Premijer liga BiH - aktuelno
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad razumijem razvlacenje Harisa prilikom izlaska
I on je samo htio da vidi golcinu
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 07 dec 2025, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
- Threeplanetrees
- Kontakt:
-
gegenpress
- Kontakt:
Sarajevo okreće sezonu u svoju korist.
Čestitke, potpuno, potpunooo zasluženo, dobro smo prošli.
Čestitke, potpuno, potpunooo zasluženo, dobro smo prošli.
Kontam da ce Adzem ovu utakmicu podijeliti u dva dijela 
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 07 dec 2025, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sarajevo ne za klasu nego za dvije klase bolje, i ovaj potez na kraju kad trener ostavi igrace da se ne bi uvukli u rasprave u tunelu svaka cast, zasluzena pobjeda
Curva Sud
Šta je sa ljudima iz Želje, šta ovo rade? Čist faul i žuti (ako ne i crveni) i onda haos. Niđe veze
Gdje su i sta rade BH Hooligansi 

Valjda je sada jasno navijačima plavih zašto je karta 20KM…Ademeeeeeeee
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
gegenpress
- Kontakt:
Ovo se nije ni vidilo. Baš me interesuje jačina šuta.antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:04Haj razumijem razvlacenje Harisa prilikom izlaska
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Hajde ba Allaha ti ne zajebajii,kakva god da su ekipa,ponizili su te za 45 minuta. Zapitaj se kakva smo mi ekipa i sta trpimo godinama.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:01Sto je najjace ovi ce pomisliti da su neka ekipa, poklonili im Allaha mi sve zbog amaterizma koji vlada kod nas
Niti jedna akcija u 45min ni jedne ekipe, ovo ne treba gledati
Eto da si upravu u vezi njih,to je onda jos veci jad i bijeda,da te ponizi kako ti kazes losa ekipa. **** vas Tito nerealni vise.
Ljudi nas ispisali zbog nasih idiota,sutimo i poklopimo se.
Ako nam je to sva utijeha da oni nisu ekipa neka onda blago nama.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 07 dec 2025, 14:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- Hrammm1921
- Kontakt:
KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:03Jbg igre nema neka da je merak za oci da kazes pravi derbi, jbg tri smo vam gola zabili ti shvati kako hoces, sta je sa vama to ne znam, da prave jedni i drugi neke akcije ne prave iskreno.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:01Sto je najjace ovi ce pomisliti da su neka ekipa, poklonili im Allaha mi sve zbog amaterizma koji vlada kod nas
Ovo koskanje sa klupe dno dna papci jedni i drugi.
Jeste li vi ekipa mi nismo??
Ja rekoh da kod nas vlada amaterizam , pogledaj opet golove i vidjet ces da je poklonjeno jer su ciste situacije za nas bile.
Zasluzeno je sve, ali 45min da niko akcije nije napravio??
Za nas je sreca u nesreci jer ce neznalica da ide napokon
Jes i ovaj postavio zivi zid, namjestio slobodnjak u penal za sarajevo
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Slobodnjak je Trupeov koliko i Ademov. Nije smjela preći živi, al na stranu to, ne može Željo meda. Highlight poluvremena Hamzina frljoka i to samo jer je ovima golman mutav ko ništa.
Pošteno, pa kako bude.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jbg vasi su krivi za ovo, npr renanov drugi pogodak spora vas odbrana , onaj trupe udara rukom u lice gulija i onda priznaj golcina ljajica.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:07KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:03Jbg igre nema neka da je merak za oci da kazes pravi derbi, jbg tri smo vam gola zabili ti shvati kako hoces, sta je sa vama to ne znam, da prave jedni i drugi neke akcije ne prave iskreno.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:01Sto je najjace ovi ce pomisliti da su neka ekipa, poklonili im Allaha mi sve zbog amaterizma koji vlada kod nas
Ovo koskanje sa klupe dno dna papci jedni i drugi.
Jeste li vi ekipa mi nismo??
Ja rekoh da kod nas vlada amaterizam , pogledaj opet golove i vidjet ces da je poklonjeno jer su ciste situacije za nas bile.
Zasluzeno je sve, ali 45min da niko akcije nije napravio??
Za nas je sreca u nesreci jer ce neznalica da ide napokon
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
I igrači Želje znaju da je kraj Adzema pa su ga pustili niz vodu kao sto sam pisao ranije ove sedmice zato i jest raspad. Eto Krpica i Radovca nazad medju 11 od iduceg kola.
Da budem iskren kvalitet trenutnog Željinog rostera je medju zadnje 4 ekipe. 7-8 bodova od zone opstanka a nisu jači ni od Posusja ni Sloge ni Rudara. Ako danas prime petardu i više moguć je raskol totalni i opet borba za opstanak.
Ovaj gol Ljajica vrijedi 20 KM za vidjeti uživo, nisu plavi morali bojkotovati utakmicu. Već se cijena ulaznice isplatila prvih 45 minuta.
Da budem iskren kvalitet trenutnog Željinog rostera je medju zadnje 4 ekipe. 7-8 bodova od zone opstanka a nisu jači ni od Posusja ni Sloge ni Rudara. Ako danas prime petardu i više moguć je raskol totalni i opet borba za opstanak.
Ovaj gol Ljajica vrijedi 20 KM za vidjeti uživo, nisu plavi morali bojkotovati utakmicu. Već se cijena ulaznice isplatila prvih 45 minuta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Vidim prizivas investitora kao i vas vecina, zasto onda ovdje godinama ismijavanje investitora,nismo na prodaju i slicne stvari? Mislim to je pisalo 90 posto ljudi, jos brat od Mirvica covjeka kojeg ste ismijavali gdje ste stigli, zivot bas zna da bude surov.BarbareZeljin je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:07Hajde ba Allaha ti ne zajebajii,kakva god da su ekipa,ponizili su te za 45 minuta. Zapitaj se kakva smo mi ekipa i sta trpimo godinama.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:01Sto je najjace ovi ce pomisliti da su neka ekipa, poklonili im Allaha mi sve zbog amaterizma koji vlada kod nas
Eto da si upravu u vezi njih,to je onda jos veci jad i bijeda,da te ponizi kako ti kazes losa ekipa. **** vas Tito nerealni vise.
Ljudi nas ispisali zbog nasih idiota,sutimo i poklopimo se.
Ako nam je to sva utijeha da oni nisu ekipa neka onda blago nama.
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Auuuu, koje silovanje i iživljavanje. Ostaće im traume i posljedice
Zadnja izmjena: KimJongEsmer, dana/u 07 dec 2025, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te jbm patuljce, patuljce,Patuljce

Znali su izgleda Manijaci kakvo ih deranje ceka, pa odlucili da negledaju ocima.