Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 07 dec 2025, 22:31

Nece tebi niko govorit kako se treba igrati :tokralju:
Kakvih par pojedinaca igra u ovom klubu dobro smo ikako konkurentni..
Max Allegri

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 07 dec 2025, 22:34

Yebem ti staru Penaaaa

Dok su pali dok si sviraoo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Sissoko78
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko78 » 07 dec 2025, 22:35

Conte gine pored terena davajuci upute

To svakoj ekipi donese 10 bodova više na kraju jer trener prati igru i mjenja postavke

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 dec 2025, 22:37

Mogu o pojedincima do sutra, ali kao i obicno, trener je taj koji je prvi i glavni odgovorni, ovo je Spalleti neshvatljivo upropastio, neoprostivo, je li on ikako gledao Juventus s Allegriem, Mottom i Tudorom, zasto imamo fetis da ponavljamo sve sto su oni radili, od jbenih radilica i sikaniranje talenta na racun tih tzv radilica koji su ustvari stetocine? Zasto imamo favorite i rehabilitiramo igrače nesposobne igrati u leedsu i feneru? Zasto on gura nesto sto nije u cijeloj karijeri?

A tek sto proslavljamo razlicite panjeve kao hojlund, ranije retegui i sl, ali to je bar lahko s ovakvim vratolomijama, ljudi odusevljeno prihvataju jer ne vjeruju kako se nudimo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 dec 2025, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 07 dec 2025, 22:38

Pa do kad ćemo ovo više trpiti yebo vas led nesposobni

Ubijaš ih drugo poluvrijeme i izbaciš dva krila za dva vezna, ljudi pobjede ni krivi ni dužni

Ma mrš više
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Montoya
Kontakt:

Post Postao/la Montoya » 07 dec 2025, 22:39

Imali smo slabih igrača i glupih trenera,ali ova grupa sa ovim stručnjkom na klupi je sve nadmašila!!

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 07 dec 2025, 22:40

Mislio sam da ce me iznenaditi veceras u pozitivnom smjeru, Ali Izgleda da su se prepali prije nego sto ce Na teren.
Koji su ovo luzerski igraci.
Nema ovdje spasa
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 07 dec 2025, 22:41

sta bi od onakvog kluba

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 07 dec 2025, 22:43

Ova glupost Spaletija večeras je nenadjebiva, ne može se objasniti jednostavno.
Vaditi igrača koji jedini može razliku napraviti i bez kojeg smo gola **** je za zatvora.
Ne krivim samo njega, krivim i ove **** na terenu što su se sasrali prvih 10 minuta i očekivati od **** da se vade iz govana je malo previše.

Kambijazo i Mekeni na klupu pod hitno narednih 5 kola da se dohavizaju najgori na terenu ubjedljivo, ravan im niko nije bio osim Kabala

Spremiti se za Pafos lagano to nam je ravan protivnik u ovom trenutku
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 dec 2025, 22:48

ljudi igrali bez glavnih igraca na sredina terena i nismo presli kako treba Lobotka, De Brujnea,Zamba Angise i Gilmura
LUZERI :tokralju:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 dec 2025, 22:50

Juventus postao fiorentina, atalanta, bologna, udinese....nevjerovatno.
Postali smo klub koji ono bljesne jednom u mjesecu pa onda u duboki mediokritet.
Man utd mi svakim danom pada na pamet.
A tim da je utd imao 20 godina slave i ostalo patnja, mi smo 100 godina u vrhu bili al ovih zadnjih nekoliko....ne znam.
Uprava mam je nivo vlade nekog kantona u ovoj jadnoj zemlji.
Put oporavka ce ocigledno biti mnogo duzi.

Forza Juve!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 dec 2025, 22:53

Nas dragi kokuz kapiten...93 pasa, 86 tacnih, 92%... :tokralju: :tokralju: :tokralju: ovo samo najbolji vezni svijeta rade...
Najbolji u nasem timu po ocjenama...slusaj kapitenu...nabijem na qurac i tebe i sve one koji "ocjenjuju"...i sve tvoje pasove prvom do sebe, nazad, a najvise mi se svidjaju pokusaji od vise od 5 metara koji zavrse u autu...i onda neki levati ti daju prolaznu ocjenu... :puke: :puke: :puke:

Mirettija pod hitno startirati umjesto ovoga kokuza...neka se uci, gori igrac od ovoga ne moze biti...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 07 dec 2025, 22:56

Andrej je napisao/la:
07 dec 2025, 22:48
ljudi igrali bez glavnih igraca na sredina terena i nismo presli kako treba Lobotka, De Brujnea,Zamba Angise i Gilmura
LUZERI :tokralju:
ovo je strasno

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 dec 2025, 22:59

Pogba je napisao/la:
27 okt 2025, 21:42

Daleko od toga da tvrdim da je Spalletti bolji, ja Spalletia vidim kao tranziciju i zaokret ka drugoj filozofiji u budućnosti, ono što je i Sarri trebao biti, ali nije dopusteno da se ostvari. Sansa br.2.
Pogba je napisao/la:
07 dec 2025, 21:42
Troy Deeney dobra analiza na CBS-u, kaze ne moze vjerovati da je ovo postavka, beskrajna spora igra i pokusaj sigurnih dodavanja nazad, 7 igrača iza lopte.

