane za vas klub. Kuferasi. Kako su starosjedioci ljudi koji su dosli u Sarajevo ne cak ni iz drugih krajeva BiH nego iz drugih zemalja? Objasni mi molim te.

Bukvalno citavo Sarajevo izgradili. Starosjedioci sa razlogom, rodjeni u Sarajevu. Kod vas je i dan danas rijetkost naci igraca iz Sarajeva, ne samo igraca, nego i ljudi u klubu, ne mora se ici 70 godina unazad, dovoljno je pogledati danas i svjeziju historiju. Isto tako i sa navijacima, pa samo se pogledaj ovaj forum, sve jasno.

A sad pitanje za tvoj tabor koji forsira ove gluposti, koliko ste uopste upoznati sa historijom grada? Da li ste svjesni da su upravo “ta prezimena” o kojima pricamo ostavila najdublji trag u oblikovanju Sarajeva? Da li znas ko je gradio Marijin Dvor, ko je izgradio Ciglane, centar grada i da je npr. tad struktura grada bila gotovo 100% radnicka klasa vezana za zeljeznicku industriju? Tad vas nije bilo ni na mapi. Bukvalno. Niti kao klub, niti kao navijaci. I jos dugo vas nije ni bilo.

Da sumiramo:

Zeljo > osnovali Sarajlije, najvece legende Sarajlije, najveci treneri Sarajlije, najbolji igraci Sarajlije, prva navijacka grupa osnovana u starom gradu.

Sarajevo > osnovali doseljenici, najvece legende iz drugih gradova, najbolji treneri iz drugih gradova, najbolji igraci, 99% iz drugih gradova, prva navijacka grupa osnovana u novom gradu.

Uvijek prvi pocinjete ovu pricu, nije vam ovo 2010 da lazete i da se lizete sa citavom drzavom pa da prolaze spinovi.

Starosjedioci
Boga mi dragog ti si bas dobro glup , pa ti ljudi nisu Sarajlije nego doslje, ljudi ih mrzili zvali kuferasima, postavi ti covjek tekst fino objasni al djaba :bow:

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 08 dec 2025, 14:51

guadalupe je napisao/la:
08 dec 2025, 14:46
08 dec 2025, 14:43

slika

Da sumiramo:

Starosjedioci
Boga mi dragog ti si bas dobro glup , pa ti ljudi nisu Sarajlije nego doslje, ljudi ih mrzili zvali kuferasima, postavi ti covjek tekst fino objasni al djaba :bow:
eh dzaba i tekst, slike i objasnjenja kad mitomanska filozofija ne dozvoljava objektivnost. Napises im 1+1=2 on ce ti pricat dva sata kako nije 2 vec 5 jer su oni najveci klub na svijetu. Klub u raspadu, navijaci posrbice, prodani bosnjaci i Vicine kuje. Dobro procitajte nasu parolu, SATRASTE SE vi ubjedjivanjem da niste papci
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 08 dec 2025, 14:52

Threeplanetrees je napisao/la:
08 dec 2025, 08:57
LondonBlues je napisao/la:
08 dec 2025, 08:52
Threeplanetrees je napisao/la:
08 dec 2025, 08:43

Šta ću opravdat budalo nije mi dijete dva dana falilo u školi :urnebes:
Opravdat bruku da vam je zapaljena svaka krpa.
Jedina bruka je ovih kako su do toga došli. Ali kada vidim ovo od sinoć ne čudi me u šta su se pretvorili :wave:
S obzirom da se u ovom gradu sve zna, ko kad i gdje kome sacekusu radi, gdje se drze transparenti i slicno, de mi reci jel se saznalo ikad tko su "placenici" sto su odradili transparente i odakle su na kraju?
Ili ima neka nova teorija s kojom nisam upoznat

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 08 dec 2025, 14:55

Kakvo karindjanje starosjedioca kuferasa
Kad se sjetim da su očekivali pobjedu 0-3 😅😅😅😅😅

