Počeli se sami udaratprema izvještaju kod dva igrača Željezničara konstantovane su lakše tjelesne ozljede, navodi se u izvještaju
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Fizička pripremljenost igrača HŠKZ je možda najveći razlog zašto je Abdulah igrao odlično.Ljudi igrali 25 minuta profesionalni nogomet ostalo dominacija FK Velež kojem ovom prilikom čestitam na bodu.Da su imali malo više hrabrosti mogli su i do tri boda.Igor Štimac se vadi na virozu a realnost je ta da Zrinjski još od nekih davnih vremena kad je u Sarajevu primao po 3,4 gola nije izgledao gore .Izgleda da su mnogi stručnjaci koji su upozoravali na angažiranje Igora Štimca kao trenera bili upravu.Trenerski možda je u rangu nekih federalnih stručnjaka jer HŠKZ nema uopće igru na terenu .Mnoge momčadi su trebale i uzeti više bodova protiv nas jer Borac,Željezničar,Sarajevo sve je to jedva pobjeđeno a Rudar i Posušje kao dva davljenika su izdominirali domaćina.Ostankom Igora Štimca na klupi mostarskog šampiona možemo ovdje čestitati kriminalnoj hobotnici iz Banja Luke odmah na tituli.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tek će im biti veselo kad im propadne investitor, kao što će propasti. Ali da im ne trunim sad, sačekajmo njihovu skupštinu pa kad bude ou nou vat iz dis.
Admire Adžeme volim te ja!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne znam šta da vam kažem Divovi, jeste nas danas razbili (sasvim zasluženo), ali u konačnici vam to ne znači previše. Na polovini prvenstva zaostajete 14 bodova za prvoplasiranim, uz utakmicu više... Vaš jedan igrač ima platu kao kompletan roster nekih ekipa u ligi... Tako da... Ne bih se ja previše kofrčio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zar moze crnje za vas od cvrke u derbiju .? Popisani bukvalno
- feniksptica
- Kontakt:
Kofrcimo se umjereno reklo bi se.
Dosta dosta manje nego kad vi pobijedite.
Dosta dosta manje nego kad vi pobijedite.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
KosevoZove
- Kontakt:
Pa mi ne ocekujemo vise od treceg mjesta, jesi to pomislio da mi mozemo vise od ovog sad mjesta bgt?Virtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:46Ne znam šta da vam kažem Divovi, jeste nas danas razbili (sasvim zasluženo), ali u konačnici vam to ne znači previše. Na polovini prvenstva zaostajete 14 bodova za prvoplasiranim, uz utakmicu više... Vaš jedan igrač ima platu kao kompletan roster nekih ekipa u ligi... Tako da... Ne bih se ja previše kofrčio.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:49Pa mi ne ocekujemo vise od treceg mjesta, jesi to pomislio da mi mozemo vise od ovog sad mjesta bgt?
Nema se tu šta misliti druže moj, to što ste vi prihvatili plasman u Evropu kao zadovoljavajući, a imate ovakvu ekipu - to je vaš problem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ja zadovoljan sa superkupom, trećim mjestom i vašim rasulom.
- feniksptica
- Kontakt:
Treba bit realan.
Ne ocekujemo SAD nista vise od 3. mjesta kad smo usrali i sefa i stanicu. Mada bih ja ganjo tu 2 mjesto ako nista. Sjejbat ce Princ od Indije ove dobro
Al i dalje je oobjeda protiv Zelje slatka i pod MUST.
Ne ocekujemo SAD nista vise od 3. mjesta kad smo usrali i sefa i stanicu. Mada bih ja ganjo tu 2 mjesto ako nista. Sjejbat ce Princ od Indije ove dobro
Al i dalje je oobjeda protiv Zelje slatka i pod MUST.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
jurisicduska
- Kontakt:
Evo opet se vraćamo pričama koliko je ko uložio.
Uložili ste i vi. Ima i Konings platu a bogami i drugi holanđani a da ne kažemo da plaćate 40 igraca. Samo sto to vama ne znaci jer Vijeće ministara plati jednog , kanton drugog, drzava trećeg. Zato nemate svijest o tom. Radovac tek produžio ugovor toliko mu je dobra plata da trenira nece da igra da uzme sve pare kao i Krpic. Ta dva igraca koštaju ko čitavo Posušje npr.
Uložili ste i vi. Ima i Konings platu a bogami i drugi holanđani a da ne kažemo da plaćate 40 igraca. Samo sto to vama ne znaci jer Vijeće ministara plati jednog , kanton drugog, drzava trećeg. Zato nemate svijest o tom. Radovac tek produžio ugovor toliko mu je dobra plata da trenira nece da igra da uzme sve pare kao i Krpic. Ta dva igraca koštaju ko čitavo Posušje npr.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 dec 2025, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Upravu si ti dobar dio nas to zna, koliko se ulozilo da smo trebali biti prvi uveliko sada, ali jbg to se nije tako pokazalo, plus u nasoj ligi koliko god da si dobar neces je osvojiti, dok je bagra u savezu na celu sa doticnim, gadi mi nemogu ga ni spominjati.Virtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:51KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:49Pa mi ne ocekujemo vise od treceg mjesta, jesi to pomislio da mi mozemo vise od ovog sad mjesta bgt?
