I Jaganjac neka se vrati u Istru goni ga u pm
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pobjedom u naredne dvije utakmice bi ponovo bili u solidnoj bodovnoj situaciji, pogotovo ako pogledamo sta nas je snaslo u zadnja 2 mjeseca. Dobra stvar je i to sto nam se u kupu ponovo otvorilo, vrlo lako mozemo do polufinala, a vrlo vjerovatno ce i 4to mjesto voditi u evropu.
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Ma otjerati mu cijeli štab. Kakav Dervisi seljak, svaku utakmicu se nešta zalijeće i pravi probleme. Znači sve do jednog otjerati, Muftić je ličio na golmana dok ga je Hasagić trenirao, sada više liči na cirkusanta.
- Lokomotifa
- Kontakt:
+1
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Analizirajući naš sastav moji favoriti bi bili : Goran Tomić, Gordon Schildenfeld,Igor Duljaj i Savo Milošević
Nek je ovaj otiso pa kad bi nas ove dvije utakmice Fata vodila
Dovest Lalatovića da im **** mater
I Karamarko mi strasno ide na tuki.
Ako hoce da doda il je nesto podize pa nigdje ne zavrsi ili iz sve snage gadja igrace ko da su svi Marcelo s primanjima a oni na tri metra od njeg.
Sto se tice defanzivnog dijela, igra koliko zna i moze. Danas je cist gol spasio
Iducem treneru zabranit da stavi Cvetu desno i da cuva Peixota do 80. minute. Danas kad udje decko ko da smo druga ekipa totalno. Odmah sansa za gol. Cveta Turdu sazvako i ispljuno.
Ako hoce da doda il je nesto podize pa nigdje ne zavrsi ili iz sve snage gadja igrace ko da su svi Marcelo s primanjima a oni na tri metra od njeg.
Sto se tice defanzivnog dijela, igra koliko zna i moze. Danas je cist gol spasio
Iducem treneru zabranit da stavi Cvetu desno i da cuva Peixota do 80. minute. Danas kad udje decko ko da smo druga ekipa totalno. Odmah sansa za gol. Cveta Turdu sazvako i ispljuno.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 07 dec 2025, 22:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Hvala dragom Bogu vise. Nije trebao ni dolaziti. Još na početku sezone kad smo dobili Velež i Zrinjski rekao dam da su to naši “porazi”. Da smo tada izgubili mogli smo ga smijeniti, a raja je tražila njegov odlazak nakon Rudara, mogli smo još u augustu spasiti sezonu jer je bilo još slobodnih trenera. Ovako će ići teže, jer niko ozbiljan ne prihvata posao na sredini sezone.
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Otkako je on došao naša odbrana prima golove ko na traci. Jednk vrijeme nije ni igrao kod Denisa jer je bio loš. Sjećam se onog derbija na Grbavici kada ga je Butić raznio. Nije neka sreća ali nemamo boljeg. Treba na zimu gledati oba štopera dovesti ali kvalitetna, desnog beka, zadnjeg veznog i napadača ubicu.inzomni je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:52I Karamarko mi strasno ide na tuki.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Brkoooo
Sad ili nikad pokusati dovesti Elvira Koljica, ja vjerujem da bi momak bio ubitacan. Znamo svi da ima dobru platu i sveu Rumuniji, ali zasto ne pokusati sad kad Mirvic dode. Jos uz to je navijac Zelje
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Treba golmana trazit jer on svojim stajanjem na liniji unosi nesigurnost citavoj ekipi…on nije iskoristio svoj vrhunac i sada je u slobodnom padu.1921zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:58Otkako je on došao naša odbrana prima golove ko na traci. Jednk vrijeme nije ni igrao kod Denisa jer je bio loš. Sjećam se onog derbija na Grbavici kada ga je Butić raznio. Nije neka sreća ali nemamo boljeg. Treba na zimu gledati oba štopera dovesti ali kvalitetna, desnog beka, zadnjeg veznog i napadača ubicu.inzomni je napisao/la: ↑07 dec 2025, 22:52I Karamarko mi strasno ide na tuki.
Treba otjerati jos 5-6 igraca…Rakic, Jaganjac, Pejic, Konings, Obradova…takodjer vidjeti zasto nisu sansu dobili Gojak i Ibraheem?
Jel taj Mirvic 100% siguran da dolazi, vidim to vec upisano ovdje na forumu
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Ma kakav Brko u ovoj sada situaciji. Ako se ne bi snašao još bi ga više narod zamrzio. Nije lud da dođe sada.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Bukvalno ekipa za k.rac. par njih su prosjecni igraci ostalo nisam siguran da su profesionalci uopste.
Kome je erik igrac on veze s fudbalom nema, apsolutno. Kramarko alic i ostali da ne spominjem.
Kome je erik igrac on veze s fudbalom nema, apsolutno. Kramarko alic i ostali da ne spominjem.
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
ma Ado je sam sebe sjebo i tjt. sve je imo bolju situaciju nego treneri prije
dovodio je sebi igrače ko je htio i šta je htio (u budzetu kluba jbg) al nije bilo sportskog direktora da mora preko njega
realno sjebo je Evropu ispadanjem od Kopera al haj tek krenuli a moglo se igrat protiv njih
odigraš jako loše na početku prvenstva 2x remi na Grbavici protiv na papiru "lakši protivnika" i vec tad mu stadion skandira Adzeme odlazi
ODSTRANI iz ekipe Radovca i Krpića zbog problema u svlacionici
zatim onaj haos u Mostaru sa crvenim kartonima pa i ostavka nakon pobjede onako mangupski gdje dobija podršku uprave koja ga je i dovela log.
i onda kao počeli igrati rutinska pobjeda nad Zrinjskim
okrenemo Borac uzmemo derbi
i ponovo kriza a koristi istih 16 igrača i tjt. cilj isprofilisat sto vise mladih igraca a mi forsiramo Hamzu sa posudbe, i Rakića koji je upitnih kvaliteta za fudbal mozda vise za boks
dovodio je sebi igrače ko je htio i šta je htio (u budzetu kluba jbg) al nije bilo sportskog direktora da mora preko njega
realno sjebo je Evropu ispadanjem od Kopera al haj tek krenuli a moglo se igrat protiv njih
odigraš jako loše na početku prvenstva 2x remi na Grbavici protiv na papiru "lakši protivnika" i vec tad mu stadion skandira Adzeme odlazi
ODSTRANI iz ekipe Radovca i Krpića zbog problema u svlacionici
zatim onaj haos u Mostaru sa crvenim kartonima pa i ostavka nakon pobjede onako mangupski gdje dobija podršku uprave koja ga je i dovela log.
i onda kao počeli igrati rutinska pobjeda nad Zrinjskim
okrenemo Borac uzmemo derbi
i ponovo kriza a koristi istih 16 igrača i tjt. cilj isprofilisat sto vise mladih igraca a mi forsiramo Hamzu sa posudbe, i Rakića koji je upitnih kvaliteta za fudbal mozda vise za boks
Negdje mislim da je bolje da smo danas ovako izgubili nego da smo izvukli kakav mrljav, nezaslužen bod. Pitari previše veličaju svoju današnju igru, iskreno ništa specijalno. Al mi ovakvi nemamo šanse učiniti nešto više ni protiv Radnika iz Hadžića.
Sto je najgore pejic je pokazao neke znake zivota protiv sirokog imao je dobrih poteza al sve prije i poslije toga odron
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Ferroviere1987, Pact1921 i 40 gostiju.