Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Još jedan pomahnitali željezničar koji laže o imovini koju posjeduje, nije da se nismo nagledali takvih ovdje. Zašto imaju potrebu lažno se predstavljati bogatima?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jurisicduska
- Kontakt:
HahahahahhaAntikloc je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:59Ja sam iz Sarajeva ,sa Mejtasa. Mi vas nize od Marin Dvora za Sarajlije ne smatramo. Ali to vam se moze oprostiti i seljaci su ljudi ali ovo psovanje kcerki ,je dno dna,pokazuje kakav si necovjek. Nadam se da ce te prijaviti a i ja cu pokusati da nadjem post i posaljem prijavu.
Drug to je napravljeno za Olimpijadu.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
O nekretninama nisam pisao, sto nije ni tema foruma. A ako ovaj sto sam mu ovo napisao ima problem sa tim, postoji privatna poruka gdje sve moze da se rijesi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:07Pošto su nekretnine dobar pokazatelj nečije imučnosti možda nebi loše bilo da nam uslikaš koji ZK izvadak kako bi ti povjerovali u materijalno stanje i gradsku lokaciju. Ja mislim da lažešOrvel je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:04Ne brini se ti pasa moj, ja sam u svom zivotu osigiran fino i ne fali mi nista. Ako se meni prijeti i pise svasta, prijeti banovima kad jednom.napisem.nesto.na temu fks, imam pravo ispoljiti svoju "bolest" nad drugim bolesnikom.
Da se operem, naravno da ne zelim nikome nista lose al ako postoji zajednicka tema.plbih.nek.prca tu gdje i ja prcam.a ne na temi fkz i kraj price.![]()
Zk ti ne treba za lokaciju, npr ti nisi u Mostaru
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Upravo to. Nije im lako samim s njima. Al nezaboravi, vrati ce se Valter, jesti ce oni zlatnim kasikama cim Mirvic dodje.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:02Kako je nesuđeni treći golman reprezentacije primio 13 golova u zadnjih 5 utakmica. Za koga su oni lobirali i optuživali Sergeja BarbarezaKako su mahniti
![]()
Rahimic pokazao svim preplacenim "trenercinama" da je najbolji trener lige.
Pitarima cestitam, ne ovim maloumnicima koji nemaju ni trunku kulture. Jbg ne volim vas nimalo al cestitam.
Samo ne mogu vam halalit bas 4 komada nasoj legendi na klupi. Tako sramotiti naseg vojnika, spasioca.
Da izgubite 10 do kraja aBd
Samo ne mogu vam halalit bas 4 komada nasoj legendi na klupi. Tako sramotiti naseg vojnika, spasioca.
Da izgubite 10 do kraja aBd
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Izjednačavaju psovke djece na ličnoj osnovi i psovke Adzemu i Mufticu kojima i oni psuju još gore. Stvarno ste mitomani.
Let3 nemoj se spuštat na taj nivo ljubi te brat ti si gradsko dijete.
Ovaj ni Škodu nema, 100%.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:11Ako uslika neko bogatstvo moramo mu povjerovati. Zašto i ti odmah osuđuješ?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma kakvi ali eto valjda nas demantuje nekom slikicom. Do tada je na jako dugačkom štapu sa svojim lažimaBalorda je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:12Ovaj ni Škodu nema, 100%.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:11Ako uslika neko bogatstvo moramo mu povjerovati. Zašto i ti odmah osuđuješ?
Ha ja, normala je Mufticu i Adzemu psovati sve mrtvojurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:12Izjednačavaju psovke djece na ličnoj osnovi i psovke Adzemu i Mufticu kojima i oni psuju još gore. Stvarno ste mitomani.
Kakav ljigavac je Duska
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja nikom nista nikad nisam ospovao.let3 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:14Ha ja, normala je Mufticu i Adzemu psovati sve mrtvojurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:12Izjednačavaju psovke djece na ličnoj osnovi i psovke Adzemu i Mufticu kojima i oni psuju još gore. Stvarno ste mitomani.
Let3 nemoj se spuštat na taj nivo ljubi te brat ti si gradsko dijete.![]()
Kakav ljigavac je Duska![]()
Ali psovati kcerku nekom licno je jedno a psovat igracima kojim i vi psujete nije ni slican nivo.
Nije nikom uredu psovati. Ja nisam od te price. Ja sam vise sjest popit pojest progovorit.
U ovom želji jedini korektan igrač je cvetanoski, poslati na zimu ponudu 10k da nam nosa opremu i vodu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nisam znao da je Muftic onakva seljacina
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Jedan od odvratnijih i poganijih igrača koji su krocili na terene PLBiH.successminator je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:59Kakva neotesana seljačina je ovaj Kvržić. Volio bih ga samo vidjeti u nekom klubu bez ovakve protekcije i suđenja, kao Vranješ u Slobodi kad je bio manji od makovog zrna.
Prgav je Krpic
Prgav je Ristovski
Prgav je Jakovljevic
Ali to su sve gospoda sa manirima za ovog Kvrzica. Al dzaba, ne znam ima li crvenog od kad je došao u Borac, cvijeće pravo..
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Adžem tri godine ugovor neće ga puškom niko otjerati dok mu se ne isplati sve do zadnje marke. Isto tako ovim preolaćenim holanđanima sa ugovorima do ljeta 2027 koje je on doveo. Tačno mi ih i žao malo kakav ih sunovrat čeka
Zamaraš me dobit ćeš dva šamara od Amara
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Adzem je bivsi.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:20Adžem tri godine ugovor neće ga puškom niko otjerati dok mu se ne isplati sve do zadnje marke. Isto tako ovim preolaćenim holanđanima sa ugovorima do ljeta 2027 koje je on doveo. Tačno mi ih i žao malo kakav ih sunovrat čeka
Fk Željezničar.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jel istina da su sijevali šamari po Bosmalu...Jednostavno stvar filozofije,gospodin
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pocnite se sami udarati 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- feniksptica
- Kontakt:
Stvarno ??
Stvarnoo ??
Toliko nemat obraza dok "tvoj" zeli da se nekome kcerke siluju da ovo pokusavas izjednacit ??
Stvarno padas najnize
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)