Petev inace jedini trener u rasponu od 2006 do 2024 koji je uspio izgubiti titulu sa dinamom .zeljodogroba je napisao/la: ↑08 dec 2025, 11:00Nema nikakve logike sada nekog dovoditi, ili dovode vec u dogovoru sa Saninom? Ako opet propadne investitor, jadna nam majka. Nadam se javnom glasanju pa da vidimo ko je prijatelj, a ko neprijatelj kluba.
Sto se tice trenera, Savo, Stojanovic se cine kao ok opcije za nase uslove, mada su se obojica jedino nesto duze zadrzali u Zvezdi/Partizanu, ostalo sve kratke epizode. Mislim da je Petev najbolji trener koji je trenutni slobodan a da zna nas jezik itd. Ako ce ces Sanin da placa, nek odrijesi kesu u startu i dovede trenercinu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Al najjaci ovi insajderi fol barata Informacijama pa kao on zna da nece XY trener biti

Nekim ličnim mini bojkotom bio sam ubijeđen da me nema na Grbavici protiv Radnika i Sloge. Kako smo se riješili ovog stručnjaka meni od jutros raspoloženje kao da smo pobijedili pitare. Ima tu još puno kukolja za riješiti (spominje se neki Salčin) ali sada moramo iznaći snagu i podržati na Grbavici ovaj raštimani orkestar da pokuša bodovno spasiti šta se spasiti da. Nama su bodovi mnogo više potrebni radi neke sigurne luke, nego radi razmišljanja izlaska u Europu kroz prvenstvo. Nemamo kvalitet da to osiguramo u nastavku prvenstva kroz ligu jer mislim da ovaj put poslije ispadanja Borca četvrto mjesto neće voditi u Europu. Opet nam se dijelom otvorila opcija da to uradimo kroz kup pa tu pokušati baciti fokus. Al do tada moramo pogurati ove naše beskičmenjake da ostvare dobre rezultate protiv Radnika i Sloge.
Nakon 7 primljenih golova u zadnje dvije utakmice Karamarko i Sedorf moraju na klupu a u igru Osmanović i Šukilović i na hajp odigrati preostale utakmice. Morao bi i Vedo na klupu al teško da će to uraditi onaj koji nas bude vodio do kraja polusezone. Cvetanoskom kapitenska traka.
PS. Još da se riješiti ovih hulahopkinih nikova.
Nakon 7 primljenih golova u zadnje dvije utakmice Karamarko i Sedorf moraju na klupu a u igru Osmanović i Šukilović i na hajp odigrati preostale utakmice. Morao bi i Vedo na klupu al teško da će to uraditi onaj koji nas bude vodio do kraja polusezone. Cvetanoskom kapitenska traka.
PS. Još da se riješiti ovih hulahopkinih nikova.
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Nafatat će ona njega opet da gostuje, samo sada sa referencom "Bivši trener" da nam drži predavanja i soli pamet o radu sa mladim igračima i davanju prilike istim. A u praksi potpuno druga priča što smo imali priliku vidjeti.
Ali koji jadnik od covjeka moras biti da na **** forumu napravis nekoliko profila i da pricas jednu te istu pricu sa vise njih
Kako ti se vise da bijednice lafo napravio profil prije 15ak dana i ono sve zna i koga treba targetirati
Al oda te bindo uvijek mrznja prema manijacima
-
zeljodogroba
- Kontakt:
I to je tacnoPact1921 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 11:39Petev inace jedini trener u rasponu od 2006 do 2024 koji je uspio izgubiti titulu sa dinamom .zeljodogroba je napisao/la: ↑08 dec 2025, 11:00Nema nikakve logike sada nekog dovoditi, ili dovode vec u dogovoru sa Saninom? Ako opet propadne investitor, jadna nam majka. Nadam se javnom glasanju pa da vidimo ko je prijatelj, a ko neprijatelj kluba.
Sto se tice trenera, Savo, Stojanovic se cine kao ok opcije za nase uslove, mada su se obojica jedino nesto duze zadrzali u Zvezdi/Partizanu, ostalo sve kratke epizode. Mislim da je Petev najbolji trener koji je trenutni slobodan a da zna nas jezik itd. Ako ce ces Sanin da placa, nek odrijesi kesu u startu i dovede trenercinu.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Savo, Bazdarevic, sve je to isto
Savo ili Vlado vicemo
Ako ne udje SM, onda od realnih opcija, jedino bih izdvojio Deana Klafurica, ja se ne sjecam jesmo li ikad pobijedili ekipu koju je on vodio, covjek nas je uzeo zadnjih 7-8 utakmica..
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ako vec investitor treba da udje u klub onda ne trebaju ove sline iz uprave da dovode nikoga, nek Dervisi odradi ove 2 utakmice koga boli **** ionako su sjebali sve.
Ako je investitor patka nek skupe pare za Klafurica, a ako ne mogu da skupe nek **** od kluba vise u tri picke materine.
Ovo je jedina uprava koja je prezivjela poraz od 5-0 u Mostaru i 4-0 na derbiju,
HVALA VAM NA SVEMU STO RADITE ZA NAS KLUB ETO DA NIJE VAS GDJE BI MI BILI
Ako je investitor patka nek skupe pare za Klafurica, a ako ne mogu da skupe nek **** od kluba vise u tri picke materine.
Ovo je jedina uprava koja je prezivjela poraz od 5-0 u Mostaru i 4-0 na derbiju,
HVALA VAM NA SVEMU STO RADITE ZA NAS KLUB ETO DA NIJE VAS GDJE BI MI BILI
Curva Sud
- StrikeWarzone
- Kontakt:
E cuj Klafurica....
Lik je toliki papak i ljiga a od fudbalskih referenci ima to što pobijedi Željezničar.
Lik je toliki papak i ljiga a od fudbalskih referenci ima to što pobijedi Željezničar.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
Jedandevetdvadva
- Kontakt:
Najbolje da ova dva kola vodi neko od pomocnika ko ima licencu, a od zimske pauze da se dovede pravi trener…
- WeekendOffender
- Kontakt:
Koga bi ti?StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:49E cuj Klafurica....
Curva Sud
Sigurno bolja opcija od Milosevica, Stanojevica, Jagodica i ostalih imena koja se spominju.StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:49E cuj Klafurica....
PS. Tesko da moze biti veci papak od Adzema
-
traktori46
- Kontakt:
Njega ni pod razno, kad se sjetim zadnje utakmice u Sirokom i njegove izjave zgadi mi se život e cuj bili smo bolji od ZeljeWeekendOffender je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:55Koga bi ti?StrikeWarzone je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:49E cuj Klafurica....
Mozda Tuna volonter ima licencu da proba dva kola. Pomocnik nek bude Sijercic I neko iz skupstine najbolja opcija.Jedandevetdvadva je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:51Najbolje da ova dva kola vodi neko od pomocnika ko ima licencu, a od zimske pauze da se dovede pravi trener…
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Ako ima keša daj Krznara ili Bišćana
Trenutno korisnika/ca: bvsic, JavierBosnia, lakilone i 64 gosta.