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 08 dec 2025, 14:56

DoktorXabaras je napisao/la:
08 dec 2025, 14:14
Pablo11 je napisao/la:
08 dec 2025, 13:08
guadalupe je napisao/la:
08 dec 2025, 13:05

Smitu, Keferu, Greši, Dunkl koji li si starosjediocu nas sa alfakovca :?:
Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..
Ali su zato drumski razbojnici zadržali novčanike, pare, mobitele i sve ostale dragocjenosti, pa grob te j.ebo ukrali su ljudima prvu pomoć i uže za šlepanje :tokralju: da bi zulini ratnici tj bh huligansi mogli otići u Austriju i opet tamo prodavali ulaznice koje im je $ dao.
Iz rubrike nije se desilo.
Fk Željezničar.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 08 dec 2025, 14:59

Pablo11 je napisao/la:
08 dec 2025, 14:56
DoktorXabaras je napisao/la:
08 dec 2025, 14:14
Pablo11 je napisao/la:
08 dec 2025, 13:08

Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..
Ali su zato drumski razbojnici zadržali novčanike, pare, mobitele i sve ostale dragocjenosti, pa grob te j.ebo ukrali su ljudima prvu pomoć i uže za šlepanje :tokralju: da bi zulini ratnici tj bh huligansi mogli otići u Austriju i opet tamo prodavali ulaznice koje im je $ dao.
Iz rubrike nije se desilo.
evo opet mitomana nije se desilo, pusti klip sto ste objavili pred derbi sa bijambara i pojacaj, dere se frajer "pregledaj sta ima u autu" i cujes frajera odmah kako staklo razbija. Jarane vi toliko lazete da vise ni sami ne znate sta se desilo sta ne :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 dec 2025, 14:59

let3 je napisao/la:
08 dec 2025, 14:33
Nego sam rekao da pozivanje na silovanje kcerke nije u jednakosti sa psovanjem majki igracima.

Uostalom vi ste im gore stvari radili i radite juce ste ih malo istukli, psovali , prijetili, tako da mani me se.

Pod dojmom si debakla. Sve ti predimenzionirano. Odspavaj dvije tri noći biće bolje
Al kako uvijek naknadno doda po neku glupu recenicu sa kojom zeli nesto suknuti :crazy: i uvijek mu dam malo vremena da doda :mrgreen:

Ti si jos gori od ovih psovaca, jer racionaliziras njihove bljuvotine i branis ih na najljigaviji moguci nacin, al nikako to da skontas.
Bogami se brukas.
Da ti ne pomažem.
Bas se brukas , ideš glavom kroz zid.
Frajer koji je to napisao je izašao s foruma jer se pokajao ti i dalje istu priču vrtiš. Mislim nemaš neke argumente u prilog. Frajer koji je to izgovorio shvatio ti još nisi. Meni je to malo nevjerovatno. Nego si se zapleo u glupost pa sad guraš do kraja. To je karakteristika koja nije bas poželjna za imati.

Dakle psovke majki igracima ili bilo kojim osobama su gnusne, odvratne i primitivne. To je moje mišljenje.

Također pozivanje na silovanje kćerke je 10x gore od tog.

Ne znam sta ti nije jasno u rečenici psovke ne podržavam.
Branim njih tako sto kažem da ne podržavam psovke i da ja ne psujem, nisam im ja mama i otac da ih odgajam. Dakle : NE Podržavam a daleko od tog i da branim.

Ne sukam ti ništa, nego fkt mislim da si bas teško podnio, vidi se to.

I da dodam, bespotrebno trošimo vrijeme.
Dajem ti priliku da nađeš jedan moj post gdje podržavam psovke ili branim nekog ko psuje. Ako nađeš mozemo Nastavit u tom tvom pravcu.

