FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bgm Bralic se malo spominje, covjek danas Maldini bio znaci. BEZ GRESKE odigrana utakmica
Began Mujkic i Cimirot zakazali skroz, puno vise ocekujem od njih
Reno mi mlitavo opet ali dao je kad je najvise trebalo, elham dosta.
Rile mangupski, kao da je nase dijete
Elezi i Guli zujalice.
Ignjatkov solidan, samo ranije rjesavanje lopte, i bice mali top.
Elezi i Guli zujalice.
Derbi definitivno rijesio Guli. Kad NIJE sebican, kad RAZMISLJA za dobrobit cijele ekipe a ne SEBE kao pojedinca onda se i ostali razigraju i GOLOVI moraju doci.
Ovako treba nastaviti, spustiti se na zemlju. Lijepi je veceras biti pitar, al vec od sutra operacija Zrinjski.
PS Ademe dragi, sto bolan ovu nejac ovako ****. A de nisi trebao

Ovako treba nastaviti, spustiti se na zemlju. Lijepi je veceras biti pitar, al vec od sutra operacija Zrinjski.
PS Ademe dragi, sto bolan ovu nejac ovako ****. A de nisi trebao
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bralic je posljednjih 5/6 utakmica najbolji defanzivni igrac.bvsic je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:03Bgm Bralic se malo spominje, covjek danas Maldini bio znaci. BEZ GRESKE odigrana utakmica
Elezi i Guli zujalice.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Renan cista situacija da proigra Gulija koji bi bio u 100 posto sansi, lik bukvalno sam i daje pas direktno u noge protivniku, Cimirot takodje,dao pas u noge liku u cistoj situaciji. Samo se nadam da vise niko nece prizivati povratnike.bvsic je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:03Bgm Bralic se malo spominje, covjek danas Maldini bio znaci. BEZ GRESKE odigrana utakmica
Elezi i Guli zujalice.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nemojte zezat, Cimi je danas odličan bio. Osim one jedne greške kad je na oko 30m izgubio loptu bio je jako dobar. Spuštao se po loptu, razigravao, mijenjao stranu, diktirao tempo, bio je poprilično siguran.
Što se tiče Renana, dobra partija. Ne baš onako kako zna, ali u odnosu na ono što smo gledali od njega zadnjih mjeseci, danas je puno bolje. Baš se trudio, trčao, spuštao lopte, dobio je masu zračnih duela.
Da imam bilo kakvu mogućnost ja bih ga forsirao i trpio sve dok ne postigne optimalnu formu u kakvoj je bio na početku njegovog angažmana kod nas. Kad je malo u formi, jedan je od najboljih napadača lige. Ima kuveta u njemu samo ga treba forsirat i dati mu kontinuitet igara. Nadam se da će ga malo i ovo od danas dignuti aBd.
Dobra partija, momci top odigrali ali nema qrčenja, ostat priseban i pokušat donijet bodove iz Mostara, nije nešto ovaj Zrinjski.
SMRT NAKARADNOJ PLAVOJ IZDRKOTINI ZVANOJ zeljeznicar !!!
Što se tiče Renana, dobra partija. Ne baš onako kako zna, ali u odnosu na ono što smo gledali od njega zadnjih mjeseci, danas je puno bolje. Baš se trudio, trčao, spuštao lopte, dobio je masu zračnih duela.
Da imam bilo kakvu mogućnost ja bih ga forsirao i trpio sve dok ne postigne optimalnu formu u kakvoj je bio na početku njegovog angažmana kod nas. Kad je malo u formi, jedan je od najboljih napadača lige. Ima kuveta u njemu samo ga treba forsirat i dati mu kontinuitet igara. Nadam se da će ga malo i ovo od danas dignuti aBd.
Dobra partija, momci top odigrali ali nema qrčenja, ostat priseban i pokušat donijet bodove iz Mostara, nije nešto ovaj Zrinjski.
SMRT NAKARADNOJ PLAVOJ IZDRKOTINI ZVANOJ zeljeznicar !!!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bralic bolesno dobro igra zadnje 3-4 utakmice,Rile je babo za ovu ligu.Kad ovoj dvojici dodas spremnog Gojkovica to je jako dobro.
