Kako smo ovog divnog ponedjeljka?
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bordo jutro bordo nacijo.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Dobro jutro, jel uspjela akcija vracanja šalEva u Bosmalu?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ljudi od puta se ne prestaju brukati i pomjerati granice svojih navijačkih sramota. Sinoć napali neku grupicu ako se tako može nazvati iz Viteza na futsalu i odradili im zastavicu iz fan shopa. Ljudi odbranili glavnu krpu još ih isprozivaše

- LondonBlues
- Kontakt:
Zato su vama sve krpe izgorile 
Nego zapali koju baklju na musali izvukli ste x proslavite kako je Ibro skoro pa kroz suze reko: Mislio sam da ovo nikad necu dozivjeti
Nego zapali koju baklju na musali izvukli ste x proslavite kako je Ibro skoro pa kroz suze reko: Mislio sam da ovo nikad necu dozivjeti
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tako smo poniženi sa hrabrosti sa kojom se do toga došlo
Odlicno, sa vrha je divan pogledErosViverosViv je napisao/la: ↑08 dec 2025, 07:06Bordo jutro bordo nacijo.
Kako smo ovog divnog ponedjeljka?![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- LondonBlues
- Kontakt:
Pa i trebate biti korner zastavice vam nisu ostaviliThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:17Tako smo poniženi sa hrabrosti sa kojom se do toga došlo![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nema to vrijednost nikakvu kada se na taj način dođe. Zato je Red Army sa stilom ugasio Ljude od puta. Evo izgleda počeli su vraćati poštovanje kroz akcijanjeLondonBlues je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:29Pa i trebate biti korner zastavice vam nisu ostaviliThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:17Tako smo poniženi sa hrabrosti sa kojom se do toga došlo![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Komšije, hvala što smo konačno izašli iz minusa u gol razlici
Jes, da ste vi morali u minus, al otpustili smo vam Adžema, tako da...
Koševo Zapad
- LondonBlues
- Kontakt:
Pa nema tebi vrijednost kad nekako moras opravdat sve do jedne krpice u povijesti napravljene hahahahahahaThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:34Nema to vrijednost nikakvu kada se na taj način dođe. Zato je Red Army sa stilom ugasio Ljude od puta. Evo izgleda počeli su vraćati poštovanje kroz akcijanjeLondonBlues je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:29Pa i trebate biti korner zastavice vam nisu ostaviliThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:17
Tako smo poniženi sa hrabrosti sa kojom se do toga došlo![]()
![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Šta ću opravdat budalo nije mi dijete dva dana falilo u školiLondonBlues je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:40
Pa nema tebi vrijednost kad nekako moras opravdat sve do jedne krpice u povijesti napravljene hahahahahaha
E što se sramote napali ljude koji nemaju veze sa ultras svijetom, ljudi se okupe porodično navijaju za svoj klub, uživaju, niti koga provociraju... doduše oni više ni ne postoje ko navijačka skupina, da se ne zaboravi i taj podatakThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:08Ljudi od puta se ne prestaju brukati i pomjerati granice svojih navijačkih sramota. Sinoć napali neku grupicu ako se tako može nazvati iz Viteza na futsalu i odradili im zastavicu iz fan shopa. Ljudi odbranili glavnu krpu još ih isprozivaše![]()
![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Hvala, hvala.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:36Komšije, hvala što smo konačno izašli iz minusa u gol razlici![]()
Bitno je komšiji ovako pomoći ko mi vama s Husrefom.
A minus, ma ide zima svakako, al poslije zime - plavo proljeće.
Pošteno, pa kako bude.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 dec 2025, 07:06Bordo jutro bordo nacijo.
Kako smo ovog divnog ponedjeljka?![]()

- LondonBlues
- Kontakt:
Opravdat bruku da vam je zapaljena svaka krpa.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:43Šta ću opravdat budalo nije mi dijete dva dana falilo u školiLondonBlues je napisao/la: ↑08 dec 2025, 08:40
Pa nema tebi vrijednost kad nekako moras opravdat sve do jedne krpice u povijesti napravljene hahahahahaha![]()
De ba NoDi buraz, sta glumis vise...NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:38Nakon 6,7,8 godina nemara, nerada i zapustenosti tesko je to sve odmah vraititi
Starovlah je uveo red i vidi se neki napredak pioniri su drugi, kadeti treci, a juniore ocekujem tek naredne godine da prograju, a evo pobjedili su zadnje tri utakmice sa 14:0 gol razlikom
Tek za jedno godinu, dvije nesto ce biti bolje, a mirvic mi mogao i kamp napraviti
Imamo sad nekih finih igraca koje treba izgurati poput Gojaka, Dragovica, Korore, Ibraheema, Freemana, Omerbasica, Mujkica…
Treba vremena samo nek udje ivestitor i vec smo napravili korak
Jesam ti fino ponudio da dodjes na nasu temi i da pises , a da te niko ne vrijedja, ne psuje, ne omalovazava...
Zauzvrat, saljem tamo @Dusku, bez ikakve doplate...
Ja zaista ne mogu vise gledati sta ti oni plavi tamo rade jer ti to nisi zasluzio, pogotovu ovo sto si sve napisao potpuno si u pravu za svaku napisanu rijec, da vam je "Akademija" na korak da postane najbolja, da preuzimate inicijativu, da Adzem nista nije kriv...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 08 dec 2025, 08:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
nazalost uprave i sarajeva i zelje su u gorim odnosima nego sa upravama borca,zrinjskog i sl. Zato nam i jeste ovako u fudbalu u Sarajevu. Jedni drugima trebamo preci biti pogotovo oko navijaca i sl. Zato nam i na ulici svake sedmice bude neki fajt. Umjesto pruziti ruku , cestitati i nastaviti dalje. Bez ikakvih provokacija i slluckystrike je napisao/la: ↑08 dec 2025, 01:08gegenpress je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:05Čestitke, potpuno, potpunooo zasluženo, dobro smo prošli.kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:45Čestitke navijačima i simpatizerima FKS na izuzetnoj utakmici i zasluženoj uvjerljivoj pobjedi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], benko21, Morgen19, zastitaIdentiteta i 68 gostiju.

.png)