Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da si osudio one svoje krkane koje psuju sve mrtvo Mufticu i Adzemu, mozda bi ti reko svaka cast.jurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:16Ja nikom nista nikad nisam ospovao.let3 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:14Ha ja, normala je Mufticu i Adzemu psovati sve mrtvojurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:12Izjednačavaju psovke djece na ličnoj osnovi i psovke Adzemu i Mufticu kojima i oni psuju još gore. Stvarno ste mitomani.
Let3 nemoj se spuštat na taj nivo ljubi te brat ti si gradsko dijete.![]()
Kakav ljigavac je Duska![]()
Ali psovati kcerku nekom licno je jedno a psovat igracima kojim i vi psujete nije ni slican nivo.
Nije nikom uredu psovati. Ja nisam od te price. Ja sam vise sjest popit pojest progovorit.
Hoces da pametujes drugima kako su mitomani, a seres ko foka i ispadas zesci licemjer. Suti bgt.
btw. Adzem mora biti bivsi !
Šta im Div radi...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:20Jel istina da su sijevali šamari po Bosmalu...Jednostavno stvar filozofije,gospodin
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- feniksptica
- Kontakt:
Orvel je prijavljen policiji.
Nadam se da redakcija SS ba portala suradjivati.
Ovo je stvarno bilo ogavno pisanje s njegove strane.

Ovo je stvarno bilo ogavno pisanje s njegove strane.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pošto su komšije opet, tradicionalno, uključile invisible mode, moramo se zayebavati sa željezničarima.
Elem, Adžem ne zaslužuje otkaz, grehota bi bila.
Elem, Adžem ne zaslužuje otkaz, grehota bi bila.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa nisu ih shvatili ozbiljno, ko bi mislio da su štrumfovi i leteći medvjedići opasniZutti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:24Šta im Div radi...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:20Jel istina da su sijevali šamari po Bosmalu...Jednostavno stvar filozofije,gospodin![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
"POCNITE SE SAMI UDARAT"
Ali sve za sta zezaju im se vrati 3x
Ali sve za sta zezaju im se vrati 3x
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
BordoArmy88
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Daj nek neko primjeti ove nesretnike iz Vrapcica, vidjeli da ih niko ne registruje ni rezultat ni derbi pa se vracaju na fabricka da budu podanici 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sve vas puno pozdravlja.

Neka vama vas.

Neka vama vas.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Bilo i proslo, a sad je najvaznije pokazati karakter i dici se iz pepela
Moramo izvrisiti detaljnu analizu svega i popraviti, zamjeniti sve ono sto se mora
Neophodna su nam ulaganja prije svega u kamp, omladinski pogon, novi teren, nove tribine, novi i jaki ljudi u klubu
Moramo poceti raditi pet puta vise da bi u buducnosti imali svoje domace kvalitetne igrace i trenere
Svi jedva cekaju poraz velikana, to je pokazatelj velicne
Sto se tice ostalih iz moje perspektive pitari zasluzeno pobjedili, velez dobar i zrinjski generalno bolji od borca
Moramo izvrisiti detaljnu analizu svega i popraviti, zamjeniti sve ono sto se mora
Neophodna su nam ulaganja prije svega u kamp, omladinski pogon, novi teren, nove tribine, novi i jaki ljudi u klubu
Moramo poceti raditi pet puta vise da bi u buducnosti imali svoje domace kvalitetne igrace i trenere
Svi jedva cekaju poraz velikana, to je pokazatelj velicne
Sto se tice ostalih iz moje perspektive pitari zasluzeno pobjedili, velez dobar i zrinjski generalno bolji od borca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2025, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jel Muftic zasluzio poziv u reprezentaciju,pitam za druga

Ipak se vama vratilo.feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:26"POCNITE SE SAMI UDARAT"
Ali sve za sta zezaju im se vrati 3x![]()
Fk Željezničar.
-
opalaopala
- Kontakt:
Igras najvazniju utakmicu u europi i dodje ti na stadion 3200 ljudi. Igrac utakmicu protiv Veleza dodje ti 5000 ljudi. Golem si Velez. tesko je upalit auto pa doci iz medjugorja, citluka, gabele, ortijesa, suskova, bobanova pa gledat tamo neku najvazniju europsku utakmicu. Al zato Velez skupi svu squadru ustaschiu za sekund.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Cuj nodija bilo i proslo 

Pa tek je pocelo, nije ni prenocilo 4-0
Pa tek je pocelo, nije ni prenocilo 4-0
Zutti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:24Šta im Div radi...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:20Jel istina da su sijevali šamari po Bosmalu...Jednostavno stvar filozofije,gospodin![]()

-
successminator
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:21Stvarno ??
Stvarnoo ??
Toliko nemat obraza dok "tvoj" zeli da se nekome kcerke siluju da ovo pokusavas izjednacit ??
Stvarno padas najnize
Evo ja sam neutralan i reći ću ti da su sve tri stvari za trajnog bana i razgovora kod dr Jasne Bajraktarević. Fuj, kakav festival primitivizma, papanluka, zaostalosti i neodgojenosti.
Orvel svojim pisanjem nije uputio prijetnju nikome nit moze uputiti licno jer je forum anoniman.feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:24Orvel je prijavljen policiji.
Ovo je stvarno bilo ogavno pisanje s njegove strane.![]()
![]()
Naravno da je ogavno to sto je napisano i naravno da to ne zelim nikome ali eto trenutak iznerbiranosti jer administracija ne radi scoj posao i dopusta da svako pise po fkz temi.
Kako god bilo i ja bih sebe banovao, tako da zbog svog mira a i ocuvanju normalne diskusije koje ovdje vrlo malo ima, napustit cu sam forum jer sam svjestan da sam pogrijesio, do nekih narednih dana.
Izvinjenje i zuttom il kome sam vec napisao, al eto bilo bi dobro da admin radi svoj posao pa tako da ne dopusta pisanje po drugim temama a svakako i to da mene banuje.
Pozdrav forumasi!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sto ne mogu ovih šarlatana tipa Adzem dobije velez na guzove i kao podnosi ostavku . A ne pobjedi 6 utakmica popusi derby 4 komada i kao nije vrijeme o tome pricati .
Takvi su najglasniji na forumu, na koju god temu da uđeš. Nažalost. Adminima to valjda odgovara, šta li?successminator je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:34feniksptica je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:21Stvarno ??
Stvarnoo ??
Toliko nemat obraza dok "tvoj" zeli da se nekome kcerke siluju da ovo pokusavas izjednacit ??
Stvarno padas najnize
Evo ja sam neutralan i reći ću ti da su sve tri stvari za trajnog bana i razgovora kod dr Jasne Bajraktarević. Fuj, kakav festival primitivizma, papanluka, zaostalosti i neodgojenosti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)