Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Preslusao, idemo dalje.Begonja je napisao/la:Izgleda da će Amer preslušati Harrisona. Dobio je prvi set, u drugom ima brejk prednosti, a ne servira kao inače.
Kvalifikant Pierre-Ludovic Duclos. Mislim da Amer neće imati problema sa njim, ovaj je negdje oko 500. mjesta na ATP listi.BegAx je napisao/la:Zna li se ko mu je sljedeci protivnik?
Problem je što se njih dvojica odlično poznaju iz dubl mečeva.Virtu4l je napisao/la:Kvalifikant Pierre-Ludovic Duclos. Mislim da Amer neće imati problema sa njim, ovaj je negdje oko 500. mjesta na ATP listi.BegAx je napisao/la:Zna li se ko mu je sljedeci protivnik?
Pa morali su baciti i koji trening zajedno. A mislim da mu je i na ovom turniru on partner.Virtu4l je napisao/la:Iz dva dubl meča koje su odigrali? Ne bih rekao.
Izgubi on...Begonja je napisao/la:Kako je sad Amer spasio brejk loptu as servisom iz drugog servisa. Hajmo sljedećiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
edo3majka je napisao/la:Slijedeci protivnik je Adrian Cruciat (400. ATP) vrlo lako moguce da prodjea u slucaju prolaza cekao bi ga pobjednik meca Franco Skugor (Hrv. 155.ATP) - Thomas Fabbiano (Italy 341. ATP) i mislim da bi onda bilo gotovo i nasao bi se u glavnom turniru gdje bi unistio Djokovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.