Ne znam cemu toliko interesovanje. Niko podigao ruku na igrace nije.tiagofaria25 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:23Ma zavrsio je on, samo je pitanje vremena kad ce se postaviti na zvanicni profil. Zna li neko detalje iz garaze… Nadam se da je Pejic dobio po usima za onaj kez na poluvremenu.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Ima li neko neki prijedlog, koga biste voljeli vidjeti na poziciji sefa strucnog staba… Samo da nisu ova imena koja se godinama vrte u krug
- Hrammm1921
- Kontakt:
Adzem je napokon shvatio kad je vidio navijace ispred bosmala kolko je sati, hvala na svemu , glumi u Bihacu Amara Osima , povedi Pejica
Upravo +1
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
-
traktori46
- Kontakt:
Dzurbuzovic Dinoooo 
- Hrammm1921
- Kontakt:
Realno i nije tolko bitno ko ce doci , treba nam investitorrrrr, drugacije ista nam patnja slijediii
Nažalost samo nas jedan vadi i svi mi ovdje znamo ko je on.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Najveci krivac nije Adzem i njegov "strucni stab", nego oni koji su ga doveli (a to su Admir Tunovic, Ahmet Salcin, Jusuf Tanovic, Almir Hadziosmanovic i ostali clanovi uo i bivse skupstine) i dali mu ugovor na 3 godine i mogucnost da radi sta god zeli, ukljucujuci i ovo menadzersko dovodjenje igraca. Pretpostavljam da je tu vjerovatno bilo i talova jer nema nikakve logike za dovodjenje velike vecine ovih amatera koji su na kraju ipak dovedeni u Zelju..
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
**** vas glupi adzem, vecinsu problem ovu glupani koji igraju kako se niih kutarisati. Pogledas danas 4 primljena gola i sve ti bude jasno kakvi maloumnici nose dres kluba. Onaj maloumnik poklanja 50.ti korner ove sezone i primas go, drugi go odbije se lopta dva ugraca cuvaju jedna drugog i primaju go, treci go glupan udars lika bez lopte i pravi faul i 4. Go vrhunac dva glupana ne mogu da se dogovre oko lopte.
Kako se kutarisati 10 maloumnika za koje nisam ni siguran da su fudbaleri.
Kako se kutarisati 10 maloumnika za koje nisam ni siguran da su fudbaleri.
Ako Bog da, sinu cu dati ime po njemu.
Niko me u zivotu nije obradovao kao taj covjek.
Brkooo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:44Najveci krivac nije Adzem i njegov "strucni stab", nego oni koji su ga doveli (a to su Admir Tunovic, Ahmet Salcin, Jusuf Tanovic, Almir Hadziosmanovic i ostali clanovi uo i bivse skupstine) i dali mu ugovor na 3 godine i mogucnost da radi sta god zeli, ukljucujuci i ovo menadzersko dovodjenje igraca. Pretpostavljam da je tu vjerovatno bilo i talova jer nema nikakve logike za dovodjenje velike vecine ovih amatera koji su na kraju ipak dovedeni u Zelju..
Jedina prava istinaBrkooo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:44Najveci krivac nije Adzem i njegov "strucni stab", nego oni koji su ga doveli (a to su Admir Tunovic, Ahmet Salcin, Jusuf Tanovic, Almir Hadziosmanovic i ostali clanovi uo i bivse skupstine) i dali mu ugovor na 3 godine i mogucnost da radi sta god zeli, ukljucujuci i ovo menadzersko dovodjenje igraca. Pretpostavljam da je tu vjerovatno bilo i talova jer nema nikakve logike za dovodjenje velike vecine ovih amatera koji su na kraju ipak dovedeni u Zelju..
https://www.****/sport/fudba ... u-1096532/ evo ga s.p.o.r.t.1. Ba
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakva neznalica covjece. Ko god je ucestvovao u njegovom dovodjenju oduzeti mu sve licence i zabraniti prilazak Grbavici u krugu od 5 km. Horor.

Nagledali smo se svakakvih Malica, Elsnera i slicnih al mislim da je ovo ubjedljivo najveca prevara ikad.

Nagledali smo se svakakvih Malica, Elsnera i slicnih al mislim da je ovo ubjedljivo najveca prevara ikad.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ta vremena su prosla nazalost, fudbal koji je zastario sto smo vidjeli u zadnjom mandatu i u velezu. Ne vracajte se u proslost ljudi dragi, pa nece zivjeti 150 godina i njemu se moliti samo..
Fk Željezničar.
Ma realno niko drugi ne moze biti pored Amara Osima. Mi mozemo sta hocemo pricati ali nama treba trener prvo koji moze raditi sa bagrom iz UO i skupstine pa onda tek biti trener. Vi mozete dovesti sad nekog iz hrvatske ali ce ga iz kluba izvakati i ispljunuti u roku od 2 mjeseca pa ce opet biti biraj trenera. Jer tebi kad dodje i kaze taj igrac mora igrati ti moras se znati tu posvadjati otjerati i tog frajera i igraca odmah iz kluba. I dajte mu stare pomocnike Djurbuzovica i te i mi dogodine bili u borbi za titulu ne bi ni mi znali kako .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nazalost...Cuspajz je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:46Brkooo je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:44Najveci krivac nije Adzem i njegov "strucni stab", nego oni koji su ga doveli (a to su Admir Tunovic, Ahmet Salcin, Jusuf Tanovic, Almir Hadziosmanovic i ostali clanovi uo i bivse skupstine) i dali mu ugovor na 3 godine i mogucnost da radi sta god zeli, ukljucujuci i ovo menadzersko dovodjenje igraca. Pretpostavljam da je tu vjerovatno bilo i talova jer nema nikakve logike za dovodjenje velike vecine ovih amatera koji su na kraju ipak dovedeni u Zelju..