Bozinovic tata igre, ubjedljivo najbolji ovu polusezonu.ferroviere87 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 00:26Prva polusezona Božinović pa 10 mjesta prazno, uz dužno poštovanje Petaku i Periću
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Cist crveni za Hrsumovica.NazorUso je napisao/la: ↑07 dec 2025, 00:44Pusti ovog delegata krajiskog. Operisan od razmisljanja. Sloga ostecena za faul nakon kojeg GFC daje gol, GFC ostecen za penal i 2 kartona !
Ti si decko ogranicen ko onaj Harbas sa fb.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nemamo isto misljenje i ne gledamo na utakmicu isti očima ali moramo li se zbog toga vrijeđati? Znaci vi ste doktori nauka a svi ostali su retardirani? Cim se cuje ili procita nesto sto ne pase, odmah uvrede. A vise uvreda nisam cuo nego na utakmicama "gradskih futsal klubova" a bio sam u dosta dvorana, sto PL sto federalaca. U Prozoru se ne psuje kao u Sa.
Ja mozda i jesam laik kao i većina ostalih ali je li moguće da samo vi sve znate. Milion puta ste se prosuli u prognozama, sto u PL sto vezano za repku. O transferima i "insajderskim" informacijama da ne govorim. Je li vam ko govorio da pojma nemate.
Sretno u cvajti.
Ja mozda i jesam laik kao i većina ostalih ali je li moguće da samo vi sve znate. Milion puta ste se prosuli u prognozama, sto u PL sto vezano za repku. O transferima i "insajderskim" informacijama da ne govorim. Je li vam ko govorio da pojma nemate.
Sretno u cvajti.
Djilkane, jel jos tvrdis da ce Jelic u Austriju ? 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Srdjan Ivanković će uskoro biti novi igrač Bubamare 
I ja sam to mislio zadnji put pitati 
- muhamedhulk
- Kontakt:
moguce da ivankovic dodje, nije niko negirao. ali mislim da ce to puno kostati (ako dodje). kako ce sve uklopiti financijski ostaje da vidimo...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
ipak nista od ivankovica, odustao je tj. ostaje u poljskoj. a frajer se sam javio Bubi 
ali bice novih igraca, min. 2 (srdjan catic i jos jedan domaci za rotacije su sigurni).
ali bice novih igraca, min. 2 (srdjan catic i jos jedan domaci za rotacije su sigurni).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Samba u Trebinju. Gregory Costa novi je igrač Akademca
Gregory Costa novo je pojačanje Akademca. Costa igra na poziciji desnog beka. Brazilac ima bogato iskustvo igranja na najvišoj mogućoj razini u Brazilu, dok je prošle sezone briljirao u Mađarskoj postigavši 36 pogodaka u dresu Nyiregyhaze. Riječ je o izuzetno kvalitetnom igraču koji bi se trebao savršeno uklopiti u sistem igre Predraga Rajića.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Boga mi dobar potpis u Trebinju, valjda neće imat problema sa papirima ili nešto slično
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- ASD
- Kontakt:
Nije Rajić džaba došao u Akademac.
Salines, GFC, Željezničar, Brod... Od te četiri ekipe dvije će ispasti, to je činjenica.
- ASD
- Kontakt:
Brod ima i iskustvo i kvalitet. Pavlović, Džombić i Marinković su veliki igrači. Ono što ih može ukopati je pogrešan stil igre i nedostatak širine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.