FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa neka prave frku, evo kazne
trpaj sirotinju

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jaoooooo kakva granata mog mi oca. Trpaj Ademeeeeeeeeee
Jao gola 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Gaziiii stokuuu ademeee adjemmeeeee ... mrzim zeljescar neprijatelje

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bordospartanac
- Kontakt:
100%MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 dec 2025, 13:55Ovaj njihov siptar od pomoćnog i Alihodzic koja ciganija u pm
Bravo Ademe Halal ti 600 k€urica mirvucu bacimu 3 dana u columbi posjetu 1sa 10 nevini picaka
TOOO
NETREBA STAT DA NAM SE NEDO BOG RADNIK NEBI PONOVIO VEC naj nizu rasu zeceva punit do plafona
TOOO
NETREBA STAT DA NAM SE NEDO BOG RADNIK NEBI PONOVIO VEC naj nizu rasu zeceva punit do plafona
Saraaaajeeevvooo !!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
S Ristovskim i njegovim ponašanjem se neko mora pozabaviti. Nije baš da je tinejdžer. I još ima žuti karton.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Trpaj **** do kraja. Majku im hebem
I mora klub zadrzati sada 5 igraca min ovdje
Ljajuca da udje u formu, elezija, mujkica, ristovskog itd, da imas ovu okosnicu ekipe, da se tu stabilizuje dovesti špica, krilo, stopera...ne moras biti prvak al daj sa fudbal gledamo a ne ono do sad, patnju.
I NE NASJEDATI na provokacije govana plavih, oni samo to i znaju i na to će i iči... Samo smireno i iz tranzicije ih natrpati do kraja
Ljajuca da udje u formu, elezija, mujkica, ristovskog itd, da imas ovu okosnicu ekipe, da se tu stabilizuje dovesti špica, krilo, stopera...ne moras biti prvak al daj sa fudbal gledamo a ne ono do sad, patnju.
I NE NASJEDATI na provokacije govana plavih, oni samo to i znaju i na to će i iči... Samo smireno i iz tranzicije ih natrpati do kraja
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 07 dec 2025, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mozel iko postavit golove
- Vrhbosnian
- Kontakt:
BRAVO BORDO TIGROVI!
Samo se čuvati sada da papanija na sebi svojstven način nas ne uvuče u koškanja i ciganluke, jer to im jedino prestalo, a u tome su i najbolji!
ZGAZI PAPKA DO KRAJA!
Samo se čuvati sada da papanija na sebi svojstven način nas ne uvuče u koškanja i ciganluke, jer to im jedino prestalo, a u tome su i najbolji!
ZGAZI PAPKA DO KRAJA!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ja samo jedno znam, a to je da ova ekipa uz dodatna pojacanja moze jos puno toga pokazati. Mario je pravi trener.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kakav sex za prvih 45 min ….
Bravo momci , renana majstore , ademe kapa do poda za onaj slobodnjak, svi ste extra rekao sam pobjedite, sve vam je oprosteno, ne nasjedajte na provokacije picki plavih!!
Alihodzicu mame ti se najebem!!
Bravo momci , renana majstore , ademe kapa do poda za onaj slobodnjak, svi ste extra rekao sam pobjedite, sve vam je oprosteno, ne nasjedajte na provokacije picki plavih!!
Alihodzicu mame ti se najebem!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ti hebi želju malenog!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
samo hladne glave uci u 2.pol i ne dozvoliti im da bilo sta kakav pritisak rade.
Ristovski ima zuti nadam se da cemu dati apautin od 10mg da ne poludo u drugom
Ristovski ima zuti nadam se da cemu dati apautin od 10mg da ne poludo u drugom
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NeSamSafetee i 19 gostiju.