Mada kad joj vidis paparazzo slike sa plaze pomislis da se ne bi nesto isticala ni na Termama na Ilidzi
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Prejaka, nema sta
Mada kad joj vidis paparazzo slike sa plaze pomislis da se ne bi nesto isticala ni na Termama na Ilidzi
Don't believe the hype.
Život bi joj sigurno izgledao potpuno drugačije da nema dvije zlatne lopteakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:01Prejaka, nema sta![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sydney je svjetsko čudo, fenomen je. Tek joj 28god a toliko toga je postigla dosada u karijeri
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Tako je. Podsjetite na pdf Ljepotice 
Cuvati od zaborava.
Cuvati od zaborava.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ja sam dao sve od sebe da se ta tema ozivi. Cak sam je dva puta naknadno otvarao, ali uzalud...morao sam se povuci, jer su mi zaprijetili banovanjem ako jos jednom to ponovim.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Da su pametni i hrabri i da nadju nacin i kulturno bojkotuju ovaj mec. Islamskim drzava daju Pride Match. Sjednes na teren 90 minuta i popisas se po njima kulturno,a bez mogucnosti kazne i uzmes po bod.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Ma isle bi tu kazne ogromne, suspenzije saveza itd. Al bi se mogao odigrat neki prijateljski mec kao Austrija i Zapadna Njemacka u Gijonu 1982., tu ne bi imali sta prigovorit. Ono, cuvamo se za nastavak prvenstva.Mocvara1991 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 10:12Da su pametni i hrabri i da nadju nacin i kulturno bojkotuju ovaj mec. Islamskim drzava daju Pride Match. Sjednes na teren 90 minuta i popisas se po njima kulturno,a bez mogucnosti kazne i uzmes po bod.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
A i koji qrac daju njima organizaciju svjetskog ? Daj nam kvalitetnog fudbala kao na prošlom svjetskom, pusti se Pede.ra, showa i sličnog gluposti koji nemaju veze sa fudbalom.
Zemlja koja fudbal/nogomet zove soccer, nema sta traziti u organizaciji. Ali eto, odavno je ovo politicka prcija od FIFE.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- napoleon72
- Kontakt:
Ma organizovali su oni legendarno SP 1994., bila vrhunska organizacija, al u taj vakat. A sad uz ovaj woke koji se namece na svakom koraku, bice veci cirkus i promocija pede.rluka nego OI u Parizu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Ma brate izbacuju mi te ankete po tik toku gdje ljudi u nekim firmama govore da je Taylor popularnija.
Moze biti su roditelji od tako ti curica. Isto sto je sad ovo za manju djecu demon hunteri iz koreje. Kad se nadjemo sa prijateljima djeca samo sljusaju golden pjesmu. Ili paw patrol igracke.
A ovako za odrasle muskarce, znaju oni za messija al je njima npr lebron ili mahomes popularniji.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.