Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
24
39%
2. Ne
22
36%
3. Dati mu do Nove godine
15
25%

Ukupno glasova: 61

Fudo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Fudo » 06 dec 2025, 20:50

Arvid je napisao/la:
06 dec 2025, 20:49

:bih:
Taj Ian brani hollandske **** ko da mu je otac
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 dec 2025, 20:52

How Slot is Staying with these kind of stats, any club itw would sack him.

• 2 league wins since September 20th

• 4 wins in 15 (all comps)

• Failed to score in first half in 10 of 15 league games

• Thrown away 2-goal lead four times this season

• 15 wins in the last 33 games (all comps)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 dec 2025, 20:55

4W 2D i 9L bi bilo dovoljno za otkaza za svaku ekipu koja cilia na top4 samo kod nas ne, jer to nije nas nacin.

I kad ga **** nadam da nece dovesti Steviea.
Glasner ce **** CP na prvi poziv veceg kluba

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 21:05

Torres_9 je napisao/la:
06 dec 2025, 20:55
4W 2D i 9L bi bilo dovoljno za otkaza za svaku ekipu koja cilia na top4 samo kod nas ne, jer to nije nas nacin.

I kad ga **** nadam da nece dovesti Steviea.
Glasner ce **** CP na prvi poziv veceg kluba
Sta to meni fali :plac:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 06 dec 2025, 21:10

I da naprave presjek neki to ce biti na polusezoni i za vrijeme zimskog transfer roka, nece ga prije otjerati sigurno, a i ovo je upitno da ce se desiti uopste. Ja sam ga branio prije ove serije prije PSV-a i fakat mi je zao sto je doslo do ovog ali nema smisla vise, ne ide jbg. Ponizavaju te nizerazredne ekipe na Anfieldu i pravis negativne rekorde, sprdaju te protivnicki navijaci na sred tvog stadiona, trpa ti svaka ekipa gol-dva-tri lagano po potrebi, prosipas vodstva tako olako bez kontrole na tekmama, tek promovisane ekipe iz nizeg ranga ti prave probleme i ne mozes da dobijes niti jednu...
Navijaci se mogu pomiriti s tim da ne osvoji nista iako bi to bilo katastrofalno za ovu ekipu u ovom momentu ali da dovodis u pitanje igranje evrope iducu sezonu je dno dna realno i tu nemamo sta da pricamo...Sto se tice rjesenja ja ne znam sta bi bilo najbolje, ako se prica o EPL onda Glasner i da povede u paketu Guehia. O ostalim nisam razmisljao jos niti znam ko je dostupan, losa je ovo situacija generalno u klubu na vise nivoa i nije ni malo jednostavno rijesiti...

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 06 dec 2025, 21:11

Ja ne mogu prihvatiti to da Slota gledam još jednu utakmicu na klupi Liverpoola.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 21:12

I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 dec 2025, 21:13

SoloControTutti je napisao/la:
06 dec 2025, 21:10
I da naprave presjek neki to ce biti na polusezoni i za vrijeme zimskog transfer roka, nece ga prije otjerati sigurno, a i ovo je upitno da ce se desiti uopste. Ja sam ga branio prije ove serije prije PSV-a i fakat mi je zao sto je doslo do ovog ali nema smisla vise, ne ide jbg. Ponizavaju te nizerazredne ekipe na Anfieldu i pravis negativne rekorde, sprdaju te protivnicki navijaci na sred tvog stadiona, trpa ti svaka ekipa gol-dva-tri lagano po potrebi, prosipas vodstva tako olako bez kontrole na tekmama, tek promovisane ekipe iz nizeg ranga ti prave probleme i ne mozes da dobijes niti jednu...
Navijaci se mogu pomiriti s tim da ne osvoji nista iako bi to bilo katastrofalno za ovu ekipu u ovom momentu ali da dovodis u pitanje igranje evrope iducu sezonu je dno dna realno i tu nemamo sta da pricamo...Sto se tice rjesenja ja ne znam sta bi bilo najbolje, ako se prica o EPL onda Glasner i da povede u paketu Guehia. O ostalim nisam razmisljao jos niti znam ko je dostupan, losa je ovo situacija generalno u klubu na vise nivoa i nije ni malo jednostavno rijesiti...
Zasto je losa situacija na vise nivoa?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 dec 2025, 21:18