Guli 4 asistencije prakticno

Guli 4 asistencije prakticno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
E cuj Bokija 13, ja od muke ne mogu pisat.JuricaSpindl je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:09Napoleona smatrati "pljuvacem" ili nekoga ko od muke ne moze da pise kada Sarajevo pobjedi je, realno, van pameti...boki86 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:14Nisam vidio da napoleon sta napisa, vjerovatno ne moze od mukeKockoglavi je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:41Jel moguce da ima "navijaca" da i poslije karanja plave kurave imaju obraza nesto pisati negativno, podjebavati nesto. ****![]()
Ali dobro, forum je svako ima pravo na svoje misljenje
Najbolje svijet gledat ispod ruzicastih naocala ko Boki 13. Btw, ovaj derbi je jasan dokaz kako postovi s foruma unose nemir u ekipu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dodao bih još i trenera Cvitanovića, frajer u 80 minuti se okreće prema tribini i navija, diže publiku. Kakav kraljbvsic je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:03Bgm Bralic se malo spominje, covjek danas Maldini bio znaci. BEZ GRESKE odigrana utakmica
Elezi i Guli zujalice.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Lijep osjećaj, prelijep dan. Svaka čast svima, treba ovo proslaviti i uživati.
Da je sve bajno i krasno, daleko od toga. Igra je malo bolja bila zbog hajca i derbija, te na kraju dobra završnica. Dosta smo spori, traljavi u osnovim segmentima, puno grešaka, nekako se slabo i krećemo. Na kraju, hvala Bogu pa je pročepilo, imali smo i tri zicera.
Nastavljaju da me nerviraju te neke stvari kao što je pretjerano peglanje lopte, slabo kretanje, bezmudnost prilikom nekih situacija gdje treba krenuti naprijed brzo ili ići na dribling. U prvom dijelu smo imali toliko prostora po stranama, da bi neko dobro krilo sa mudima radilo čuda. Ignatkov previše carini loptu, gubi se sa njim dosta na kreaciji. Cimirot mi nije niša posebno. Đorđević treba dobiti više sansi. Renan jeste zabio gol, ali meni je on i dalje loš. Nije stvar u golovima, čovjek jednostavno ne može tačan pas da uputi, uz to ima neke nerezonske odluke. Žao mi je što je propao jedan onakav igrač i killer.
Ne znam što ste napali momka jer je rekao da nam igra ima dosta manjkavosti. Narednu ako budemo loši i ako zijanimo yebaćete majke svima opet. Rijetko ko ima svoje mišljenje ustaljeno. Prije sedam su picke raspale, Renan debil šlagirane, a danas je Luis Diaz.
Da je sve bajno i krasno, daleko od toga. Igra je malo bolja bila zbog hajca i derbija, te na kraju dobra završnica. Dosta smo spori, traljavi u osnovim segmentima, puno grešaka, nekako se slabo i krećemo. Na kraju, hvala Bogu pa je pročepilo, imali smo i tri zicera.
Nastavljaju da me nerviraju te neke stvari kao što je pretjerano peglanje lopte, slabo kretanje, bezmudnost prilikom nekih situacija gdje treba krenuti naprijed brzo ili ići na dribling. U prvom dijelu smo imali toliko prostora po stranama, da bi neko dobro krilo sa mudima radilo čuda. Ignatkov previše carini loptu, gubi se sa njim dosta na kreaciji. Cimirot mi nije niša posebno. Đorđević treba dobiti više sansi. Renan jeste zabio gol, ali meni je on i dalje loš. Nije stvar u golovima, čovjek jednostavno ne može tačan pas da uputi, uz to ima neke nerezonske odluke. Žao mi je što je propao jedan onakav igrač i killer.
Ne znam što ste napali momka jer je rekao da nam igra ima dosta manjkavosti. Narednu ako budemo loši i ako zijanimo yebaćete majke svima opet. Rijetko ko ima svoje mišljenje ustaljeno. Prije sedam su picke raspale, Renan debil šlagirane, a danas je Luis Diaz.
Živim za dan kada će raspali Renan otići iz kluba. Maminjo dovedi nam kakvu bombu u napadu preko zime 
- luckystrike
- Kontakt:
Zamalo
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Čestitke svima u klubu. Čak i debelom gmazu
Protiv svinja sve isto osim ignjatovica ubacit DJORDJEVICA
RENANU ZELIM DA ZABIJE 3 gola laznjacima i posle utakmice ostavit ga u mostaru..i go koji je dao je bio na srecu njegov prvi sut koji je Gulash spasio isao je oko 9 metara pored gola. Njega je sjebo penisranda i povratka nema.
