Premijer liga BiH - aktuelno
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad ce ti Duska reci da je to sto pises mitomanija i da nije isto psovati familiju forumasima sa jedne strane i Mufticu/Adzemu mrtve sa druge stranesuccessminator je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:34feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:21Stvarno ??
Stvarnoo ??
Toliko nemat obraza dok "tvoj" zeli da se nekome kcerke siluju da ovo pokusavas izjednacit ??
Stvarno padas najnize
Evo ja sam neutralan i reći ću ti da su sve tri stvari za trajnog bana i razgovora kod dr Jasne Bajraktarević. Fuj, kakav festival primitivizma, papanluka, zaostalosti i neodgojenosti.
Nogometaši Plavih su na travnjak najvećeg bosanskohercegovačkog stadiona izašli sa šalovima Manijaka, čime su dali podršku svojim najvatrenijim navijačima koji danas neće biti na južnoj tribini.
Ostalo je historija...
Ostalo je historija...
-
successminator
- Kontakt:
Administracija odavno ne postoji na ovom forumu, njima je bitno samo da se piše.Pendulum je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:38Takvi su najglasniji na forumu, na koju god temu da uđeš. Nažalost. Adminima to valjda odgovara, šta li?successminator je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:34feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:21
Stvarno ??
Stvarnoo ??
Toliko nemat obraza dok "tvoj" zeli da se nekome kcerke siluju da ovo pokusavas izjednacit ??
Stvarno padas najnize
Evo ja sam neutralan i reći ću ti da su sve tri stvari za trajnog bana i razgovora kod dr Jasne Bajraktarević. Fuj, kakav festival primitivizma, papanluka, zaostalosti i neodgojenosti.
- feniksptica
- Kontakt:
4-0
S relanom nadkonadnom jos najmanje 10 minuta do kraja, ti nahajcan maximalno protivnik pojma nema gdje je. Svi preduslovi da krenes zivotom po 5-0.
I onda Peljto odluci da je najbolje 4-0.
Sudija je tu da ispostuje pravila nogometne igre a to podrazumjeva nadoknadu vremena. Nije tu da on odlucuje je el puno 4 0 il ne.
S relanom nadkonadnom jos najmanje 10 minuta do kraja, ti nahajcan maximalno protivnik pojma nema gdje je. Svi preduslovi da krenes zivotom po 5-0.
I onda Peljto odluci da je najbolje 4-0.
Sudija je tu da ispostuje pravila nogometne igre a to podrazumjeva nadoknadu vremena. Nije tu da on odlucuje je el puno 4 0 il ne.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mozda su manijaci pred Bosmal dosli po svoje šalove.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije tacno.feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:21Stvarno ??
Stvarnoo ??
Stvarno padas najnize
Ne mogu samo laznog moralisanja. Jos gore da vi ikome solite pamet o psovanju kad ste nakon svakog debakla morali zatvarati temu koliko bolesnih psovki ste pisali.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Aposlutni nije isto.let3 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:39Sad ce ti Duska reci da je to sto pises mitomanija i da nije isto psovati familiju forumasima sa jedne strane i Mufticu/Adzemu mrtve sa druge stranesuccessminator je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:34feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:21
Stvarno ??
Stvarnoo ??
Stvarno padas najnize
Evo ja sam neutralan i reći ću ti da su sve tri stvari za trajnog bana i razgovora kod dr Jasne Bajraktarević. Fuj, kakav festival primitivizma, papanluka, zaostalosti i neodgojenosti.ko biva tu ima neke razlike
![]()
Nije mu psovao familiju nego je rekao nesto puno morbidnije.
To sto ti to pokusavas izjednacit je tvoj mentalni problem. I vas generalno.
Ovo igracima Adzemima Boljevicima Ljajicima Cimirotima je u prazno i nije licno. Otvoreno covjeku reci to za kcerku je licno.
I duska je napisao da nije lijepo ni jedno ni drugo svakako ali nije uporedivo.
Ti se samo brukas sto to stavljas u istu ravan.
Ali morate se neceg vi uhvatiti. Jer je istini teško pogledat u oci pogotovo kad ste vi u pitanju. Neću da pišem neke stvari.
Psovanje majki igraču i poziv na silovanje kćerke ako u tvojoj glavi ima znak jednako ti si za mentalne ustanove
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 dec 2025, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
successminator
- Kontakt:
Kako je Juričić lagan.
-
TribuneEst
- Kontakt:
Luka Juricic je mozda najbolji igrac ove polusezone. Covjek je zabio svakoj ekipi s kojim je igrao.
- Combattente87
- Kontakt:
Ali nije bio dovoljno lagan da dođe u Želju
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Luka Juricic najbolji spic kojeg sam gledao u Borcu!
Bijednik i jadnik ,samo je sve rekao o sebi i svojoj majci i sestri ili kćerki ako je degenerik i ima uopšte
jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:48
Psovanje majki igraču i poziv na silovanje kćerke ako u tvojoj glavi ima znak jednako ti si za mentalne ustanove
Koliko ti malo fali da me sa ofirnog podilazenja tipa
sad saljes u mentalne ustanoveLet3 nemoj se spuštat na taj nivo ljubi te brat ti si gradsko dijete.
Zesci ljigavac
Saraj'vo!
Kako ne kontate da uprave sarajeva i Zeljeznicara rade zajedno, kada su jedni u krizi onda drugi na derbiju puste i tako u krug jednostavno sve svoje greske operu preko derbija, eto sada je kod kona sve super, odlicno ali kod nas nevalja i nece valjati sve do iduceg derbija kada cemo mi njih dobiti i sve u krug tako
Crni Cerak 🐦⬛
- Hrammm1921
- Kontakt:
Haha kako ce ih Zrinjski spustiti slj vikend, svjesni jos nisu
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, feniksptica, StarmoCity, Zaboljesutra i 34 gosta.