Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zasluzena pobjeda pitara cestitke normalnim pitarima tik tokeru odlazi Tunovicu mars iz kluba ti si ga doveo **** ti on zenu.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Silvester071
- Kontakt:
****tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:01Kapiten u pravom smislu te rijeci. Crveni su malo poletili previse, morao ih je smiriti nekoSilvester071 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:56Ne bi da ulazim u te vaše polemike/rasprave ali znam da bi volio ovog Bilbiju futavca Ladom Nivom pregaziti, dva puta
Mislim na ovog vašeg smetljara igraca, **** li mu Tamaru u guzicu.
To smo mi
- http://klocevi.****/
Ma sve je ok, nego nema se šta pisati, svi smo u banani pa samo čitam uglavnom i ponekad se oglasim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SAMO ŠUTI
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
KOLIKO GOLOVA ZA POBJEDU TREBA,NISAM ZNALA DA NECEE PRESTATIII….MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:51BILA SAM PLAVA I NISAM ZNALA
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
A jbg, nije baš da sa sjevera mogu to znati. Mislio sam na one što su bili ograđeni specijalcima, nisam vidio da su neki problem imali. Ako je to bilo tamo - aferim frajeru, šta je on uradio da je mirni zapad reagovao...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Tople preporuke za ovaj album:
Zadnja izmjena: PikachuSA, dana/u 07 dec 2025, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- Silvester071
- Kontakt:
Pošto ne prodje, da ponovim, za mene k.urt.on klasični, smetljar, na stranu njegove igračke kvalitete.tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:01Kapiten u pravom smislu te rijeci. Crveni su malo poletili previse, morao ih je smiriti nekoSilvester071 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:56Ne bi da ulazim u te vaše polemike/rasprave ali znam da bi volio ovog Bilbiju futavca Ladom Nivom pregaziti, dva puta
Mislim na ovog vašeg smetljara igraca, **** li mu Tamaru u guzicu.
A sada da uživam u nedeljnom poslijepodnevnu, laganih 4:0
To smo mi
- http://klocevi.****/
poceo skakat ko da su ligu uzeli a ne iz off gol za 3-1 dali, razumljivo bi bilo da je bio tamo kod juga, al na zapadu kod sjevera ne ideZutti je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:02A jbg, nije baš da sa sjevera mogu to znati. Mislio sam na one što su bili ograđeni specijalcima, nisam vidio da su neki problem imali. Ako je to bilo tamo - aferim frajeru, šta je on uradio da je mirni zapad reagovao...
Za bordobijele boje
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Ide sad dežavu
arena, pomoćni stadion, mašnica, skupština mirvic ...
arena, pomoćni stadion, mašnica, skupština mirvic ...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa kako sad ovo, nase slavlje prosli derbi obiljezila pjesma baraba i semafor dine pekica govorili kako je cringe i glupo a ovi danas iskopirali oba slavlja
al fakat je jadno koliko nisu originalni u slavljima pa izmisli pasa nesto svoje 
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Primiti 4 nije grijeh, ali jest sramota
SAMO SUTIIIII
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Naša je kakva god bila, upališ englesku premier ligu i uživaš.kladionicar30 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 13:31Ne pratim bh fudbal ali evo danas sjeo da vidim najveci bh derbi. Jel moguce da dvije ekipe izgledaju ovako grozno? 80% igraca ne zna osnove tehnike nogometne igre. Ne kontam kako neko moze biti profesionalac a da se lopte odbijaju od njega, da ne znaju ustopati loptu, da ne znaju dodati pas na 2 m. Treba ovu ligu napraviti amaterskom da rade i igraju jer ne kapiram sta je ovo bole oci kakav skup antitalenata i amatera. I naravno ambijent na kosevu je kao da gledam ligu Azerbejdzana sa poceka 90-tih ...
I ja bi da gledam Papeta, Paju, Bobana, al ne ide pa mi Gulli kida nerve ...
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Muftićjurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:45Ko je Brazzers igrač utakmice ?
Ja glasam za Karamarka.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Vratismo ih da nastave brojati posjetu. 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
To je taj ekser u tabut koji si spominjao cijelu heftu. Svaka čast.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
successminator
- Kontakt:
kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:45Čestitke navijačima i simpatizerima FKS na izuzetnoj utakmici i zasluženoj uvjerljivoj pobjedi.
Bio na Zapadu(lijevo od VIPa). Super atmosfera, naravno prozivke sve u normali jer je derbi. Da sam neutralan rekao bi da sam uživao, ali ovako cigaru na cigaru ispalih jer je naša ekipa(čitaj Adžem) postavljena tako bila da su hladno mogli 5-6 komada dobiti u mreži. Igru još ne bi komentarisao, ali pošto sam savršeno vidio situaciju kod crvenog, ono je cyganski od Adžema. Brukaš klub, budi gospodin kao trener a ne(Švrakindolac- kad ovo kažem mislim da onu furku da se uvlači, udarac i sl).
Kapa do poda momcima Sarajeva jer su odigrali izuzetno, a mi..... ostalo je samo ime...
Malo je ovakve gospode na temi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 175 gostiju.