RENAN-OUT
ROCKOV-out golman koji je sa svoim ne kvalitetom nadmasio bandovica i Alaima najgora dva golmana u histori . Koje njega skautire i na njemu uzo pare treba covjeku statu stavit pored vjecne vatre.
Najvjerovatnije da cemo prodat GULISU, na njegovo mjesto dovest igraca
DOVEST SPICA TIPA LEON BENKO ILI kao sto je ahmet bio
E sad ako neko od DJORDJEVIC JOVIC TURDA MAMAS PASKALEVA NISU ZADOVOLJNI MINUTAZOM 1 maksimalno 2 icu bi od njih pustio
Kako Adem pokazuje seksualne poteze koda ga stavlja sa guza
Bravo kralju
Gulas danas 4 asistencije, nedamu se neodraslom dat go pa ga ****
RENANU ZELIM DA ZABIJE 3 gola laznjacima i posle utakmice ostavit ga u mostaru..i go koji je dao je bio na srecu njegov prvi sut koji je Gulash spasio isao je oko 9 metara pored gola. Njega je sjebo penisranda i povratka nema.
RENAN-OUT
ROCKOV-out golman koji je sa svoim ne kvalitetom nadmasio bandovica i Alaima najgora dva golmana u histori . Koje njega skautire i na njemu uzo pare treba covjeku statu stavit pored vjecne vatre.
Najvjerovatnije da cemo prodat GULISU, na njegovo mjesto dovest igraca
DOVEST SPICA TIPA LEON BENKO ILI kao sto je ahmet bio
E sad ako neko od DJORDJEVIC JOVIC TURDA MAMAS PASKALEVA NISU ZADOVOLJNI MINUTAZOM 1 maksimalno 2 icu bi od njih pustio
Kako Adem pokazuje seksualne poteze koda ga stavlja sa guza
Bravo kralju
Gulas danas 4 asistencije, nedamu se neodraslom dat go pa ga ****
Posto nemogu da spavam, evo ponovo sam bez tona pregleda utakmicu i mogu reci da NISAM zadovoljan kako MARIO CVITANOVIC RADI SVOJ POSAO.. Naravno da ima dosta stvari koje su dobre al sve kad se sabere i oduzme zamene nije zadovoljio da ostane trener posle zrinjskog, osim bas da ih dole razbijemo 3-4 razlike usta sumnjam (sad bi minimalnu pobjedu od 0-1 podpisao)
Da objasnim sta sam primjetio i zasto sam da se trazi novi trener (nadam se da je vec dogovoren)
Veoma mali broj golova smo dali odkad je tu a oko 80% golova koje smo i dali su iz prekida (korneri penali slobodni udarci itd itd itd) dali smo radniku keremeh iz igre cinimi se 1 posusju, jedan zelji mozda rudaru keremeh da je dao iz igre, sve su to stndard situacije. Drugi najveci problem jeste to da smo IMALI SKORO U SVAKOJ UTAKMICU POSJED LOPTE 55/56% u nasoj korist a od tih 55% samo mozda 7-8 % u zadnjoj treci na 25 m, nas posjed je 90% slucajeva od 25 metara naseg gola do neki 40 m protivnickog gola u 30-35 metara prostora skoro nijedan pas nije poslat izmedju linija da je igrac usao 1 na 1 sa golmanom, jedino ono danas kad je Renan dao go ako mozemo i zvat ono je go za skrivenu kameru kao i asistencija.
VEOMA VEOMA MALO SANSI STVARAMO I DANAS SANSU kad je elezi pucao glavo pa ignjatov dodao sa 6 metara mufticu to je bio slobodan udarac sa strane koji je adem izveo fenomenalno.
Ili onaj sut sto je Guli sam sebi stvorio sansu jer je izbacio odinaku pa jos 3 igraca i sut i neuhranjeni odbrani.
Naravno odbrana je mnogo bolja pogodio je sa ignjatovom sa madrozo. Odbrana je svela greske sa 3 katastrofalne po utakmici iz koje bi primali minimum po jedan go na jednu gresku koja nije toliko katadtrofalna recimo onaj Bralicev zamalo auto go u mostaru ili danas bralicev i banicev nesporazum.
