Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Je li živ retardirani Orvel? Nij valjda digao četnik ruku na sebe. Doduše, malo gori profil od četnika, ali ćemo ga pripaziti ovaj put sa epitetima.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jer izjednačavaš ovo. Vjeruj mi javi se nek te pregledaju. Mislio sam da si normalan. Ali u vama uvijek pobjedi ta strana, ne mogu reci da sam nešto puno iznenađen.let3 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:54jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:48
Psovanje majki igraču i poziv na silovanje kćerke ako u tvojoj glavi ima znak jednako ti si za mentalne ustanove![]()
![]()
Koliko ti malo fali da me sa ofirnog podilazenja tipa
sad saljes u mentalne ustanoveLet3 nemoj se spuštat na taj nivo ljubi te brat ti si gradsko dijete.![]()
![]()
Zesci ljigavac![]()
Nije ti niko podilazio nego sam mislio da si normalniji. Živ čovjek grijesi.
Prijatna noć.
Čak je i ovaj sto je to napisao shvatio sta je napisao i izvinio se. Samo fol ti ne kontas.
Misliti i srati, nije isto. Nauci lekciju.jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:59
Prijatna noć.
Čak je i ovaj sto je to napisao shvatio sta je napisao i izvinuo se. Samo fol ti ne kontas.
Ako ti sta znaci, ja za tebe nikad nisam mislio da si normalan
- Varijantas8
- Kontakt:
Šta je to bilo u garaži Bosmala?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemoj tako ti si gradsko dijete.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nasi igraci su napadnuti po ulazku u tunel i psovano im je od strane domacih navijaca, nadam se da ce savez reagovati
Crni Cerak 🐦⬛
Ujedinili su se, kao i HZ i TM.Orden43 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:56Kako ne kontate da uprave sarajeva i Zeljeznicara rade zajedno, kada su jedni u krizi onda drugi na derbiju puste i tako u krug jednostavno sve svoje greske operu preko derbija, eto sada je kod kona sve super, odlicno ali kod nas nevalja i nece valjati sve do iduceg derbija kada cemo mi njih dobiti i sve u krug tako
Nikad poraz, samo lekcija.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hvala na komplimentu. S takvim mentalnim sklopom da nešto lijepo za mene mislis ja bih se zabrinuo.let3 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:02Misliti i srati, nije isto. Nauci lekciju.jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:59
Prijatna noć.
Čak je i ovaj sto je to napisao shvatio sta je napisao i izvinuo se. Samo fol ti ne kontas.
Ako ti sta znaci, ja za tebe nikad nisam mislio da si normalanvazda sam znao da si ljigavi licemjer.
Jesam priznajem, ali sam odjednom i za mentalne ustanove
Željo 04 je najtoksičnija sredina u državi. Pogledajte ove silne uvrede i psovke koje upućuju igračima i ostalim forumašima, mučno za čitati.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Pomijesao si nas tunel i garazu Bosmala
Pocnite se sami udarat
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
SJEDI 4 !!!KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:09VAR upravo potvrdio autogolvisokohz je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:51Brena je Brena al 4 je 4...pssssKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:47Koja od ove dvije parole je veci autogol, prva ili druga?
![]()
-
Convicts1988
- Kontakt:
8.5 hiljada ljudi na najvećem derbiju 
Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 07 dec 2025, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Inace ista situacija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:08Pomijesao si nas tunel i garazu Bosmala
Pocnite se sami udarat
Fk Željezničar.
- feniksptica
- Kontakt:
Savez reagovo..i oni psovali vasim igracima. A navijace su poslali da ih udaraju jer svakako suradjuju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
KO BI REKO DA ĆEMO NA zeljeznic4ru POPRAVLJATI GOL RAZLIKU