Bozinovic tata igre, ubjedljivo najbolji ovu polusezonu.ferroviere87 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 00:26Prva polusezona Božinović pa 10 mjesta prazno, uz dužno poštovanje Petaku i Periću
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Cist crveni za Hrsumovica.NazorUso je napisao/la: ↑07 dec 2025, 00:44Pusti ovog delegata krajiskog. Operisan od razmisljanja. Sloga ostecena za faul nakon kojeg GFC daje gol, GFC ostecen za penal i 2 kartona !
Ti si decko ogranicen ko onaj Harbas sa fb.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nemamo isto misljenje i ne gledamo na utakmicu isti očima ali moramo li se zbog toga vrijeđati? Znaci vi ste doktori nauka a svi ostali su retardirani? Cim se cuje ili procita nesto sto ne pase, odmah uvrede. A vise uvreda nisam cuo nego na utakmicama "gradskih futsal klubova" a bio sam u dosta dvorana, sto PL sto federalaca. U Prozoru se ne psuje kao u Sa.
Ja mozda i jesam laik kao i većina ostalih ali je li moguće da samo vi sve znate. Milion puta ste se prosuli u prognozama, sto u PL sto vezano za repku. O transferima i "insajderskim" informacijama da ne govorim. Je li vam ko govorio da pojma nemate.
Sretno u cvajti.
Ja mozda i jesam laik kao i većina ostalih ali je li moguće da samo vi sve znate. Milion puta ste se prosuli u prognozama, sto u PL sto vezano za repku. O transferima i "insajderskim" informacijama da ne govorim. Je li vam ko govorio da pojma nemate.
Sretno u cvajti.
Djilkane, jel jos tvrdis da ce Jelic u Austriju ? 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Srdjan Ivanković će uskoro biti novi igrač Bubamare 
I ja sam to mislio zadnji put pitati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.