Dovesti Hoennesa iz Stuttgarta i to je to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 21:20

Info iz prve ruke, telefoni su užareni:
slika

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 21:22

slika

:urnebes:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 dec 2025, 21:24

Arvid je napisao/la:
06 dec 2025, 21:22
slika

Koliko lik losu sezonu igra to nisu istine tacno.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 06 dec 2025, 21:24

nerkolfc je napisao/la:
06 dec 2025, 21:13
SoloControTutti je napisao/la:
06 dec 2025, 21:10
Zasto je losa situacija na vise nivoa?
Zato sto ce ovo negativno utjecati na vlasnicku strukturu, nova era i iskorak na nivo vise s planom dominacije i stvaranjem supertima vec ti je poljuljan status, mislim na izvrsioce tog plana, na dvojicu koja su dovodila pojacanja i koja u ovim trenutcima razmisljaju ili ne razmisljaju o poziciji Slota. Slot i njegov tim na klupi ocigledno ne mogu pronaci nacin da izvade ekipu iz ove situacije i otkaz Slota je i njihov poraz, cak ce morati da prekrse svoj princip zbog istog. Negdje osim Slota i struke je jos gresaka napravljeno, ako ove sezone izvisis za top 4-5 i ne uzmes nista od trofeja sto je sasvim izvjesno to je veliki gubitak za klub itd.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 dec 2025, 21:27

?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 dec 2025, 21:28

Ma lik je puko

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 dec 2025, 21:31

It's not about conceding, prosjek primljenih golova po mecu preko 1.5 :tokralju:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 06 dec 2025, 21:36

Finn je napisao/la:
06 dec 2025, 21:31
It's not about conceding, prosjek primljenih golova po mecu preko 1.5 :tokralju:
Nije to rekao

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 dec 2025, 21:48

“I can’t believe it, I’m very disappointed. I’ve done so much for this club — everyone can see that over the years, especially last season. Sitting on the bench, I don’t know why. I feel like the club is throwing me under the bus. That’s how I feel,” says Salah.

“I’ve said many times before that I have a good relationship with the manager, and suddenly we have no relationship — I don’t know why,” he continues.

The Egyptian is clear that he needs more playing time going forward.

“It’s not acceptable for me, to be honest. I don’t know why it always happens to me. ‘We’re throwing Mo under the bus,’ because he’s the problem. I don’t think I’m the problem,” he says about being dropped.

Liverpool’s next Premier League match is at home against Brighton. After that, Salah will travel to Africa to play in the Africa Cup of Nations for Egypt.

“I called my mother yesterday, you didn’t know that I wasn’t going to start today — I knew that. I said come to the Brighton game, it doesn’t matter if I play or not, I’ll enjoy it. We’ll see what happens; in my mind I’m going to enjoy it anyway, because I don’t know what will happen regardless. The match will be at Anfield, so it will be my farewell before I leave for AFCON,” says Salah.

Did a quick google translation.

Auuu

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 06 dec 2025, 22:00

Joj al jest i on namazan, nije se niti jednom do sad usudio stati pred novinare nakon lošeg rezultata (a bilo ih je mnogo) pa reći nešto nego sad kad on ne igra eto ga da sve istrese :puke: znači i ovo dugotrajno pozdravljanje navijača nakon utakmice taktički odrađeno. Svaki igrač na svijetu uđe u period loše forme, ne znam baš me iznenadio s ovim.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 dec 2025, 22:15

Nista cudno od Salaha, kako je terenu vecinu karijeru bio sebican tako je i van njega :kafa:

Barem ga je javno prozvao, da ima jos jedan da uleti.
Npr Isak i Wirtz kao najskuplje investicije pa da ga otjeraju konacno.
Zasto se ovoliko ceka jbt

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.