nema više titule kanta godine, bezveze se trudiš.
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Sutra Vladavić na klupi nadam se da će malog Zinedina poslati negdje u igraonu da ne gleda utakmicu.
Također FK Velež uz sudiju Bilbiju (Borac)dovodi i svog Amera Macića(SDA-stranka Mostar) dok se Beus ogradio Beljom i Bandićem u VAR-u
Uglavnom lijep i sunčan dan za mostarski derbi.Neka bolji pobjedi.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
De ne provaljuj se vise svega ti. Cuj dali tipu torci iz Kiseljaka da vam dignu trans. Svasta se moze procitati na ovom forumu i radosno i zalosno, ali ovo je vrhunac. Ta torca iz SBK je kod vas na Grb pozubila onda na prijateljskoj kad su vam na jug upali, mi ih pratili sve od Josanice do Energoinvesta tj. nas par, ne kao grupa da ne dodje do zabune i tad su ih manijaci natamburali iz pravca Grb a nama naletila grupica na rikose. Toliko cemo mi njima vas tipovat, de se saulisi, vazda neke gluposti pises. Mozda smo sve ali smekerske binde nismo.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Ti nemaš pojma šta pišeš. NoDi ima prave informacije.goGlobal je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:21De ne provaljuj se vise svega ti. Cuj dali tipu torci iz Kiseljaka da vam dignu trans. Svasta se moze procitati na ovom forumu i radosno i zalosno, ali ovo je vrhunac. Ta torca iz SBK je kod vas na Grb pozubila onda na prijateljskoj kad su vam na jug upali, mi ih pratili sve od Josanice do Energoinvesta tj. nas par, ne kao grupa da ne dodje do zabune i tad su ih manijaci natamburali iz pravca Grb a nama naletila grupica na rikose. Toliko cemo mi njima vas tipovat, de se saulisi, vazda neke gluposti pises. Mozda smo sve ali smekerske binde nismo.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Zgazi ih ZrinjaZaboljesutra je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:14
Sutra Vladavić na klupi nadam se da će malog Zinedina poslati negdje u igraonu da ne gleda utakmicu.
Također FK Velež uz sudiju Bilbiju (Borac)dovodi i svog Amera Macića(SDA-stranka Mostar) dok se Beus ogradio Beljom i Bandićem u VAR-u![]()
Trojni pakt BŽZSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 21:24Zgazi ih ZrinjaZaboljesutra je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:14
Također FK Velež uz sudiju Bilbiju (Borac)dovodi i svog Amera Macića(SDA-stranka Mostar) dok se Beus ogradio Beljom i Bandićem u VAR-u![]()
- Hrammm1921
- Kontakt:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
ma pola 13. plate stavit na dvicu, samo se dvoumim sto klosar peljto sudi, moglo bi otici u pogresnom pravcu.
Realno gluposti, ko bi dao info ako mogu sami uzeti trans.goGlobal je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:21De ne provaljuj se vise svega ti. Cuj dali tipu torci iz Kiseljaka da vam dignu trans. Svasta se moze procitati na ovom forumu i radosno i zalosno, ali ovo je vrhunac. Ta torca iz SBK je kod vas na Grb pozubila onda na prijateljskoj kad su vam na jug upali, mi ih pratili sve od Josanice do Energoinvesta tj. nas par, ne kao grupa da ne dodje do zabune i tad su ih manijaci natamburali iz pravca Grb a nama naletila grupica na rikose. Toliko cemo mi njima vas tipovat, de se saulisi, vazda neke gluposti pises. Mozda smo sve ali smekerske binde nismo.
Fk Željezničar.
To nije provjereno, to su nagadanja s obzirom da su nedugo nakon utakmice Zeljo koper pitari poceli pisati da su oni to uradili
Takodjer javljali su navijaci sirkog ovdje s pricama o tocidi, a navodno nekih od akcijanera su iz Sirokog
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 dec 2025, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
De reci kakva su ovo okupljanja po gradu? Znaš li šta? Ima li Austrija kakvih info?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Super bh fudbalski dan sutra.
Derbi Sarajeva, derbi Mostara, pa Borac.
Nadam se da Velež može bar do remija na svom stadionu.
Derbi Sarajeva, derbi Mostara, pa Borac.
Nadam se da Velež može bar do remija na svom stadionu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
E jbg sad
Ovdje ti kasne info i samo udarne se brzo procuju
Vidjet ces sutra kad Zeljo pobjedi brzo ce se razglasiti haha
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Riquelme1921
- Kontakt:
Momci nisam ispratio to a znam da su bile neke drame.
Može li se kupiti karta na Koševu ispred stadiona ili mora u shopu?
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Paromlinac
Posto su zdravlje i zivoti gradjana najbitniji, a na osnovu zvanicne izjave organizatora utakmice postoji realna opasnost od urusavanja ne samo jedne tribine, nego, zbog domino efekta i citavog stadiona, da li ce se derbi uopste igrati, ili ce nadlezni organi izdati zabranu bilo kakvog okupljanja na mjestu koje ugrozava bezbijednost, pa i zivot gradjana. MUP, po sluzbenoj duznosti, mora djelovati preventivno, ne trebaju nam katastrofe i tragedije kakve su se desile u Novom Sadu, Kocanima ili Jablanici. Cak i kada bi organizator dao pismenu garanciju da preuzima moralnu, materijalnu i krivicnu odgovornost za slucaj ugrozavanja zivota gradjana ( na sta bi ga od sada, pa nadalje morali obavezati ), stadion bi morao biti zatvoren za bilo kakve aktivnosti, iz preventivnih i bezbijednosnih razloga. I vlasnici kamenoloma u Jablanici su govorili da je sve OK, pa se katastrofa desila. Ocekujemo hitnu reakciju MUP-a. Zdravlje i zivoti gradjana su najbitniji i tu ne postoje nikakve alternative.
ne moze na stadionu al moze na eol pumpi iznad istocne tribineRiquelme1921 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 22:48Momci nisam ispratio to a znam da su bile neke drame.
Za bordobijele boje
- Riquelme1921
- Kontakt:
Da li tu ima neka ograničena cifra ili..da ne dođem pa da nemaPapakIzSa je napisao/la: ↑06 dec 2025, 23:00ne moze na stadionu al moze na eol pumpi iznad istocne tribineRiquelme1921 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 22:48Momci nisam ispratio to a znam da su bile neke drame.
Grupa iznad svakog pojedinca.