Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
.guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:48Kakvo je ovo prskanje po laznim Sarajlijama. ZDavo bili mitomani.
http://www.jergovic.com/ajfelov-most/kuferasi/
U sridu
Jadni se zadeverali oko parola da ih iscitaju i rastumace ne znaju ni sta ih je snaslo vise.
Postavite i onu nesto e moj hase, zaboravio sam kako je isla citava parola.
E moj Hase Horde ti se gase,a kad nas vide odmah bježe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Smitu, Keferu, Greši, Dunkl koji li si starosjediocu nas sa alfakovcaTempero je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:01.guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:48Kakvo je ovo prskanje po laznim Sarajlijama. ZDavo bili mitomani.
U sridu
Jadni se zadeverali oko parola da ih iscitaju i rastumace ne znaju ni sta ih je snaslo vise.
Postavite i onu nesto e moj hase, zaboravio sam kako je isla citava parola.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Phedercicu, jesi li to napokon docekao da napises nesto, a da ne psujes mrtve nekome?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:05Smitu, Keferu, Greši, Dunkl koji li si starosjediocu nas sa alfakovcaTempero je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:01.guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:48
Kakvo je ovo prskanje po laznim Sarajlijama. ZDavo bili mitomani.
U sridu
Postavite i onu nesto e moj hase, zaboravio sam kako je isla citava parola.![]()
Od zla vam samo laganje ide za rukom..
Fk Željezničar.
Idemo fino parolica po parolica, krkacina, taslacina, tarabljenje, rjesavajte enigme starosjedioci nasi, zDavo bioPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..
Lijepo je zivjeti u zabludi. Ne odgovori mi sto se nije zapalila zastava?guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:11Idemo fino parolica po parolica, krkacina, taslacina, tarabljenje, rjesavajte enigme starosjedioci nasi, zDavo bioPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..![]()
Fk Željezničar.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Dobro sta nije tacno? To jesu sve kuferaske familije. Znaci ljudi koji su dosli u vrijeme AU da rade na zeljeznici. Na kraju krajeva i familija Osim vuce porijeklo iz Austrije i Ceske ili bi Slovacka tako nesto.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovaj klip ih bukvalno nabolje opisuje, tu veliku vecinu navijaca FKS. Fascinantno koliko se trude da sami sebi autogol zabiju, nevjerovatno. Koliko sam ih ovakvih kroz zivot upoznao u Sarajevu, ne mozes se s njima raspravljati cija je carsija
Naravno da smo starosjedici nesretnici, osnivac iz Cekaluse, najveci igraci iz Sarajeva, treneri, poznati navijaci sve crpimo iz grada i tako kroz cijelu historiju do danas. Klub ste dosljaka i ljudi sa strane, da se ne zovete Sarajevo za vas ni najbliza rodbina ne bi navijala, a ovako svi koji dodju u Sa prvo polete uzeti sal fks da budu vece sarajlije i na silu zelite da budete ono sto niste.
Kod nas je to prirodno, nije isforsirano. Kod vas je sve na silu, lazi, mitovi i vjecito kopanje samih sebe
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kako grupa ubija ovim parolama zadnjih godina. Taslacenje pravo.guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:11Idemo fino parolica po parolica, krkacina, taslacina, tarabljenje, rjesavajte enigme starosjedioci nasi, zDavo bioPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..sta li se slagalo zna kuferas nas
![]()
Kuferas opusti se, doista ne znam o zastavi odgovorio bi ti, cekamo da kazes sta je ovdje zabluda, svaka parola vam je prc milojko, starosjediocu nas.Pablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:12Lijepo je zivjeti u zabludi. Ne odgovori mi sto se nije zapalila zastava?guadalupe je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:11Idemo fino parolica po parolica, krkacina, taslacina, tarabljenje, rjesavajte enigme starosjedioci nasi, zDavo bioPablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:08
Jel zapaljenja fotosopirana zastava? Kako ono parola ide kacige,letve, a doticni isto upali prije godinu dvije. Parole su vam i najjaca stvar zadnjih derbija, jedino cime se mozete pohvaliti. Parola za ilijas i muriju, vama murija vratila obiljezja nakon bijambara.
Od zla vam samo laganje ide za rukom..![]()
8 000, kakvih 5. Sa gostujućim, da su dopušteni, bilo bi 8050.
Zadnja izmjena: Nemanja99, dana/u 08 dec 2025, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Evo ti direktno iz usta Ivice Osima.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:15
![]()
Ovaj klip ih bukvalno nabolje opisuje, tu veliku vecinu navijaca FKS. Fascinantno koliko se trude da sami sebi autogol zabiju, nevjerovatno. Koliko sam ih ovakvih kroz zivot upoznao u Sarajevu, ne mozes se s njima raspravljati cija je carsijaOvakvi slicni su forsirali iste te parole.
Naravno da smo starosjedici nesretnici, osnivac iz Cekaluse, najveci igraci iz Sarajeva, treneri, poznati navijaci sve crpimo iz grada i tako kroz cijelu historiju do danas. Klub ste dosljaka i ljudi sa strane, da se ne zovete Sarajevo za vas ni najbliza rodbina ne bi navijala, a ovako svi koji dodju u Sa prvo polete uzeti sal fks da budu vece sarajlije i na silu zelite da budete ono sto niste.
Kod nas je to prirodno, nije isforsirano. Kod vas je sve na silu, lazi, mitovi i vjecito kopanje samih sebe![]()

Slicno porijeklo vode sve te porodice koje su vezane za vas klub. Kuferasi. Kako su starosjedioci ljudi koji su dosli u Sarajevo ne cak ni iz drugih krajeva BiH nego iz drugih zemalja? Objasni mi molim te.
Hajmo jos jednom da ne cita pametan narod tvoje gluposti, idemo sa dokazima.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 dec 2025, 13:15
![]()
Ovaj klip ih bukvalno nabolje opisuje, tu veliku vecinu navijaca FKS. Fascinantno koliko se trude da sami sebi autogol zabiju, nevjerovatno. Koliko sam ih ovakvih kroz zivot upoznao u Sarajevu, ne mozes se s njima raspravljati cija je carsijaOvakvi slicni su forsirali iste te parole.
Kod nas je to prirodno, nije isforsirano. Kod vas je sve na silu, lazi, mitovi i vjecito kopanje samih sebe![]()

Ako treba pomoc, javi sve cemo ti na tanane fino objasniti, zDavo bio.
4:0 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Igraci zeleznicara su odbili da vrate salove navijacima
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ubio se za master chefa i nekog coolinarskog soua. Katastrofalan, zeljan paznje i vecinom prica gluposti.
on i ploco su tu negdje.. gdje ces plocu radio amatera izostaviti, jel zato sto je vas? ahaha
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, JavierBosnia, napapijri1987 i 63 gosta.