Edit : i čini mi se da bas ti radis ono za sta mene optužuješ. Tj pokušavaš svest pozivanje na silovanje kćerke u istu ravan sa nečim sto nije ni blizu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 dec 2025, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 dec 2025, 15:00

guadalupe je napisao/la:
08 dec 2025, 14:46

Istina boli, a po tvom nacinu diskusije i ocitom neznanju historije grada u koji si dosao prije 30 godina, jasno se vidi to malogradjanstvo o kojem pisem. Vi bi o starosjediocima da pricate, ne ide :ljepota:

➡️

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 dec 2025, 15:03

08 dec 2025, 14:59
let3 je napisao/la:
08 dec 2025, 14:33

Bogami se brukas.
Da ti ne pomažem.
Bas se brukas , ideš glavom kroz zid.
Frajer koji je to napisao je izašao s foruma jer se pokajao ti i dalje istu priču vrtiš. Mislim nemaš neke argumente u prilog. Frajer koji je to izgovorio shvatio ti još nisi. Meni je to malo nevjerovatno. Nego si se zapleo u glupost pa sad guraš do kraja. To je karakteristika koja nije bas poželjna za imati.

Dakle psovke majki igracima ili bilo kojim osobama su gnusne, odvratne i primitivne. To je moje mišljenje.

Također pozivanje na silovanje kćerke je 10x gore od tog.

Ne znam sta ti nije jasno u rečenici psovke ne podržavam.
Branim njih tako sto kažem da ne podržavam psovke i da ja ne psujem, nisam im ja mama i otac da ih odgajam. Dakle : NE Podržavam a daleko od tog i da branim.

Ne sukam ti ništa, nego fkt mislim da si bas teško podnio, vidi se to.
Ne znam bas ko se bruka i ko ide glavom kroz zid.
Ovo ti je vec 10 post na tu temu i ne popustas sa nekim hiperstupidnim objasnjenima. Normalan covjek bi davno odustao od te glupe price.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 08 dec 2025, 15:04

slika

Sve sama stara sarajevska raja, poznata braca Gmaz, Hinko Tegzes, :rol: :rol: :rol:

Cija nana sa Alifakovca nije imala poster Ota Potocnnika, ko da nije ni zivjela
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 08 dec 2025, 15:05, ukupno mijenjano 2 puta.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 08 dec 2025, 15:04

Starosjedioci :ljepota:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 dec 2025, 15:05

plisek je napisao/la:

evo opet mitomana nije se desilo, pusti klip sto ste objavili pred derbi sa bijambara i pojacaj, dere se frajer "pregledaj sta ima u autu" i cujes frajera odmah kako staklo razbija. Jarane vi toliko lazete da vise ni sami ne znate sta se desilo sta ne :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ko ce mu objasniti? I ovi te prozivaju “mitomani” :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 dec 2025, 15:07

Ovo je prilika i da se prisjetimo nekih mudrosti uglednog akademika :kafa:

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 08 dec 2025, 15:08

08 dec 2025, 15:05
plisek je napisao/la:

Ko ce mu objasniti? I ovi te prozivaju “mitomani” :rol:
pasa moj ako ste kontali sta skinut, probajte covjeka napast a ne udarat po haubi i ocekivat da ispadne trans ili duksa iz njega, nije fortnite dan te ebo :urnebes: :urnebes: ti kontas udarni ce biti u autu ostavljen pa treba pregledat? Zulini srbi i dzeparosi trazili novcanike ne bi li se dande kakve zavrsilo kasnije
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 dec 2025, 15:08

Dobro nakon rijeci “hiperstupidna” odustajem od daljnje rasprave. To je ko wild Card. Svaka rasprava odmah završi. Tom intelektualnom nivou nisam dorastao.

Uživaj.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 dec 2025, 15:10

08 dec 2025, 15:08
Dobro nakon rijeci “hiperstupidna” odustajem od daljnje rasprave. To je ko wild Card. Svaka rasprava odmah završi. Tom intelektualnom nivou nisam dorastao.

Uživaj.
Hajd jos koji put uredi post, malo je dva puta :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, kogmagie46, Nemanja99 i 28 gostiju.