Nema se tu šta misliti druže moj, to što ste vi prihvatili plasman u Evropu kao zadovoljavajući, a imate ovakvu ekipu - to je vaš problem.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- Riquelme1921
- Kontakt:
Svaka čast nažalost manjini poštenih Pitara na ovom forumu na današnjoj pobjedi.
Nakon što sam se potušio pod jorgan i kada mi je huja na znoj izašla vrijeme je za kratki osvrt na derbiju.
Iskreno mislim da vi nas niste dobili 4-0 jer ste predobri nego jer ovo što smo mi radili niste imali već dugo. Prvi gol Sedorf se zapetljava i sigurnu loptu šalje u korner, drugi gol dvojica nam izbacuju pasom sve igrače 5 puta a onda i kad se odbija od Guliashvilija Renan je iza naša 2 igrača, kako je došao do lopte ne znam. Treći gol glupost naša i faul sa 16 metara i majstorija Adema kakvu nisam vidio otkad je stigao. Četvrti gol sam već sjedio na onoj stolici i gledao u prazno pa nisam ni pogledao kakav je bio.
Sve u svemu, naši igrači su vam danas poklonili ovo a vi ste naravno uzeli.
Ne mogu se oteti dojmu da ovo sve neodoljivo izgleda na mart prošle godine kada smo mi bili u zoni ispadanja a vi stigli na Grbavicu ništa ni sa čim..Hiroš vam zabio s 35 metara slobodan, Marin Galić vam dao 2 gola tamo se uz istok Kyemereh klizao..Baš me na to podsjetilo.
Do vašeg drugog gola ste i vi griješili ali kada ti je Hamza Jaganjac u vrhu napada onda kazna iz prve šanse ne može stići.
Zasluženo i čestitke. Hvala na tjeranju Adžema.
Nakon što sam se potušio pod jorgan i kada mi je huja na znoj izašla vrijeme je za kratki osvrt na derbiju.
Iskreno mislim da vi nas niste dobili 4-0 jer ste predobri nego jer ovo što smo mi radili niste imali već dugo. Prvi gol Sedorf se zapetljava i sigurnu loptu šalje u korner, drugi gol dvojica nam izbacuju pasom sve igrače 5 puta a onda i kad se odbija od Guliashvilija Renan je iza naša 2 igrača, kako je došao do lopte ne znam. Treći gol glupost naša i faul sa 16 metara i majstorija Adema kakvu nisam vidio otkad je stigao. Četvrti gol sam već sjedio na onoj stolici i gledao u prazno pa nisam ni pogledao kakav je bio.
Sve u svemu, naši igrači su vam danas poklonili ovo a vi ste naravno uzeli.
Ne mogu se oteti dojmu da ovo sve neodoljivo izgleda na mart prošle godine kada smo mi bili u zoni ispadanja a vi stigli na Grbavicu ništa ni sa čim..Hiroš vam zabio s 35 metara slobodan, Marin Galić vam dao 2 gola tamo se uz istok Kyemereh klizao..Baš me na to podsjetilo.
Do vašeg drugog gola ste i vi griješili ali kada ti je Hamza Jaganjac u vrhu napada onda kazna iz prve šanse ne može stići.
Zasluženo i čestitke. Hvala na tjeranju Adžema.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
-Rijesimo vas muka sa trenerom
-Sprijecimo da gledate ovaj horor i da vam Ljajic traume ostavi jer pogledom s juga bi sanjali neko vrijeme ovaj gol
-Stanemo i igramo sa pola gasa drugo poluvrijeme
-Pjesmom vam ispratimo igrace poslije utakmice bez "yebemo vam mater u piqku" i slicno
I jos kazemo Peljti da svira odma kraj jer bojim se da bi petarda bila neminovna da je bilo 4-5 minuta nadoknade.Jednostavno sama bi usla peta.
Zasluzili smo barem 'hvala' ako ne i nagradu za fair play danas.
Posjeta okej,koliko i svaki derbi na Grbavici bez gostujuci,atmosfera vrh.
-Sprijecimo da gledate ovaj horor i da vam Ljajic traume ostavi jer pogledom s juga bi sanjali neko vrijeme ovaj gol
-Stanemo i igramo sa pola gasa drugo poluvrijeme
-Pjesmom vam ispratimo igrace poslije utakmice bez "yebemo vam mater u piqku" i slicno
I jos kazemo Peljti da svira odma kraj jer bojim se da bi petarda bila neminovna da je bilo 4-5 minuta nadoknade.Jednostavno sama bi usla peta.
Zasluzili smo barem 'hvala' ako ne i nagradu za fair play danas.
Posjeta okej,koliko i svaki derbi na Grbavici bez gostujuci,atmosfera vrh.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 dec 2025, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Komsiluku cestitke, nasima poruka : batina je iz dzenneta izasla.
Sarajevski Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Combattente87, laszlo i 58 gostiju.
.png)