Sport i TV
Re: Sport i TV
mozda ce onda arena moci pustit kod nas?
Nema tog zatamljenja, ako imas VPN na box-u EON-a.Sve sto se zatamni ja to VPN-om rjesavam i cao.passatb6 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:19Od danas je SK zavrsio sa F1 u BiH. Od naredne sezone prelazi na RTL HR, tako da niko u BiH za sad neće prenositi F1. I da RTL prenosi, bio bi zatamnjen jer su kupili prava striktno za teritoriju Hrvatske.
Nova sezona pocinje u martu, valjda do tad rijese probleme sto se tice Arena Sportova u Bosni i Hercegovini...
Sve ja to razumijem, ali ko ce sad oko toga peglati, narocito ovi stariji. Ovako preko Arene dobijes sve na gotovo i cao. Imam neki osjecaj da ce nam arene bit uskoro pustene, mozda i od marta budemo slusali Ercega i Paju kako prenose F1. Glupo bi bilo da mi jedini ostanemo bez F1, kad svi imaju, moramo i mi.StormX je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:04Nema tog zatamljenja, ako imas VPN na box-u EON-a.Sve sto se zatamni ja to VPN-om rjesavam i cao.passatb6 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:19Od danas je SK zavrsio sa F1 u BiH. Od naredne sezone prelazi na RTL HR, tako da niko u BiH za sad neće prenositi F1. I da RTL prenosi, bio bi zatamnjen jer su kupili prava striktno za teritoriju Hrvatske.
Nova sezona pocinje u martu, valjda do tad rijese probleme sto se tice Arena Sportova u Bosni i Hercegovini...
Zadnja izmjena: passatb6, dana/u 07 dec 2025, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema tu peglanja instaliras VPN i u jednom kliku prebacis se na CRO ili SRB teritoriju.Vidjeces ti **** kad dodju Arene na Eon box, BHTelekom nece tek tako dati da bude free od kanala.Bez obzira sto budu koristili infrastrukturu Telemacha opet ce raja vise poptisivati ugovore sa Telemachom.I ako ce imati pinku od toga opet ce oni to opstruisati maksimalno koliko mogu.
Ko zna, mozda nas iznenadeStormX je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:12Ma nema tu peglanja instaliras VPN i u jednom kliku prebacis se na CRO ili SRB teritoriju.Vidjeces ti **** kad dodju Arene na Eon box, BHTelekom nece tek tako dati da bude free od kanala.Bez obzira sto budu koristili infrastrukturu Telemacha opet ce raja vise poptisivati ugovore sa Telemachom.I ako ce imati pinku od toga opet ce oni to opstruisati maksimalno koliko mogu.
Pa tako ce ti i biti samo ce ukinuti SK i ubacit Arene u 2 ujutro.Kad se probudis aa ono Arenepassatb6 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:16Ko zna, mozda nas iznenadeStormX je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:12Ma nema tu peglanja instaliras VPN i u jednom kliku prebacis se na CRO ili SRB teritoriju.Vidjeces ti **** kad dodju Arene na Eon box, BHTelekom nece tek tako dati da bude free od kanala.Bez obzira sto budu koristili infrastrukturu Telemacha opet ce raja vise poptisivati ugovore sa Telemachom.I ako ce imati pinku od toga opet ce oni to opstruisati maksimalno koliko mogu.. Samo se sjeti sta je bilo prije skoro 5 godina kad iz telemacha nisu rekli da se Arene ukidaju, vec su rekli mozda dan-dva nakon sto su Arene iskljucene da su obavijestili da nisu vise u ponudi. Mozda tako bude da iskljuce SK i ubace Arene Sport.
Sad na jednom forumu vidim da je neko pito sta ce biti kod nas za F1, naravno ovi iz tm-a nisu nista rekli. Mozda jos ne znaju ili ne smiju da kazu.
Ma nece da kazu Arena ide 100%, do polovine januara je tu.Ako do do 20 decembra rijese pravne stvari sa novom godinom su TM.
Malo sam gledao program Arena BH za iduću sedmicu, nije jos nista novo stiglo sem grka i svicaraca. Mozda od nove godine sve puste.
Izgleda da sada pored spanaca i engleza, zatamnjuju i francusku ligu u dijaspori. Izgleda dijasporci ostaju bez dobrog sporta, jedini nacin jeste ilegalan IPTV i mirna Bosna.
to važi za cijeli svijet, sve ostalo je od danas do sutra
ovo da sad kod nas, tj u srbiji a uskoro i kod nas, arena ima apsolutno sve, to je apsolutna iznimka koja ne može predugo potrajati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.