Kakve smo kurate sreće, još ćemo im Jaganjca razigrati.dubioza144 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:14Umjesto Prevljaka da nam posalju oni nama Jaganjca na posudbu![]()
K'o da gledam taman će proigrati kada bude trebao nazad.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakve smo kurate sreće, još ćemo im Jaganjca razigrati.dubioza144 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:14Umjesto Prevljaka da nam posalju oni nama Jaganjca na posudbu![]()
Inace kod nas su se ovi van kluba proslavljali kao : Tomislav Ivkovic , Nermin Basic , Al tuwajiri , Bruno Akrapovic , Milos Kostic, Slobodan Krcmarevic , Ivo Istuk , demir hotic , jiri Plisek ( on je jos trenirao sarajevo kasnije pa je to dvostruki minus ) . Jedina 2 koja su bila dobra trenera a da nisu nasi je Denis Coric kojeg optuzuju da je prodavao utakmice protiv sirokog pogotovu polufinale kupa . I Slavka Petrovica s kim smo prokockali titulu i zbog kojeg kasnije nismo isli u Evropu jer nas je tuzio . Eto Suma sumarum od 11 trenera 9 su bili potpuni promasaji a ni sa ova 2 nismo osvojili trofeja.
Druze ja sam bolesnik za zeljom ,patim se vec 13god redovno ,moje je da navijam platim kartu i to je to .Menadzer ovim holandanima je pitar koji je ismijavao klub prije par godina i to mi smeta.Ovo sto rade pojedinci ja ne znam jel namjerno jer prosto je ne moguce da neko normalan koji zivi od fudbala moze ovakve reakcije imati.Pa siroki i sarajevo iz bez normalne akcije iz posjeda 7 golova daliAquamaris je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:12Nisu 3 nego 2+1. Ako su bili talove to ce se brzo saznati. Hocete ti, cuspajz i hrasno u upravni odbor? Samo recite oni ce vam sa pjesmom mjesto ustupiti.Brkooo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:44Najveci krivac nije Adzem i njegov "strucni stab", nego oni koji su ga doveli (a to su Admir Tunovic, Ahmet Salcin, Jusuf Tanovic, Almir Hadziosmanovic i ostali clanovi uo i bivse skupstine) i dali mu ugovor na 3 godine i mogucnost da radi sta god zeli, ukljucujuci i ovo menadzersko dovodjenje igraca. Pretpostavljam da je tu vjerovatno bilo i talova jer nema nikakve logike za dovodjenje velike vecine ovih amatera koji su na kraju ipak dovedeni u Zelju..
Inace je velika jagma za UO FK Zeljeznicara.
mamonelafo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:34Cisto da se zna, po Statutu, kriv je Upravni odbor sa admirom tunovicem. Nemamo SDa, oni su imenovali trenera, oni su potvrdili sve i jednog igraca. Ti strucnjaci za prodaju buslilica su odlucili da je adzem dobar projekat za naredne tri godine. Ti strucnjaci su skinuli proslog SDa, kao zrtveno janje, i sebe spasili. Ovaj put ce popushi1t adzem, zasluzeno, ali ce se tunovic i co izvuci. Moraju snositi odgovornost
Svi smo mi bolesnici. I ovi iz uprave. Adzem ih je tražio i dobio ih je. Zeljin bolesnik je menadzer Radovcu, a bilo je kamaru igraca od Zeljinih bolesnika.Cuspajz je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:32Druze ja sam bolesnik za zeljom ,patim se vec 13god redovno ,moje je da navijam platim kartu i to je to .Menadzer ovim holandanima je pitar koji je ismijavao klub prije par godina i to mi smeta.Ovo sto rade pojedinci ja ne znam jel namjerno jer prosto je ne moguce da neko normalan koji zivi od fudbala moze ovakve reakcije imati.Pa siroki i sarajevo iz bez normalne akcije iz posjeda 7 golova daliAquamaris je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:12Nisu 3 nego 2+1. Ako su bili talove to ce se brzo saznati. Hocete ti, cuspajz i hrasno u upravni odbor? Samo recite oni ce vam sa pjesmom mjesto ustupiti.Brkooo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:44Najveci krivac nije Adzem i njegov "strucni stab", nego oni koji su ga doveli (a to su Admir Tunovic, Ahmet Salcin, Jusuf Tanovic, Almir Hadziosmanovic i ostali clanovi uo i bivse skupstine) i dali mu ugovor na 3 godine i mogucnost da radi sta god zeli, ukljucujuci i ovo menadzersko dovodjenje igraca. Pretpostavljam da je tu vjerovatno bilo i talova jer nema nikakve logike za dovodjenje velike vecine ovih amatera koji su na kraju ipak dovedeni u Zelju..
