Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nadam se da je ovo lekcija Piastriju da te svi jebu kad si fin.
Mclaren ga izjebao bezbroj puta ove sezone, saberi sve te stvari i opet je za +2 jedva uzeo titulu.
Mclaren ga izjebao bezbroj puta ove sezone, saberi sve te stvari i opet je za +2 jedva uzeo titulu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Toto je 2021. rekao da će gurati ekipe s Mercedesovim motorima ka tituli ako sam Mercedes ne bude u poziciji da nešto osvoji, ništa neočekivano od njih
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cestitke Norrisu i FIAi 
Steta sto sampion nije i najbolji vozac na gridu, ali sljedece sezone ide to opet abd.
Maxa syebao los prvi dio sezone te kljuse Antoneli. Posle Russelove usrane face, postaje mi jedan od mrzi vozaca
Btw, Piasti nevidjenja pic.kica i **** kao i fanovi mu
Steta sto sampion nije i najbolji vozac na gridu, ali sljedece sezone ide to opet abd.
Maxa syebao los prvi dio sezone te kljuse Antoneli. Posle Russelove usrane face, postaje mi jedan od mrzi vozaca
Btw, Piasti nevidjenja pic.kica i **** kao i fanovi mu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sjetim se onog pustanja od strane Piastrija i proslu trku Antonelli u zadnjem krugu.Mogao je ovo Max uzeti a mozda i Piastri da nije bilo tih stvari ali ovo je lekcija Oscaru.
Nekako me Lando podsjeca na Rosberga.Mislim da nece vise titule uzeti ali vidjet cemo.
Nekako me Lando podsjeca na Rosberga.Mislim da nece vise titule uzeti ali vidjet cemo.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- akisarajevo92
- Kontakt:
s ovako razdvojenim ocima normalno da ima najbolji pregled staze
a i treba mu se probila na najvecu scenu, varala jadnog Joao Felixa na svakom cosku
vozaca ne simpatisem ali drago mi je da je Mclaren uzeo titulu
a i treba mu se probila na najvecu scenu, varala jadnog Joao Felixa na svakom cosku
vozaca ne simpatisem ali drago mi je da je Mclaren uzeo titulu
Don't believe the hype.
Nemam stvarno problem sa tim da je Meclaren prvak odnosno Noris, misljenja sam da je Piastri vise zasluzio..
Vidjet ces da ce se pricati o "formi" mercedesa...
Max Allegri
Fino je Red Bull ispucao resurse da ovaj drugu dio sezone imaju najbolji bolid. Slijedece sezoje ocekujem njihov potop. Ostavit ce ovo traga sigurno. Svi osim njih, davno su zamrznuli rad na bolidu za ovu sezonu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najlošiji f1 prvak. Zamisli Maxa da mu treba treća pozicija za titlu i da se ovako zadovolji trećim mjestom, nema šanse. On bi išao da pobjedi i to je razlika između njih. Brz vozač ali nema karakteristike šampiona da se uvijek bori za pobjede. Oscar je više zaslužio titulu od Landa.
Šteta za Leclerca što vozi ovu kantu od bolida, daj njemu top bolid i da se bori sa Maxom, to bi bila borba.
Šteta za Leclerca što vozi ovu kantu od bolida, daj njemu top bolid i da se bori sa Maxom, to bi bila borba.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Unofficialpage je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:43Najlošiji f1 prvak. Zamisli Maxa da mu treba treća pozicija za titlu i da se ovako zadovolji trećim mjestom, nema šanse. On bi išao da pobjedi i to je razlika između njih. Brz vozač ali nema karakteristike šampiona da se uvijek bori za pobjede. Oscar je više zaslužio titulu od Landa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas jedino Leclerc bio sa mu..dima na stazi, i spreman se pošteno trkati, ali dzabe kad nema auto.
Nadam se da ovaj phichic nece vise nikad biti u igri za titulu.
Nadam se da ovaj phichic nece vise nikad biti u igri za titulu.
⚽FK Garaže⚽
LANDO NORIS SAMPION F1 2025!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da ga nisu propustali u par navrata ove sezone jasno je da ne bi bio sampion, moze se zahvaliti sto je Oscar poltron koji ce uvijek ostat obiljezen kao good guy sto je njemu okej al takav pristup ti nece nikad donijeti da te ljudi vole. Svakako je i kao takav gotivniji od ovog ustipka malog kojeg van granica Britanije voli jedino Evander. 
Steta losijih prvih 10 utrka sezone za Maxa, tu je falilo bodova, sad kad su blizu bili na kraju jasno je koliko je bolji od ostalih. Mozda da su Hornera ranije otjerali...
Steta losijih prvih 10 utrka sezone za Maxa, tu je falilo bodova, sad kad su blizu bili na kraju jasno je koliko je bolji od ostalih. Mozda da su Hornera ranije otjerali...
Sa duplo boljim bolidom, opet jedva dva boda iznad Maxare.DamirT je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:44Unofficialpage je napisao/la: ↑07 dec 2025, 15:43Najlošiji f1 prvak. Zamisli Maxa da mu treba treća pozicija za titlu i da se ovako zadovolji trećim mjestom, nema šanse. On bi išao da pobjedi i to je razlika između njih. Brz vozač ali nema karakteristike šampiona da se uvijek bori za pobjede. Oscar je više zaslužio titulu od Landa.
Šteta za Leclerca što vozi ovu kantu od bolida, daj njemu top bolid i da se bori sa Maxom, to bi bila borba.![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čestitke Norisu na tituli, ne može se reći nezasluženo kada se uzme cijela godina, nekako je najkonstantniji bio plus odron Oskara od Monze koji je odlično iskoristio.
GOAT 71. pobjeda 127 podijum, završio sezonu sa najviše pobjeda i pol pozicija u slabijem bolidu
Sad čekati Mart da vidimo kako će raspored snaga izgledati
GOAT 71. pobjeda 127 podijum, završio sezonu sa najviše pobjeda i pol pozicija u slabijem bolidu
Sad čekati Mart da vidimo kako će raspored snaga izgledati
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Donnie Darko
- Kontakt:
kakav fetiš ima ovaj kozojeb prema Landovoj kosi 
Valja docekati mart 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.