Vidi se da radi i da mu je atmosvera najbitni segment posle odbrane, ali po meni Atmosvera jeste bolja nego kad je doso ali PO MENI NEDOVOLJNO DOBRA, pogledajte kad damo go niko ne trci i onda jedan igrac RISTOVSKI NAJCESCE pocne da mase klupi da potrci po meni je to plasticno i fejk nevidi se iskrenost… ATMOSVERA JESTE BOLJA ali po meni NEDOVOLJNO DOBRA.
E sad ako se svi slazemo da nebi trebali mjenjat roster vise od 2-3 igraca, ja stvarno nevidim koja 3 igraca otjerat ili 4 i dovest tri na koje pozicije da bi mi mogli imat igru sa kojom bi mogli osvoit u 17 utakmica na proljece 40 bodova, a treba nam 40 bodova minimum da bi mi mogli u sezoni 26/27 reci ok dobro smo uigrani promjenit jos2-3 igraca i napast titulu. JA TO NEVIDIM DA MARO CVITANOVIC MOZE. Na osnovu ovih 9 utakmica sa igracima koje imao, i igrom koju prikazuje meni to neumijeva nadu..
On je meni nivo ROZMANA BEZKONACNO DODAVANJE STOPERA GO IZ PREKIDA I TO JE TO. Nemoguce je da das 3 gola u 9 utakmica iz napada kontre polu kontre.
Da objasnim sta sam primjetio i zasto sam da se trazi novi trener (nadam se da je vec dogovoren)
Veoma mali broj golova smo dali odkad je tu a oko 80% golova koje smo i dali su iz prekida (korneri penali slobodni udarci itd itd itd) dali smo radniku keremeh iz igre cinimi se 1 posusju, jedan zelji mozda rudaru keremeh da je dao iz igre, sve su to stndard situacije. Drugi najveci problem jeste to da smo IMALI SKORO U SVAKOJ UTAKMICU POSJED LOPTE 55/56% u nasoj korist a od tih 55% samo mozda 7-8 % u zadnjoj treci na 25 m, nas posjed je 90% slucajeva od 25 metara naseg gola do neki 40 m protivnickog gola u 30-35 metara prostora skoro nijedan pas nije poslat izmedju linija da je igrac usao 1 na 1 sa golmanom, jedino ono danas kad je Renan dao go ako mozemo i zvat ono je go za skrivenu kameru kao i asistencija.
VEOMA VEOMA MALO SANSI STVARAMO I DANAS SANSU kad je elezi pucao glavo pa ignjatov dodao sa 6 metara mufticu to je bio slobodan udarac sa strane koji je adem izveo fenomenalno.
Ili onaj sut sto je Guli sam sebi stvorio sansu jer je izbacio odinaku pa jos 3 igraca i sut i neuhranjeni odbrani.
Naravno odbrana je mnogo bolja pogodio je sa ignjatovom sa madrozo. Odbrana je svela greske sa 3 katastrofalne po utakmici iz koje bi primali minimum po jedan go na jednu gresku koja nije toliko katadtrofalna recimo onaj Bralicev zamalo auto go u mostaru ili danas bralicev i banicev nesporazum.
Vidi se da radi i da mu je atmosvera najbitni segment posle odbrane, ali po meni Atmosvera jeste bolja nego kad je doso ali PO MENI NEDOVOLJNO DOBRA, pogledajte kad damo go niko ne trci i onda jedan igrac RISTOVSKI NAJCESCE pocne da mase klupi da potrci po meni je to plasticno i fejk nevidi se iskrenost… ATMOSVERA JESTE BOLJA ali po meni NEDOVOLJNO DOBRA.
E sad ako se svi slazemo da nebi trebali mjenjat roster vise od 2-3 igraca, ja stvarno nevidim koja 3 igraca otjerat ili 4 i dovest tri na koje pozicije da bi mi mogli imat igru sa kojom bi mogli osvoit u 17 utakmica na proljece 40 bodova, a treba nam 40 bodova minimum da bi mi mogli u sezoni 26/27 reci ok dobro smo uigrani promjenit jos2-3 igraca i napast titulu. JA TO NEVIDIM DA MARO CVITANOVIC MOZE. Na osnovu ovih 9 utakmica sa igracima koje imao, i igrom koju prikazuje meni to neumijeva nadu..
On je meni nivo ROZMANA BEZKONACNO DODAVANJE STOPERA GO IZ PREKIDA I TO JE TO. Nemoguce je da das 3 gola u 9 utakmica iz napada kontre polu kontre.