Inace je velika jagma za UO FK Zeljeznicara.
Najveći problem kluba godinama unazad! Najveći!!!! Uz naravno, ljude kojim je fudbal sporedna stvar.let3 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:39mamonelafo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:34Cisto da se zna, po Statutu, kriv je Upravni odbor sa admirom tunovicem. Nemamo SDa, oni su imenovali trenera, oni su potvrdili sve i jednog igraca. Ti strucnjaci za prodaju buslilica su odlucili da je adzem dobar projekat za naredne tri godine. Ti strucnjaci su skinuli proslog SDa, kao zrtveno janje, i sebe spasili. Ovaj put ce popushi1t adzem, zasluzeno, ali ce se tunovic i co izvuci. Moraju snositi odgovornost![]()
Al raja se tradicionalno ne bavi upravnim odborom ili upravama generalno.
Forumasima ti ljudi nista ne znace, niti predstavljaju, niti razmisljaju o njima.
Sav fokus je na trenere, u njihovim ocima on je glavni odgovorni. Bio to Basic, Coric ili Adzem. Nebitno.
I ti treneri lete svake godine ili svako pola godine, a ovi iz uprave (koji dovode takve trener) ostaju na svojom pozicijama. O njima se ne prica, oni nisu interesantni nikome. I to tako traje godinama.
Nevjerovatno koja kratkovidnost.
Nek idu, ali da se naglasi da su karin4si i ubleh4si na celu sa tunovicem, stenom i slicnim, i bivsim almirom, koji nam je ubleheu, navodno i doveo.
A kad bi on dosao kod nas pretvorio bi se u Rakica.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:48Kako bih volio Prevljaka vidjeti kod nas, danas 3 gola , ubio Osijek nogama, jos dva put asistirao..
Platu od Koningsa,Pejica,Sedorfa njemu dati i imas spica kilera
Mi fudbala trenutno nemamo. Treba ti autoritet i onaj koji i nakon 8:0 kudi ... ovdje nema ni i od igrača i to im se treba svakodnevno govoriti kako bi možda nekada zaigrali.
Nije bitno jesu li nasi ili ne nego jer je jedan od njih zadnji put imao 5 poraza u nizu a drugi je star, zadnji put je uskocio samo da to ne bi bio Dino Pekic. Prozivanje njih znaci da nemamo uopste ideju sta i kako, nikakav plan i vizija. Doduse to i jest u našem stilu zadnje desetljeće.Pact1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:30Inace kod nas su se ovi van kluba proslavljali kao : Tomislav Ivkovic , Nermin Basic , Al tuwajiri , Bruno Akrapovic , Milos Kostic, Slobodan Krcmarevic , Ivo Istuk , demir hotic , jiri Plisek ( on je jos trenirao sarajevo kasnije pa je to dvostruki minus ) . Jedina 2 koja su bila dobra trenera a da nisu nasi je Denis Coric kojeg optuzuju da je prodavao utakmice protiv sirokog pogotovu polufinale kupa . I Slavka Petrovica s kim smo prokockali titulu i zbog kojeg kasnije nismo isli u Evropu jer nas je tuzio . Eto Suma sumarum od 11 trenera 9 su bili potpuni promasaji a ni sa ova 2 nismo osvojili trofeja.
Nebranim upravu,nabijem ih na tuki,krivi su jednako kolko i Adzem.Samo me interesuje sta je to Rahimic uradio pa da treba zalit za njim?Skinli su ga i trebali su.Uzeo je stoju i ispalio se.Sva produzenja ugovora je taj prodavac busilica odradio,Radovac,Krpic,Sukilovic,Karamarko,Boljevic,sve je on to ispregovaro.Sosica je on doveo.Kad je Rahimic trebo da zavrsi poso,da ispregovara on uzeo odmor i otiso u Tursku porodici.Adzema je doveo badzo Salcin uz Almirov amin.Stenmamonelafo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:34Cisto da se zna, po Statutu, kriv je Upravni odbor sa admirom tunovicem. Nemamo SDa, oni su imenovali trenera, oni su potvrdili sve i jednog igraca. Ti strucnjaci za prodaju buslilica su odlucili da je adzem dobar projekat za naredne tri godine. Ti strucnjaci su skinuli proslog SDa, kao zrtveno janje, i sebe spasili. Ovaj put ce popushi1t adzem, zasluzeno, ali ce se tunovic i co izvuci. Moraju snositi odgovornost
Trenutno korisnika/ca: kontra, MostarReds22 i 59 gostiju.