Ako ništa, papak je imao vjerovatno najljepši pogled na umjetnost Adema Ljajića.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gospodski potez Cvitanovića zadržavanje igrača na terenu dok ciganija ne ode u svlačionicu. Nije da nismo navikli na njihov papanluk u tunelu prema svlačionici. Ali kakvo tek seljačko ponašanje Alihodžića.
Ako ništa, papak je imao vjerovatno najljepši pogled na umjetnost Adema Ljajića.
Zdavo.
Što je danas lijep i sunčan dan.

Što je danas lijep i sunčan dan.
pustis papke da prodju i onda ides, isto ko i svugdje u svakodnevnom zivotu, sklonis se od papka i nastavis sa svojim danomNoProfit je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:34Gospodski potez Cvitanovića zadržavanje igrača na terenu dok ciganija ne ode u svlačionicu. Nije da nismo navikli na njihov papanluk u tunelu prema svlačionici. Ali kakvo tek seljačko ponašanje Alihodžića.![]()
Ako ništa, papak je imao vjerovatno najljepši pogled na umjetnost Adema Ljajića.![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Izgubiš 4:0 u gradskom derbiju i umjesto da se poklopiš (barem par dana) ti imaš obraza da se svađaš i raspravljaš s nekim. Stvar filozofije.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma kakvi oni,smijesna prica.Koliko ih tučemo više mi ih žao.Parole na nivou osmogodišnjaka ni jedna veze s vezom nema.Najjaca ona kad nas vise bjeze da se spase a nisu tuču od korone uzeli.I opet kad se dese nove bijambare bice 122 zovi pomagajPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..
gledaj mitomanije djece mi, nek ste vi sinoc tucu uzeli protiv igraca i adzema, al eto opet je bilo 50 na 20, ni tu fer niste biliavanti003 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:48Ma kakvi oni,smijesna prica.Koliko ih tučemo više mi ih žao.Parole na nivou osmogodišnjaka ni jedna veze s vezom nema.Najjaca ona kad nas vise bjeze da se spase a nisu tuču od korone uzeli.I opet kad se dese nove bijambare bice 122 zovi pomagajPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
The saddest thing in life is wasted talent.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Godinama se ovako ponasaju, udaraju,pljuju,provociraju Radovic i tunel je primjer, pnda se cude kad im se isto desi u Mostaru,placu danima.NoProfit je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:34Gospodski potez Cvitanovića zadržavanje igrača na terenu dok ciganija ne ode u svlačionicu. Nije da nismo navikli na njihov papanluk u tunelu prema svlačionici. Ali kakvo tek seljačko ponašanje Alihodžića.![]()
Ako ništa, papak je imao vjerovatno najljepši pogled na umjetnost Adema Ljajića.![]()
-
Hordas1990
- Kontakt:
Neka zauvijek ova situacija bude, samo nek pisu. Sto puta ponovljena laz, postane istina.avanti003 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:48Ma kakvi oni,smijesna prica.Koliko ih tučemo više mi ih žao.Parole na nivou osmogodišnjaka ni jedna veze s vezom nema.Najjaca ona kad nas vise bjeze da se spase a nisu tuču od korone uzeli.I opet kad se dese nove bijambare bice 122 zovi pomagajPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Fk Željezničar.
Zamoli bih nase starosjedioce kuferase da nam kazete sta je laz ?Pablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:59Neka zauvijek ova situacija bude, samo nek pisu. Sto puta ponovljena laz, postane istina.avanti003 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:48Ma kakvi oni,smijesna prica.Koliko ih tučemo više mi ih žao.Parole na nivou osmogodišnjaka ni jedna veze s vezom nema.Najjaca ona kad nas vise bjeze da se spase a nisu tuču od korone uzeli.I opet kad se dese nove bijambare bice 122 zovi pomagajPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08
Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..![]()
Nije bitno koliko šamara dobiješ već koliko bole.
-Admir Adžem
-Admir Adžem
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zna Killer da je Džennet saburom pokriven!Hordas1990 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:56Hahhaha gledaj kako ga Suljo smeka tacno vidis malo mu fali da ode do auta i izvadi pajser iz gepeka. Ali Suljo je cekao i docekao!!!
The saddest thing in life is wasted talent.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali su zato drumski razbojnici zadržali novčanike, pare, mobitele i sve ostale dragocjenosti, pa grob te j.ebo ukrali su ljudima prvu pomoć i uže za šlepanjePablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Vrati postove, nisam mu nikog opsovao
To jadni Vedad je sarkazam.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Prestani me ba kralju spominjat pogotovo lagati.
Imaju postovi niko psovke nije branio
Nego sam rekao da pozivanje na silovanje kcerke nije u jednakosti sa psovanjem majki igracima.
Uostalom vi ste im gore stvari radili i radite juce ste ih malo istukli, psovali , prijetili, tako da mani me se. Ne vidim da si se oglasio. Treba imat hrabrosti za to. Zamjerit će ti se ko.
Ja za psovke nisam nikom, nit sam kome sta ikad opsovao.
I nemoj da me stavljaš u te koševe jer jednostavno nije tako.
Pod dojmom si debakla. Sve ti predimenzionirano. Odspavaj dvije tri noći biće bolje.
Samo da ne pričaš o rezultatu , potopu, fijasku, započeo 100 tema, nebitnih
Imaju postovi niko psovke nije branio
Nego sam rekao da pozivanje na silovanje kcerke nije u jednakosti sa psovanjem majki igracima.
Uostalom vi ste im gore stvari radili i radite juce ste ih malo istukli, psovali , prijetili, tako da mani me se. Ne vidim da si se oglasio. Treba imat hrabrosti za to. Zamjerit će ti se ko.
Ja za psovke nisam nikom, nit sam kome sta ikad opsovao.
I nemoj da me stavljaš u te koševe jer jednostavno nije tako.
Pod dojmom si debakla. Sve ti predimenzionirano. Odspavaj dvije tri noći biće bolje.
Samo da ne pričaš o rezultatu , potopu, fijasku, započeo 100 tema, nebitnih
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, benko21, ErosViverosViv, Giuseppe1, ledesma, tutankamon1905, Vanja8, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta i 37 gostiju.

.png)