Takav je Mario trener. Između ofanzive i defanzive mora biti balans. Ako budemo imali posjed na zadnjoj trećini terena i odbrana stajala malo visočije eto prostora za protivnike i eto opet primanja golova. Trenutno možemo konstatovati da je utegao odbranu. Nije bas jednostavno transformisati igrače da napadaju i da se brane. Zekić je to fino objasnio u onom podcastu. Uglavnom kupio je sad sebi mir narednih 3 mjeseca. A kad prođe pripreme i vidimo na šta ekipa liči na proljeće dat ćemo mu "zaključnu" ocjenu.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 05:47Posto nemogu da spavam, evo ponovo sam bez tona pregleda utakmicu i mogu reci da NISAM zadovoljan kako MARIO CVITANOVIC RADI SVOJ POSAO.. Naravno da ima dosta stvari koje su dobre al sve kad se sabere i oduzme zamene nije zadovoljio da ostane trener posle zrinjskog, osim bas da ih dole razbijemo 3-4 razlike usta sumnjam (sad bi minimalnu pobjedu od 0-1 podpisao)
Mi nikada odustati necemo...
Ma sta ce Bralic, doveo Zekic svog hrvata, kad se sjetim komentara idiota.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:38Bralic bolesno dobro igra zadnje 3-4 utakmice,Rile je babo za ovu ligu.Kad ovoj dvojici dodas spremnog Gojkovica to je jako dobro.
Guli 4 asistencije prakticno![]()
![]()
![]()
Banic
Ristovski Gojkovic Bralic/Maroodza
Amar Cimi Ljajic Elezi Nermin
Guliashvili - X
Ovaj prelazni rok:
1. Pokušati se osloboditi bar neke od plata: Jovića, Đorđevića, Julardzije, Butića, Renana, Paskaleva, Turde.
2. Dovesti zvijer u napadu.
Ristovski Gojkovic Bralic/Maroodza
Amar Cimi Ljajic Elezi Nermin
Guliashvili - X
Ovaj prelazni rok:
1. Pokušati se osloboditi bar neke od plata: Jovića, Đorđevića, Julardzije, Butića, Renana, Paskaleva, Turde.
2. Dovesti zvijer u napadu.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Usli smo u + sa gol razlikom 
Sto nas je krenulo.
Jedna pozitivna stvar, u moru losih ove sezone. Ako bi i zrinjski dobili, to mjenja dosta toga za proljece.
Fokus mora biti osvajamje kupa, i nista drugo.
Sto nas je krenulo.
Jedna pozitivna stvar, u moru losih ove sezone. Ako bi i zrinjski dobili, to mjenja dosta toga za proljece.
Fokus mora biti osvajamje kupa, i nista drugo.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
E čuj nakon jedne sezone davati ocjenu o radu trenera i to trenera koji je uletio kao vatrogasac. Zategao je odbranu i to je velika stvar. Mene što se tiče hajde da svaku dobijamo 0-1 ili 2-1, ali da ne prosipamo bodove ili sad umišljamo da smo City, Real ili Arsenal. Realnosti nije na odmet svima nama, možda meni prvom.10.Skoro je napisao/la: ↑08 dec 2025, 06:39Takav je Mario trener. Između ofanzive i defanzive mora biti balans. Ako budemo imali posjed na zadnjoj trećini terena i odbrana stajala malo visočije eto prostora za protivnike i eto opet primanja golova. Trenutno možemo konstatovati da je utegao odbranu. Nije bas jednostavno transformisati igrače da napadaju i da se brane. Zekić je to fino objasnio u onom podcastu. Uglavnom kupio je sad sebi mir narednih 3 mjeseca. A kad prođe pripreme i vidimo na šta ekipa liči na proljeće dat ćemo mu "zaključnu" ocjenu.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 05:47Posto nemogu da spavam, evo ponovo sam bez tona pregleda utakmicu i mogu reci da NISAM zadovoljan kako MARIO CVITANOVIC RADI SVOJ POSAO.. Naravno da ima dosta stvari koje su dobre al sve kad se sabere i oduzme zamene nije zadovoljio da ostane trener posle zrinjskog, osim bas da ih dole razbijemo 3-4 razlike usta sumnjam (sad bi minimalnu pobjedu od 0-1 podpisao)
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, nedimmmm1337, ŠTA_JE i 35 gostiju.

.png)