Premijer liga BiH - aktuelno
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne sumnjam da je Mirvin burazer posebno zagrijan da investira u novosarajevsku rupu bez dna nakon što je čuo da su ex-sponzori namlatili igrače u garažama Bosmala 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nisam pratio drustvene mreze danas . Sto ode Adzem ,znal se ??
Vidi, ja se iskreno nadam. Ne znam koliko su ovi Mirvići općenito dobra opcija, ali vrijeme će reći.NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:29To je drugi par cipelagh0stHZ je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:25
Dobro. Kako to da niko još nije vidio taj potencijal i toliko odlučno reagovao sa sigurnošću da će profitirati ili makar nešto uraditi od kluba?![]()
To ti je isto ko onaj malac iz tvoje generacije koji je bio potencijal za fudbal, pa otkrio šišu i mahalisanje. (ala Radovac). We are not the same.
Nije tesko danas naci investitora, tesko je napraviti put za ulazak u klub pogotovo u Zelji gdje ima milion nekih ljudi
Imali smo mi dosta ljudi od diglisica, husica do jaberovi arapa koji su nazalost sputavani da se priblize klubu
Ali evo nadamo se da mirvic rijesen i da ulazi do januara
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Sarajevu nece moci niko parirati, samo da se to poslozi za dva tri mjeseca, Zeljo ne moze na hajp, poslije par losih rezultata sve se rusi i postaju svjesni stvarnosti i ako imaju najjacu posjetu.... to ce vremenom padati ako ne nadju nekoga sa finasijama.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:17Sta se vremena mjenjaju, sad ste prazan stan,sad ste Pitari koji prizivaju investitora habah to su kompleksi, od muke ste pljuvali,nadali ste se i govorite da ce biti propast kad ode Tan,Nam,Mirvic lafo Mirvica nesto ismijavate a jedini razlog tome je sto se nadate da ce otici investitor nista drugo i toga ste dobro svijesni.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 07 dec 2025, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nakon 6,7,8 godina nemara, nerada i zapustenosti tesko je to sve odmah vraititi
Starovlah je uveo red i vidi se neki napredak pioniri su drugi, kadeti treci, a juniore ocekujem tek naredne godine da prograju, a evo pobjedili su zadnje tri utakmice sa 14:0 gol razlikom
Tek za jedno godinu, dvije nesto ce biti bolje, a mirvic mi mogao i kamp napraviti
Imamo sad nekih finih igraca koje treba izgurati poput Gojaka, Dragovica, Korore, Ibraheema, Freemana, Omerbasica, Mujkica…
Treba vremena samo nek udje ivestitor i vec smo napravili korak
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2025, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- HordasOdMalena
- Kontakt:
5000 < 8500
Sportski pozdrav.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nije bilo ispod 10 hiljada na Koševu. Serem se na zvanične podatke.
Upravo za Freemana i pricam, kako ocekujes od nekog ko nije prosao kod nas na probi da bude kod vas dobar?NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:38Nakon 6,7,8 godina nemara, nerada i zapustenosti tesko je to sve odmah vraititi
Starovlah je uveo red i vidi se neki napredak pioniri su drugi, kadeti treci, a juniore ocekujem tek naredne godine da prograju, a evo pobjedili su zadnje tri utakmice sa 14:0 gol razlikom
Tek za jedno godinu, dvije nesto ce biti bolje, a mirvic mi mogao i kamp napraviti
Imamo sad nekih finih igraca koje treba izgurati poput Gojaka, Dragovica, Korore, Ibraheema, Freemana, Omerbasica, Mujkica…
Treba vremena samo nek udje ivestitor i vec smo napravili korak
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel pratimo istu ligu? Ovdje nikom nikad nece biti dozvoljeno to psim ove dvije politicke prcije taman Real Madrid da dodje, ove lakrdije zadnjih godina nisu zabiljezene u svijetu fudbala. Kad nadjes nekog na svijetu da ima slicne statistike zuti,faulovi,crveni i penali kao Borac u zadnje 4 godine ja cu prestati da gledam i pratim fudbal.Skver je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:37Sarajevu nece moci niko parirati, samo da se to poslozi za dva tri mjeseca, Zeljo ne moze na hajp, poslije par losih rezultata sve se rusi i postaju svjesni stvarnosti i ako imaju najjacu posjetu.... to ce vremenom padati ako ne nadju nekoga sa finasijama.....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:17Sta se vremena mjenjaju, sad ste prazan stan,sad ste Pitari koji prizivaju investitora habah to su kompleksi, od muke ste pljuvali,nadali ste se i govorite da ce biti propast kad ode Tan,Nam,Mirvic lafo Mirvica nesto ismijavate a jedini razlog tome je sto se nadate da ce otici investitor nista drugo i toga ste dobro svijesni.
Vi imate problema i koliko god para imate ne znate napraviti igraca
Evo i bilbija je bio kod vas i otjerali ste ga, pa je danas najbolji u historiji lige
Vidjey cemo sad kad su mamici tu mozda bude nesto vece od vas, a mozda to bude ovaj ignatov
Freeman evo tri utakmice tri gola za juniore Zelje
Dragovic (17) 7 golova i 6 asistencija u 13 utakmica i plus dvije asistencije za prvi tim protiv Slavije i Vukovara
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2025, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da,upravu si vidi se to.NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 23:54Vi imate problema i koliko god para imate ne znate napraviti igraca
Evo i bilbija je bio kod vas i otjerali ste ga, pa je danas najbolji u historiji lige
Vidjey cemo sad kad su mamici tu mozda bude nesto vece od vas, a mozda to bude ovaj ignatov
Freeman evo tri utakmice tri gola za juniore Zelje
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jel ovo docek bio igracima za 1:1 protiv Zrinje
Golemo zivotami nakon jedne nebitne utakmice za njih da se ovo desava.
Golemo zivotami nakon jedne nebitne utakmice za njih da se ovo desava.
- luckystrike
- Kontakt:
- maroonGiant
- Kontakt:
Istok polovica puna sigurno, vjerovatno malo i jace ali eto nek bude pola, kapacitet 6172, nek bude 3k
Sjever pola, nek bude da je i manje, kapacitet 4900, hajmo uzeti 2k
Zapad 15600 kapacitet, uzet cemo i manje od trecine, a siguran sam da je minimum trecina bila puna, 5k.
3+2+5=10k. Ja bih se zakleo da je minimum 10 milja bilo, i da su ovi ljudi danas na grbavici bili, bila bi dupke puna. Iznenadio sam se bas da su stavili 8500, ali hajde to je na kraju krajeva i manje bitno.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Mi njih dobili i smijenili im husrefa i ispade da smo im valjali pravo. Evo sad oni nama isto priredise. Kontam da su nam vratili uslugu.
Lakoste je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:25"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to otici ispred Bosmala i opaliti 4 samara i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?"
- luckystrike
- Kontakt:
gegenpress je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:05Čestitke, potpuno, potpunooo zasluženo, dobro smo prošli.
kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:45Čestitke navijačima i simpatizerima FKS na izuzetnoj utakmici i zasluženoj uvjerljivoj pobjedi.
Ponoc je odavno prosla a reflektorina kosevu jos upaljeni.
Reko nesto rade na stadionu, kad ono igraci zelje jos uvjek preuzimaju inicijativu
Reko nesto rade na stadionu, kad ono igraci zelje jos uvjek preuzimaju inicijativu
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, napapijri1987 i 79 gostiju.