Ovo je sve samo ne Luciano Spalleti, vrijeme da prestane da se "prilagodjava" rosteru nego da igra ono sto je cijeli zivot igrao.

:stop:
Pogba je napisao/la:
07 dec 2025, 22:19
ovo nije Spalleti Bgm, wtf, daj Edona covjece ili Maria desno
slika
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 07 dec 2025, 23:01

Kad je Tudor svojevremeno izbacio Chica i Yildiza istovremeno protiv Milana u Torinu mislio sam da to vise niko nikad nece uradit dok nisam pogledao ovo veceras

Odbijam prihvatiti da ovo treneri rade na svoju ruku bez necijeg pritiska
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 dec 2025, 23:02

Šteta, nekih 6 tekmi s finim igrama, i 35 dana bez poraza, rast se vidio, i ti radis takvu vratolomiju i s timom koji je projektovan da igra s 2 krila i špicom (jer imaš 6 napadača) izadješ na Napoli BEZ napadača. Da je cilj bio da u vezi dobije bitku pa hajde, da je zato sve uradio, a ono do 6 minute nismo lopte uzeli strasnim Oliveirama i Elmasima, prepali se hojlunda i beukeme, ne znam ni kakvim jos sve panjevima koji da imaju crno-bijeli dres na sebi - na temi bi nam se nakotilo desetine eksperata da izjave kako odavno losije igrače nismo imali!!

Ako je imalo pametan, mora prestati s glupostima i uraditi ozbiljan rez jer je on ovo upropastio, neka se odrekne potpuno igrača koje nazor gura, a zna da mu ne mogu pomoci, neka odredi 15 igrača i fura ih maksimalno, a otjera sve sto nece u januaru, pa da vidimo. Ovako mi djeluje kao da radi po diktatu nekom. Znam dovoljno Spalletia, ovo apsolutno djeluje isforsirano i nerazumno. Bolesno je Bgm gurati Amera po svim pozicijama i krasti mjesto desno gdje imamo 3 super igrača guranjem njega, lik je drvo, italijanska fiksacija nekim laznim balansom koji donose ovakvi panjevi je neobjasnjiva, a za Juventus pogubna. Mi imamo situaciju da se po bespucima interneta siri narativ da Mario ne igra na beku jer ne zna da igra odbranu, to je izjava bez ikakvog dokaza, nikakvog argumenta, nikada nije jos zaigrao tu. Ali zato lagano nam igraju Cabal i Cambiaso uprkos cinjenici da direktno uticu na primljene golove. Da ne idem dalje, Kenan mu igrao vise jbni kup nego veceras, naprosto skandalozno vodjen mec od strane trenera.

Posljednja sansa da promijeni iz korijena od sutra do kraja sezone i formaciju, i pristup i mani se nekih ljubimaca (koji su ljubimci prethodnih trenerskih kloceva) koji nam samo stete, da stavi igrače koji cine razliku da igraju 75 minuta, a ne 12 jer nema njemu produzenja. Svakako znamo da je stranac jedino rjesenje za bolestan mentalitet ovog kluba, ali Luciano je uvjeren sam i stojim i dalje iza toga uprkos veceras, najmanje italijanstina od sve italijanstine.

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 dec 2025, 23:04

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 07 dec 2025, 23:11

Kakav kretenski poraz još ne mogu sebi da dođem
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 07 dec 2025, 23:15

ali koneri 0

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 dec 2025, 23:19

Pogba je napisao/la:
07 dec 2025, 23:02
Da je cilj bio da u vezi dobije bitku pa hajde, da je zato sve uradio, a ono do 6 minute nismo lopte uzeli strasnim Oliveirama i Elmasima
Spaletti: noi siamo stati più timidi nel girare questa palla, quello che era un po' il disegno che volevamo costruire lì in mezzo al campo, di avere superiorità
Eto.
I dao je do znanja da je kloc Locatelli bio nisko i da nisu mogli ostvariti zamisli da kombinuju sa 2 napadača koji su dobri na lopti.
Locatelli si è abbassato un po' troppo a farla girare dalla linea difensiva e non ha mantenuto quella posizione di metà campo e poi i due attaccanti in quel caso hanno avuto poca mobilità.
A i jesi se oslonio da ti lik kojem komanda od malog mozga do stopala putuje minutu diktira igru.

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.